Uparivanje mobitela

poruka: 1
|
čitano: 2.037
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
uparivanje mobitela

Dragi moji forumaši

Prvo molim admina budući ja to neznam , da stavi ovu temu na pravo mjesto , a mislim da takve nema još , a onda molim sve Vas mlade i pametne forumaše , da pomognete jednome starome penzioneru , koji bi u starim godinama nešto htio , ali nezna , pa zato Vas pita .

Imam dva mobitela na dva različita broja -----jedan na pretplatu , a jedan na karticu .

Prvi je :

SAMSUNG GALAXY S4 ----- GT 19505 ----- bar mu tako piše kada ga uključujem 

i drugi :

SAMSUNG GALAXY GRAND NEO PLUS -----  sa dvije kartice isto mu tako piše kad ga uključujem.

E sada bi ja od Vas pametnih mladih dječaka i curica koji puno toga znate , molio da mi napišete , mogu li ja na neki način upariti ta dva mobitela , da kada radim promjene na jednome da se iste takve promjene naprave i na drugome?

Želim pitati ------

ako dobijem novi broj kontakta na jednome , da se isti taj kontakt sa svim podacima upiše i na drugi.

ako dobijem poruku -----SMS na jednome , na taj novi upisani broj da se ta ista poruka upiše pod tim brojem i na drugome.

Ako dobijem na mesnđer poruku , da se ta ista poruka upiše i na drugome .

I oprostite mi da Vas dalje ne zamaram sa pitanjima.

Uglavnom , sve što radim na jednom da se to isto pokaže i memorira i na drugome.

Oprostite mi , ako sam prezahtjevan , ali ja mislim , da za Vas mlade to pitanje nebi smjelo zahjevati puno muke da mi odgovorite i da razveselite jedno staro čeljade , koje je radilo 41 godinu  da bi sada čekao samo da mu smrt dođe , budući više nema što čekati , nego u tom čekanju ovako Vas stare maltretirati , sa kojekakvim pitanjima.

Zato Vas i molim da mi oprostite na takvim pitanjima.

Željko

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice