Tele 2 (samsung s8000) problem

poruka: 12
|
čitano: 3.412
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

problem mi se desava samo kad stavim tele 2 karticu probo sam simpa i sve radi kako treba...

Danas posaljem zadnju poruku i od tada ne mogu zvat ni slati poruke nakon nekon vremena uspem poslat jednu poruku a nemogu zvat i tako stalno.
Trenutno nemogu ni jedno ni drugo jel neko zna u cem je problem??
Tamo levo gore u cosku di je signal pise mi 3G i E 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ja sa na tele 2 i imam slicne probleme danas
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Tele 2 (samsung s8000) problem
seneka kaže...
Ja sa na tele 2 i imam slicne probleme danas

jesi resio???

16 godina
neaktivan
Ma ne,zahebava i dalje
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mijenjaj sim karticu u centru tele2, jer i ja sam imao tih problema i zamijenio kod njih besplatno sa istim brojem samo čekaš aktivaciju 24 sata i obavezno navedi u kojoj si tarifi da ti nebi promijenili tarifu automatski s novom karticom ili ih nazovi nakon aktivacije sim kartice. Meni je bila isključena tarifa 100 kada sam zamijenio karticu i tu je nastao problem jer su mi internet zaračunali van tarife tako da su to i naplatili ali je njihova greška i sada se navlaćim s njima za povrat sredstava.{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

ma ovo je kartica stara jedno 6god (iz t.mobile) pa sam ja prebacio broj na tele 2 i pravio novu karticu ali u t-mobila pre 2 god pa nije valjda da opet moram je pravit al sad u tele 2 ... pa poludit

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zvao sam ih,imaju problem s mrezom,do njih je
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Samo ti to odi napravi i vidjet ćeš da je to bio problem. Pa ja nemam  nikakvih problema sa signalom, a kada sam imao problem s karticom onda mi je signal bio prekrižen i nisam mogao ništa, pa malo ima signala i tako nekoliko dana i zvao ih te mi je rećeno da zamijenim mobitel sa tom karticom,a ako bi i dalje bio problem da dođem zamijeniti sim karticu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 13:53 (Fero).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

uostalom, možeš ih i sam nazvati ako uspiješ :0951000444 - besplatno na tele 2 kartici

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

I ja imam isti problem danas.. primanje poruka radi, primanje poziva radi, internet radi.. jedino ne mogu slat poruke, čak ni pogledat koliko para na računu imam.

Jednu poruku sam uspio poslat nakon restarta moba, pa se sad opet pojavio isti problem.. mislio sam da mob ili kartica (stara je već) za****vaju pa sam naletio na ovu temu. :D

Jhva Elohim Meth.
16 godina
neaktivan
nontryer kaže...

I ja imam isti problem danas.. primanje poruka radi, primanje poziva radi, internet radi.. jedino ne mogu slat poruke, čak ni pogledat koliko para na računu imam.

Jednu poruku sam uspio poslat nakon restarta moba, pa se sad opet pojavio isti problem.. mislio sam da mob ili kartica (stara je već) za****vaju pa sam naletio na ovu temu. :D

ista stvar,pitao sam opratera iz podrške: da li je do mog telefona ili imate problem s mrežom?
jasno je odgovorio: "nema veze s vama,problem je do nas i trudimo se da ga sto prije otklonimo"

15 godina

ma i ja sam ih sad zvao jos uvek cackaju da srede ... .beš mrežu ccc

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice