Uređivanje 4k videa na androidu

poruka: 5
|
čitano: 1.194
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
Uređivanje 4k videa na androidu

Pozdrav! Jel zna netko možda neku aplikaciju za uređivat 4k videe na android telefonu? Telefon je NOA H10, dosta dobar i može snimat u 4k. Laptop mi je preslab, vegas radi super na 1080p, ali 4k je jako usporeno...za silu bi se moglo ali jako jako sporo. Neznam jel bitno, al 7.1 android. Hvala

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Uređivanje 4k videa na androidu
piha kaže...

Pozdrav! Jel zna netko možda neku aplikaciju za uređivat 4k videe na android telefonu? Telefon je NOA H10, dosta dobar i može snimat u 4k. Laptop mi je preslab, vegas radi super na 1080p, ali 4k je jako usporeno...za silu bi se moglo ali jako jako sporo. Neznam jel bitno, al 7.1 android. Hvala

Ja koristim Quik, to je od GoPro aplikacija i free je.

Jedino sto sam ju uvijek koristio na jacim mobitelima pa taj dio ne znam kako se ponasa sa slabijim hardware-om.

7 godina
neaktivan

Pa i nije to tak slab aparat, mrvicu slabiji od S7... skinuo sam ju i radi super, ali ne sprema u 4k nego u FHD... bar meni i video je kockasti... možda ne radi jel video nije sniman sa gopro

11 godina
Moras u opcijama odabrati opciju cinema ili tako nekako pa video nece biti kockast vec 16:9.
Ne sjećam se moze li output biti 4K, ali znam da sam snimljeni 4K obradjivao u tom programu i da je savrseno radio.

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
ocean77 kaže...
Moras u opcijama odabrati opciju cinema ili tako nekako pa video nece biti kockast vec 16:9.
Ne sjećam se moze li output biti 4K, ali znam da sam snimljeni 4K obradjivao u tom programu i da je savrseno radio.

Budem probao...Hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice