Tele2fon V1 (MobiWire Aquila)

poruka: 15
|
čitano: 8.623
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Evo kupio sam svoj prvi smartphone,mobitel pristojne cijene,pristojnog dizajna i pristojnih specifikacija a i sto mi se najvise sviđa kod njega ima jako veliki ekran.

Ali me muci jedna stvar,mob radi super i predobar je samo me muci to za mob nije culo puno ljudi te se nigdje ne mogu naci njihova iskustva s mobom niti podjeliti savjeti za rootanje i slicno.

Mobitel kosta 995kn u tele2

Vidim da nitko nije cuo za njega pa evo tek tako da forum zna a to je i izgleda tele2-ov mob napravljen od nekih kineza.

Ima:WI-FI,kameru 5mpx...

Recenzija

TEST: 

3D IGRE: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nmsFW1QRyms

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 20:20 (NameNick).

3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Re: Tele2fon V1 (MobiWire Aquila)

Inače MobiWire je nekadašnji "sagem" 

link

Što se tiče rootanja i romova mislim da za sad ništa od toga. Nabaci koju sliku, recenziju. Kako rade aplikacije i igre na njemu?

14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Inače MobiWire je nekadašnji "sagem" 

link

Što se tiče rootanja i romova mislim da za sad ništa od toga. Nabaci koju sliku, recenziju. Kako rade aplikacije i igre na njemu?

Recenzija

I da cini mi se da ga je neki lik sa Forum HR-a uspio rootati

14 godina
neaktivan

ako nekog zanima mogu malo simiti mob i na youtube postati

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
video

zelim kupiti ovaj mobitel ali jos nisam siguran molim te mozes li postaviti video na youtube i dat link ?? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: video
c-zumpaj kaže...

zelim kupiti ovaj mobitel ali jos nisam siguran molim te mozes li postaviti video na youtube i dat link ?? 

mozda sutra samo me strah da nebi ostavo los dojam o velicini mobitela jer ja imam jakoooooooooooooooooooooooo... velike prste xD

14 godina
neaktivan
Re: video
c-zumpaj kaže...

Evo 

13 godina
neaktivan
Hvala na videu ,samo me jos nesto zanima.je li se moze skinuti temple run sa marketa ako ne moze mozes li molim te skinuti negdje sa interneta pa prebaciti na mob i reci je li igrica stopa ili napraviti jos jedan video sa igrom.hvala i nadam se da te ne gnjavim previse

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
c-zumpaj kaže...
Hvala na videu ,samo me jos nesto zanima.je li se moze skinuti temple run sa marketa ako ne moze mozes li molim te skinuti negdje sa interneta pa prebaciti na mob i reci je li igrica stopa ili napraviti jos jedan video sa igrom.hvala i nadam se da te ne gnjavim previse

Nece mi instalira taj teample run neznam zasto,instalirao sam neki slicni teample run breave i stekao je sad neznam sto je sovim normalnim

13 godina
neaktivan

Jesu li vama rekli da morate baterije tri puta isprazniti i napuniti do kraja jer znam nesta sam bio citao kao da se to kod smartphonova ne more ?!

Soccer <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTR bs kaže...

Jesu li vama rekli da morate baterije tri puta isprazniti i napuniti do kraja jer znam nesta sam bio citao kao da se to kod smartphonova ne more ?!

Koliko ja znam to su gluposti buduci da vecina novih smartfona kad se napuni automacki se prestanu puniti tako da ga nema potrebe puniti 24 sata kao sto neki govore,a i kod svih smartfonova ti baterija treje do jedno 4 dana ako nista neradis sam cuo.

13 godina
neaktivan

E a kako bise ja sada trebao spojiti na wifi, jer ja stalno probavam i uvijek mi napise da nema sada veze? molim pomoc :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Piki 1908 kaže...

E a kako bise ja sada trebao spojiti na wifi, jer ja stalno probavam i uvijek mi napise da nema sada veze? molim pomoc :)

Vjerovatno ti nije ukljucen WIFI na koji se želiš spojiti

14 godina
neaktivan

evo kako radu 3D igre na 4" ekranu tele2fona 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jeli netko zna mozda gdje ima za kupiti nova baterija za ovo cudo?

Ova mi se napuhala i nevalja vise, mob radi ok sve nebih ga htio baciti.

Nema je u Tele2 centrima

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2015 11:38 (NameNick).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice