Dakle trenutno imam Motorola Moto G2 8GB verzija sa 1GB rama i 1.3 GHz quad-core CPU. Ima par ostecenja na njemu (ogulila se malo boja, maskica napukla kod power buttona 1cm otprilike nista strasno). Zanima me da li je dobra cijena staviti ga na prodaju za oko 600 kuna (nema garanciju)? Nije da sada tu prodajem ali trebam par savjeta. Mobitel radi odlicno, budem dao 2 maskice. Namjeravam si kupiti ovaj Moto G4 Plus sta izlazi ali 32GB varijantu jer je 8GB pre malo. Jedva da instaliram updateove vise, stalno moram cistiti cache od aplikacija. Nego da se vratimo na Moto. Vidio sam da izlazi taj Moto G4 Plus (malo sam fan tih Moto G verzija) i svidio mi se mobitel, nista pre jako, nista pre slabo. Vidio sam da u Indiji kosta oko 15,000 rupija iliti 200 eura - toliko je kostao i moj Moto G2 kada sam ga kupovao u prvom mjesecu prosle godine. Zanima me da li se isplati prodat ovaj moj G2 i uzeti ovaj G4 Plus. Trebam vise prostora a i bolji je (puuuno). G2 sam uzeo u Expansys-u u Sloveniji (narucio). Sada da li bi bilo pametnije uzeti G4 Plus iz Moto Maker-a iz njihovog Official shopa ili da cekam da se pojavi u Expansys-u ili vi imate neke bolje preporuke odakle da uzimam. Hvala na vremenu :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako je to sad Lenovo moto G ja ne bi nikako izvana. Lenovo telefoni su 24/7 u servisima kaže čovjek što radi u agramu. Ne znam hoće li sa ovima tako biti, ali bolje plati tih 200kn više i imaj normalno jamstvo
Uglavnom znaci da ovdje uzimam. Imate li nekakve preporuke za druge mobitele jer mi buraz govori da sam zapeo za moto g liniju, a ja mu kazem da su dobri i jeftini jako za tu cijenu. Sada ne znam za druge mobitele ali meni bas valja taj Moto G4 Plus i gledao sam vec review za taj mobitel od GeekyRanjita i jos par njih. Onda kada stigne u Hrvatsku budem vidio kakve ce cijene biti pa cu si uzet.
Da, al ovo su prve proizvedene od strane Lenova.
Nisu baš prve ali su prve pod tim imenom Lenovo moto G4, a ne motorola moto G4.