Symbian kutak

poruka: 262
|
čitano: 106.329
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Symbian kutak
apoteka kaže...

nema vise razloga kupovati s60v5, osim mozda zbog cijene

radije gledaj na c6-01 ili c7

Ili ako je cijena problem neko priceka novu nokiu 500 : za 150 eura 1ghz proc, symbian anna, bogat funkcijama, poboljšan ui i browser, lijep dizajn i čvstoća. Stvarno best buy.

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
16 godina

Uuuu... ovu Nokiu nisam vidio... zvuči stvarno dobro... pogotovo kada se zna da Symbian nije gladan resursa kao što je Andriod. Ako će stvarno biti tako doar, znam što kupujem dragoj za Božić. {#}

Jedva čeka da izađe Anna za C7 (rtm je navodno leakan, ili pre rtm beta, negdje sam čitao), ali mi se baš ne igra s betama, ne želim ciglu dobiti od mobitela. Kada izađe službena Anna, pošto sumnjam da ću moći odmah preko službenog updatea je uzeti, idem preko NaviFirma u uprgade.

A Belle bolje da izdaju do kraja godine... odugovlačili su ga i previše.

14 godina
neaktivan
wanderer kaže...
apoteka kaže...

Ili ako je cijena problem neko priceka novu nokiu 500 : za 150 eura 1ghz proc, symbian anna, bogat funkcijama, poboljšan ui i browser, lijep dizajn i čvstoća. Stvarno best buy.

ja ne bi, jer svi stariji modeli dobivaju annu do kraja osmog mjeseca

a i nokia 500 nema gpu, hd video, amoled,...

1ghz mi tu nije jasan, a i specifikacije nisu potvrdene

vruće je...
15 godina
neaktivan
apoteka kaže...
wanderer kaže...
apoteka kaže...

ja ne bi, jer svi stariji modeli dobivaju annu do kraja osmog mjeseca

a i nokia 500 nema gpu, hd video, amoled,...

1ghz mi tu nije jasan, a i specifikacije nisu potvrdene

Pa kazem ako je cijena problem i ako treba biti sto jeftinije... U tom cjenvonom rangu teško možeš dobiti išta bolje. Ne mozes za 150 eura očekivat amoled, hd video i asphalt 6 da igra ko podmazan. Mozda nije fluidan kao što bi bio sa gpu-om ali je definitivno brz, i bogatim funkcionalnošću.

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
14 godina
neaktivan

pretpostavljam da ce, dok nokia 500, dode

c6-01 / c7 pasti cijene

a i bit ce rabljenih

vruće je...
15 godina
neaktivan
Symbian kutak

Malo off-topic: Zanimljiv članak o androidu, google-u, stvarnoj otvorenosti platforme, politici googlea i mogućim implikacijama za stanje mobile industrije u budućnosti.

http://mynokiablog.com/2011/08/04/android-now-accounts-for-nearly-half-of-every-smartphone-shipped-why-that-cant-last/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
wanderer kaže...

Malo off-topic: Zanimljiv članak o androidu, google-u, stvarnoj otvorenosti platforme, politici googlea i mogućim implikacijama za stanje mobile industrije u budućnosti.

http://mynokiablog.com/2011/08/04/android-now-accounts-for-nearly-half-of-every-smartphone-shipped-why-that-cant-last/

Takoder zanimljivo da je nokia jos uvijek najveci proizvodac smartphonova po prodaji

samsung i apple su bolji ako uzmemo u obzir proizvedene uredaje

pitam se, gdje taj visak androida i iphonea odlazi?

vruće je...
17 godina
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 14:09 (Beno).
15 godina

Da ne otvaram novu temu,trebao bi nešto kao teame viewer za svoj sony ericsson p1i dakle da povežem mob i komp :) hvala 

Zagorje u srcu
14 godina
neaktivan
crni pauk kaže...

Da ne otvaram novu temu,trebao bi nešto kao teame viewer za svoj sony ericsson p1i dakle da povežem mob i komp :) hvala

Here you go

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc
15 godina
Ivan_hacker kaže...
crni pauk kaže...

Here you go

{#} pa ne trebam ja teme ja trebam baš team viewer, potražio sam i nema rezultata pa tu pitam..

Zagorje u srcu
14 godina
neaktivan
Symbian kutak

Pa skineš theme creator,učitaš temu i imaš pregled te teme

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
crni pauk kaže...

jel ti treba da mobitelom upravljas kompjuterom

ili samo da imas pristup mobitelu s kompjutera bezicno?

za prvo remote desktop za uiq3 ili morange

za ovo drugo imas telexy SymSMB za uiq3

vruće je...
15 godina
Ivan_hacker kaže...

Pa skineš theme creator,učitaš temu i imaš pregled te teme

Covjece, pa zar ne vidis da lik hoce nesto kao team viewer!?

Ovo nema nikakve veze sa temama.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
Symbian kutak

Za sve vlasnike N8, Symbian Belle update procurio pa ko želi probat na vlastiti rizik može stavit - http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=52544.0
Ja ću još vidit kako će se ponašat na ovima šta su ga stavili.

0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Symbian kutak

izgleda predobro ovaj belle.

:) :) :) :) :) :) :( :) :) :) Gdje je Pero :)?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Symbian kutak

Izgleda dobro, prijeko potrebno osvježenje Symbianu. Ali malo mi se cini ko kopija Androida sa tim widgetima i pull down menijem. Steta sto UI pocinju sliciti sve vise jedan drugome (izuzev WP7 i MeeGo na N9).

0 1 hvala 0
14 godina
Symbian kutak

Ima dosta bugova (Belle) tako da ću preskočit za sada. Inače na Navifirmu se napokon pojavio službeni Anne update, za sada za samo neke varijane, za N8 Indijska dok za C7 ima i UK verzija.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
5220 kaže...

Ima dosta bugova (Belle) tako da ću preskočit za sada. Inače na Navifirmu se napokon pojavio službeni Anne update, za sada za samo neke varijane, za N8 Indijska dok za C7 ima i UK verzija.

kad ce doc ota?

vruće je...
15 godina
neaktivan
Symbian kutak

Svaki put kad vidim ovu temu pomislim na sybian a ne na symbian.. {#}

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Symbian kutak

Ne znam, i mene zanima. Kad sad probam preko Ovi Suitea na update ić javlja neku grešku.

0 0 hvala 0
16 godina
5220 kaže...

Hmmm... došao je Anna.. UK kažeš?... hmm... znači, večeras imam posla na mobu. :) (nadam se da će raditi bolje nego sada, imam problemčića, vjerojatno bi to hard reset riješio, ali... čekala se Anna, pa ću sada vidjeti kako će ići..)

Btw... downgrade je moguć? (na poslu sam, pola neta blokirano... *sigh*)

14 godina

Downgrade sa one neslužbene Anne je moguć, ne znam napamet jer nisam radio ali postoji nešto. I sada već ima dosta varijanti na navifirmu za sve modele te i dalje pristižu.

14 godina
neaktivan
Symbian kutak

Ja ipak još nebih upgradao softver.Sjećate se vrdeljine kolumne "8 dana"?

0 0 hvala 0
14 godina
Symbian kutak

Na koji update misliš? Ako misliš na Annu ne vidim razloga zašto se nebi updejtalo. A za tu kolumnu, nemam pojma o čemu je bila.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Symbian kutak

Kolumna je bila o tome kako ne treba ništa raditi prvih osam dana jer u međuvremenu će izaći patch,nova verzija ili nešto treće

0 0 hvala 0
16 godina
Symbian kutak

Pa OK, i da izađe, kao da je problem preko Navija skinuti novi fw i staviti ga na mobitel. Nije da je to postupak od ne znam koliko dana / potrošenih živaca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Symbian kutak

Već su jutros počeli i sa OTA updateom koji je veličine nekih 26MB na N8.

0 0 hvala 0
14 godina
Symbian kutak

izasla Anna, sad cekati Bellu :D

kvragu! :D

0 0 hvala 0
16 godina
Symbian kutak

A valjda ćemo dočekati Belle do Božića ove godine (ne sjećam se gdje sam to čitao, sada ne mogu naći više link), barem vi koji imate N8 - ice, prvi, a za vama i mi s C, E 7 i ini. Nego, je li tko stavio Annu, ja sam sinoć zaboravio staviti je, pa da kaže kakva mu je, ima li ljubičaste tinte, ima li ubrzanja, kakav je novi browser?...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice