Što kupiti - iPhone 3G, Xperiu ili Omniu?

poruka: 227
|
čitano: 67.896
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Što kupiti - iPhone 3G, Xperiu ili Omniu?

NA bilo kojem kompu bez obzira imao on utunse ili ne ili neku drugu aplikaciju za to? On i ja mozemo to raditi na bilo kojem kompu preko usba ili bluetootha ako ga komp ima a manje vise svi lapovi to imaju i ne mora nista biti na njemu isntalirano. Ponasa se kao i bilo koji usb stick. A zaj kabel je toliko minjaturnih dimenzija da ga mozes nositi u malo vecem novcanku.

17 godina
vjeko kaže...
Mirko935 kaže...

I većini ljudi je očito bitniji broj igrica nego banalna stvar poput primjerice USB Mass Storagea, bez kojeg ja, osobno, ne mogu živit; ne namjeravam uz mobitel sa toliko memorije nosit nekakav USB Stick

A USB kabel za spajanje mobitela na PC ti ne smeta? Ja očito imam neku posebnu verziju iPhonea kad prebacujem preko USB-a i wirelessa podatke na mobitel + iDisk, box.net...itd. integracija sve iz jedne aplikacije... Hm...

Ja mogu slat podatke i preko bluetootha na PC. :P

- Psiho246
17 godina
odjavljen

Sad pričekajte da netko napiše da to može i jailbreak-ani iPhone, pa idemo opet u krug.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
logic kaže...
zovitemebuha kaže...

e logic evo jedan demant tvojih izjava... 5800 ima izmjenjivu karticu i sa tim neogranicenu memoriju... progooglaj kolika je ta neogranicena memorija... 16gb card is max in nokia 5800  LINK ... tako da to stani ponavljati iz posta u post... i daj brate stani vise sa bluetoothom... netreba biti jailbrejkan da mogu slati sve blutoothom ima FREE aplikacija i za to....

Nadam se da se salis ;)

Kad napunim jednu stavim drugu ili trecu ili ...(naisi proizvoljan broj pa to pomnozi sa 16 GB) a tako su velike da ih mogu nositi 10 i da ih ne mogu naci u novcaniku ;)

A ti kad napunis 32 gb sta onda?

I cemu odan 100000aplikacija kad ogranicen broj mozes imati instaliranih a ja mogu neogranien mbroj imati instaliranih ;)

A druze sta je sa  ostalim osobina?

Iphone ima pomoc slijepima, aplikaciju za akcije na berzi, multitouch i povezivanje sa ipodom i nike patike sto nokia nema.

A sta to nokia ima a iphone nema? Vecu rezoluciju ekrana, vecu rezuciju kamere, multitasking, funkcionalni bluetooth, stereo zvucnike, prosirivu memoriju, zamjenjivu bateriju, media sharing na lokalnoj mrezi,Kameru sa led flasho i karl zeiss optikom, Instant Messaging, Stereo FM radio sa RDS, podrzava javu, podrzava flash i cijena. Malo podugacak spsak moras prizanti. Demantuj me druze.

A sto se cijena tice evo sad pogelda na ebayu i iphonea nema ispod 500 $ a 5800 nema preko 250 $. Koliko se micro SD kartica moze kupiti za razliku u cijeni? A vidi iznad sta moze ovaj od 250$ a ne moze ovaj od 500 $. Stamotno druze sramotno za apple nekad tehnoloskog lidera i pionira u mnogim oblastima.

Ajde sad nastavi govoriti kako trolam i lazem. Uzivacu citajuci to ;)

Ima free aplikacija ali ne od applea. OVo gore sto ja napisa mogu isti momenat raditi kad  ubacim sim karticu tj kad ga upalim. NE treba mi apsolutno nista dodatno ;) Razumijete li vi pojam ot the box. Ja nikad nisam vidio da je neko testirao telefone sa dodatnim aplikacijama vec samo out the box.

Ma kome trebaju kartice po džepovima .. imam 32 Gb na ajfonu i nemogu to napuniti da hoću ... imam 20 000 fotografija, filmove, pitaj boga koliko mjuze i podcasta, tisuće mailova sa attachmentima, brojeva, podataka, mailova, aplikacija ( preko 150 ) ... sve mi se synca svaki put kad se spojim na komp bez da i znam i kopira i bekapira i apdejta ... šta više pričaš ... niti jedna stvar koju si naveo realno nije nikakva prednost nego zapravo mana. Tebi trebaju kartice po džepovima skupljati prašinu, meni ne trebaju, imam doma komp kad trebam pretramakat nešto da mi 32 Gb nisu dosta ... za godinu, godinu i po isteći će mi ugovor i uzet ću novi phone sa 64 ili 128 Gb ... 

carl zeiss? jel ti znaš išta o lećama na mobitelima i fotografiji uopće? Ako tko puši marketinske budalaštine to su oni koji kupuju mobitel zbog carl zeiss potpisa.

Multitasking, imam, ne treba mi na smartphoneu za sad

zvučnici? - imam, sasvim su dobri za igrice i ostalo, nisu glasni kao na 5800 ali nije ni mob tako debel

zamjenjiva baterija? mogu je zamijeniti u servisu ako želim, nikada nisam mjenjao bateriju na mobitelu do sad jer mi prije zastari mob nego mi se potroši baterija, s druge strane nekoliko modela mi je puklo na poklopcu za bateriju pro padu.

media sharing? lol

IM? ima jedno par sto aplikacija uz skype i ostale koje se najčešće koriste

Radio? imaš samo par stotina aplikacija, a podcasta, a videocasta, a ovo a ono ...

Nema flasha, nema jave i neznam čemu bi mi služilo. Flash bi bio ok, iako debelo šteka na smartphone, kad platforma sazrije biti će, ako flash u međuvremenu preživi.

Za ono što meni treba, brz, ugodan za korištenje, izuzetno kvalitetan i trajan/robustan, izvrstan muzički player ( iPod ), ponajbolji mobilni browser ( safari ), ekapacitivni kran sa multitouchom koji reagira upravo kako ja želim i kad želim, mail koji radi bez greške i u sekundi otvara att od stotine stranica i da mogu skinuti bezbroj igrica ili aplikacija sa dva klika u par sekundi svaku da mi se sin zabavlja a ja popijem kavu u miru. Sve ostalo što radi radi vrlo dobro ili odlično. Kvaliteta zvuka na razgovoru bi mogla biti malo bolja, baterija traje 24 sata maximalno ... što se mana tiče, bojim se da je to to. Da, flash bi bio cool, ali ako bi mi imalo usporio ili pokvario iskustvo surfanja, bolje da ga ne podržava, flash je praktički apsolutno nebitan za svaku funkcionalnu web stranicu. 

A.
16 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Sad pričekajte da netko napiše da to može i jailbreak-ani iPhone, pa idemo opet u krug.

A sad pricekajte da netko napise da iPhone ne moze koristiti blutut pa idemo opet u krug...

17 godina
neaktivan

htc hd 2-ludilooooooooooooooooooooooooooooooooooo

tateK

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
MrBlc kaže...

A sad pricekajte da netko napise da iPhone ne moze koristiti blutut pa idemo opet u krug...

ja bih rakao da smo vec obisli milion krugova u vezi toga i to ne samo u ovoj temi vec u desetinama slicnih ili drugim rijecim u svim onim koji se na neki nacin doticu iphonea ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
neaktivan

Pa sta da napisemo kad ne moze;)

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Pa sta da napisemo kad ne moze;)

http://media.bestofmicro.com/picard-palm-face,L-6-192570-13.jpg

15 godina
neaktivan
vjeko kaže...
Mirko935 kaže...

I većini ljudi je očito bitniji broj igrica nego banalna stvar poput primjerice USB Mass Storagea, bez kojeg ja, osobno, ne mogu živit; ne namjeravam uz mobitel sa toliko memorije nosit nekakav USB Stick

A USB kabel za spajanje mobitela na PC ti ne smeta? Ja očito imam neku posebnu verziju iPhonea kad prebacujem preko USB-a i wirelessa podatke na mobitel + iDisk, box.net...itd. integracija sve iz jedne aplikacije... Hm...

Da, ali za razliku od iPhoneovog kabla, Mini-USB je standard, i mislim da 1 od 10 ljudi koje znam možda nema neki da leži u blizini... A i kad nema, najčešće ima nekakav mobitel sa microSD utorom i kablom za taj mobitel. Ili se Bluetoothom jednostavno okoristim. I najbolje od svega, ni za jednu od tih solucija mi ne treba neki proprietary kabel niti iTunes od 100 MB; a nijednom se još nije dogodilo da nisam uspio na neki od načina brebacit nešto

17 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
vjeko kaže...
Mirko935 kaže...

Da, ali za razliku od iPhoneovog kabla, Mini-USB je standard, i mislim da 1 od 10 ljudi koje znam možda nema neki da leži u blizini... A i kad nema, najčešće ima nekakav mobitel sa microSD utorom i kablom za taj mobitel. Ili se Bluetoothom jednostavno okoristim. I najbolje od svega, ni za jednu od tih solucija mi ne treba neki proprietary kabel niti iTunes od 100 MB; a nijednom se još nije dogodilo da nisam uspio na neki od načina brebacit nešto

Ni meni ne treba ni kabel ni iTunes i ni jednom mi se nije dogodilo da nisam uspio na neki način prebaciti nešto!

15 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Ni meni ne treba ni kabel ni iTunes i ni jednom mi se nije dogodilo da nisam uspio na neki način prebaciti nešto!

To sve, dakako možeš out-of-the-box i po tebi nije korisno imat više načina za prebacivanje podataka... Bože sačuvaj, daj se smirite oko tog iPhonea, nemam ga namjeru pljuvat, šta mene briga tko šta koristi, samo kažem da mu je više funkcija bezveze onemogućeno jer se tako Appleu sviđalo. I da drugi uređaji imaju daleko više funkcija i mogućnosti. Da nisu 2007. redom išli i svaku drugu funkciju modernog mobitela onemogućili (ne da nisu stavili, nego onemogućili softverski) možda bih ga i ja imao. Ovako sam, hvala bogu, uspio ostat podalje, kupit pravi smartphone (ie. pametni telefon, nešto što proizvođač zapravo želi da bude pametno, a ne nešto ćemu je inteligencija smanjena namjerno, vjerojatno dijelom i zato da se postigne ovaj love-hate relationship) i ne se manično zaljubit u najobičniji telefon kao neki od vas...

17 godina
neaktivan

vi niste normalni

nema razloga raspravljati kad se zna da je iPhone najbolji

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dgigibao kaže...

vi niste normalni

Bože sačuvaj, tebi nestalo argumenata pa sad provociraš... Valjda je to u tvojim godinama zabavno, ne sjećam se kako je meni bilo tad... Sry

16 godina
neaktivan
dgigibao kaže...

vi niste normalni

Sad si pretjerao... Nije najbolji...

16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
dgigibao kaže...

vi niste normalni

Bože sačuvaj, tebi nestalo argumenata pa sad provociraš... Valjda je to u tvojim godinama zabavno, ne sjećam se kako je meni bilo tad... Sry

ajd momak sta si se nalozio da kritikujes iphone....ako ti se ne svidja ok,ne svidja se ni meni,al ne moras pljuvati po njemu i lagati i pametovati....

17 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
vjeko kaže...

To sve, dakako možeš out-of-the-box i po tebi nije korisno imat više načina za prebacivanje podataka... Bože sačuvaj, daj se smirite oko tog iPhonea, nemam ga namjeru pljuvat, šta mene briga tko šta koristi, samo kažem da mu je više funkcija bezveze onemogućeno jer se tako Appleu sviđalo. I da drugi uređaji imaju daleko više funkcija i mogućnosti. Da nisu 2007. redom išli i svaku drugu funkciju modernog mobitela onemogućili (ne da nisu stavili, nego onemogućili softverski) možda bih ga i ja imao. Ovako sam, hvala bogu, uspio ostat podalje, kupit pravi smartphone (ie. pametni telefon, nešto što proizvođač zapravo želi da bude pametno, a ne nešto ćemu je inteligencija smanjena namjerno, vjerojatno dijelom i zato da se postigne ovaj love-hate relationship) i ne se manično zaljubit u najobičniji telefon kao neki od vas...

App store je out of the box!!! Jel potreba baš svaku opciju ugraditi pa makar ona loše funkcionirala ili pustiti developerima da stvore konkurenciju i da na taj način korisnici dobiju veći izbor kvalitetnijih aplikacija i onda mogu slobodno izabrati koja im najviše odgovara!? Ako mi treba transfer podataka imam app. koji podržava skoro sve moguće načine prijenosa, a obično koristim wireless tako da mi ne treba ni kabel ni micro SD ni ništa... Ako koristim samo online servise onda imam app. za određeni online servis, app. za samo wireless prijenos...itd. I sve je to "out of the box" jer App store je dio OS-a...

15 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
Mirko935 kaže...
dgigibao kaže...

vi niste normalni

ajd momak sta si se nalozio da kritikujes iphone....ako ti se ne svidja ok,ne svidja se ni meni,al ne moras pljuvati po njemu i lagati i pametovati....

Pa ništa nisam pljuvao, lagao nit pametovao. Ali za razliku od nekih tu malo duže pratim svijet mobitela i znam tko je šta unio i znam pravo značenje riječi revolucija. Koliko puta ja trebam ponovit da smatram da je iPhone odličan uređaj (, ali, dakako, ima nedostatke, kao i svaki drugi telefon, no big deal) i i dalje me se deklarira kao lažova, hatera, trola itd. Ovo više nema smisla nikakvoga, mislio sam da će bit nekakva polu-inteligentna rasprava o mogućnostima i nemogućnostima tog telefona ali to očito nije moguće jer ga neki manično brane na svaki njegov nedostatak.

Eto, to je revolucionalizirano od pojave iPhonea, sada se mobitele više nego ikad gleda fanatično. To mora da je jako korisno... Objektivnost je loša stvar valjda u današnjem svijetu.

Da još jednom ponovim, jer je očito nužno, iPhone je odličan uređaj, osrednji telefon i zbog nekih nedostataka ga ja, osobno, i vjerujem da nas ima još takvih, ne mogu koristiti. Preporučujem ga sam mnogim ljudima. Ali da ima nedostataka, ima. Kao što i WinMo telefoni imaju nedostataka, kao što i Symbian telefoni imaju nedostataka, kao što i Android telefoni imaju nedostataka (doduše, njih nikad nisam koristio, ovih dana ću stavit na svoj WinMo mobitel Android da vidim kako to funkcionira. Evo još jedna stvar koju sigurno iPhone ne može, i meni je korisno, i fora, a vjerojatno nikome drugome od vas ne bi bilo)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2009 19:34 (Mirko935).
16 godina
neaktivan

@Mirko935

Druze slazem se sa tobom! Stvarno si sve fino rekao u prdhodnom postu ;)

Ali kada vidim dokle idu rasprave nekih glu*ana to je stvarno strasno,10 dana pisu o tome kako iphone nema bluetooth a ovi sto imaju iphone pisu da on ima bluetooth i tako iz krajnosti u krajnost i jos dosta nebuloza ;P.

Kao sto Mirko rece Iphone je zaista odlican koji kao i svi ostali ima svojih nedostataka (samo nemojte govoriti da sa jailbreakom nestaju svi nedostaci....heheh)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Pa ništa nisam pljuvao, lagao nit pametovao. Ali za razliku od nekih tu malo duže pratim svijet mobitela i znam tko je šta unio i znam pravo značenje riječi revolucija. Koliko puta ja trebam ponovit da smatram da je iPhone odličan uređaj (, ali, dakako, ima nedostatke, kao i svaki drugi telefon, no big deal) i i dalje me se deklarira kao lažova, hatera, trola itd. Ovo više nema smisla nikakvoga, mislio sam da će bit nekakva polu-inteligentna rasprava o mogućnostima i nemogućnostima tog telefona ali to očito nije moguće jer ga neki manično brane na svaki njegov nedostatak.

Eto, to je revolucionalizirano od pojave iPhonea, sada se mobitele više nego ikad gleda fanatično. To mora da je jako korisno... Objektivnost je loša stvar valjda u današnjem svijetu.

Da još jednom ponovim, jer je očito nužno, iPhone je odličan uređaj, osrednji telefon i zbog nekih nedostataka ga ja, osobno, i vjerujem da nas ima još takvih, ne mogu koristiti. Preporučujem ga sam mnogim ljudima. Ali da ima nedostataka, ima. Kao što i WinMo telefoni imaju nedostataka, kao što i Symbian telefoni imaju nedostataka, kao što i Android telefoni imaju nedostataka (doduše, njih nikad nisam koristio, ovih dana ću stavit na svoj WinMo mobitel Android da vidim kako to funkcionira. Evo još jedna stvar koju sigurno iPhone ne može, i meni je korisno, i fora, a vjerojatno nikome drugome od vas ne bi bilo)

E sada ovo kopiraj u sve teme za koje se vezu Nokia 5800, iPhone i ostali slicni uredjaji!

15 godina
neaktivan

Pa to se i govori cijelo vrijeme, svi smo mi valjda kada smo kupovali iPhone znali što dobivamo a što gubimo, ali neki ovdje jednostavno nevole iPhone ili Apple pa imaju potrebu da seru po njemu kao da je zadnje kinesko govno. Ovdje se svakodnevno provocira i potpaljuje vatra tako da nije ni čudo kako je ispao ovaj topic.

Ovo je već tjedan dana prva tema pod forumom Mobiteli i čini mi se da će tako i ostati dok ju netko ne zaključa ili se mi konačno nesložimo da svatko ima svoje kriterije i da nam nemože svima jedan mobitel biti najbolji.

1 0 hvala 0
17 godina
Dom031 kaže...

Pa to se i govori cijelo vrijeme, svi smo mi valjda kada smo kupovali iPhone znali što dobivamo a što gubimo, ali neki ovdje jednostavno nevole iPhone ili Apple pa imaju potrebu da seru po njemu kao da je zadnje kinesko govno. Ovdje se svakodnevno provocira i potpaljuje vatra tako da nije ni čudo kako je ispao ovaj topic.

Ovo je već tjedan dana prva tema pod forumom Mobiteli i čini mi se da će tako i ostati dok ju netko ne zaključa ili se mi konačno nesložimo da svatko ima svoje kriterije i da nam nemože svima jedan mobitel biti najbolji.

Jedno je branit iPhone kad drugi govore da je zadnje kinesko govno (sto nikog nisam vidio da govori), a drugo je uzdizat ga nepotrebno u nebesa, tvrdit da je nesto sto nije i govoriti da su svi ostali mobiteli klasu ispod i da uopce nisu u konkurenciji.

I sad reci da jedan takav stav ne poziva na flame?

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Dom031 kaže...

Jedno je branit iPhone kad drugi govore da je zadnje kinesko govno (sto nikog nisam vidio da govori), a drugo je uzdizat ga nepotrebno u nebesa, tvrdit da je nesto sto nije i govoriti da su svi ostali mobiteli klasu ispod i da uopce nisu u konkurenciji.

Neznam.. ovjde ima ljudi kojima je životni cilj dežurati na forumu i pisati krasne komentare i provokacije.. Nitko nije to rekao tim riječima ali tako misli. Isto to mogu i ostali govoriti o njihovim mobitelima ali nema smisla jer ovi pišu kao deset osoba.

15 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Dom031 kaže...

Upravo to, i prestanite govorit da iPhone ima multitasking i takve fore. iPhone nema multitasking, i onaj koji možeš jailbreakom omogućit je toliko nestabilan i nepouzdan da je to strašno. Nemojte me opet prozivat da lažem i da flejmam jer nemam tu namjeru ni najmanje, multitasking je ono što imaju WinMo i Symbian mobiteli (za Android nisam siguran...). Ovo na iPhoneu jeste korisno, ali nije na razini multitaskinga koji nude WinMo i Symbian.

Ovo nije provokacija nego bih htio da vodimo realnu raspravu o mogućnostima današnjih smartphone uređaja. Ako je to moguće. Meni bi bilo jako drago da iPhone ima multitasking jer bi to jako podiglo vrijednost tog OS-a i jer bih ga onda mogao sagledati kao ravnopravnog s ostallim OS-ovima.

Bilo tko tko kaže da nemam pojma o čemu pričam neka bude svjestan da imam gotovo svakodnevni pristup jailbreakanom iPhoneu sa mnoštvom aplikacija i niti jedan moj post nije bio nepotpomognut vlastitim iskustvom s tim uređajem. Nokijin Symbian s Touch nadogradnjom sam koristio na više Nokia 5800 od par tjedana od dolaska tog uređaja na naše tržište do najnovijeg firmwarea od prije mjesec i pol dana. A za osobni telefon koristim HTC Touch Pro sa WinMo 6.5. Tako da sam upoznat jako dobro sa sva ta tri OS-a, doduše malo manje sa Symbianom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2009 20:30 (Mirko935).
15 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Psiho246 kaže...
Dom031 kaže...

Upravo to, i prestanite govorit da iPhone ima multitasking i takve fore. iPhone nema multitasking, i onaj koji možeš jailbreakom omogućit je toliko nestabilan i nepouzdan da je to strašno. Nemojte me opet prozivat da lažem i da flejmam jer nemam tu namjeru ni najmanje, multitasking je ono što imaju WinMo i Symbian mobiteli (za Android nisam siguran...). Ovo na iPhoneu jeste korisno, ali nije na razini multitaskinga koji nude WinMo i Symbian.

Ovo nije provokacija nego bih htio da vodimo realnu raspravu o mogućnostima današnjih smartphone uređaja. Ako je to moguće. Meni bi bilo jako drago da iPhone ima multitasking jer bi to jako podiglo vrijednost tog OS-a i jer bih ga onda mogao sagledati kao ravnopravnog s ostallim OS-ovima.

Bilo tko tko kaže da nemam pojma o čemu pričam neka bude svjestan da imam gotovo svakodnevni pristup jailbreakanom iPhoneu sa mnoštvom aplikacija i niti jedan moj post nije bio nepotpomognut vlastitim iskustvom s tim uređajem. Nokijin Symbian s Touch nadogradnjom sam koristio na više Nokia 5800 od par tjedana od dolaska tog uređaja na naše tržište do najnovijeg firmwarea od prije mjesec i pol dana. A za osobni telefon koristim HTC Touch Pro sa WinMo 6.5. Tako da sam upoznat jako dobro sa sva ta tri OS-a, doduše malo manje sa Symbianom.

Pa nije ovo provokacija sigurno, znaju oni i sami na koga ja mislim

17 godina
neaktivan
dgigibao kaže...

vi niste normalni

Ti sejos javljas. Ja jos cekam da mi kazes i dokazes da lazem.

17 godina
odjavljen

Po meni bi nekupovina iPhone-a trebala biti i stvar principa. Živimo u kapitalizmu. Apple software-ski izbaci neke funkcije, ako se mobitel ne prodaje kako su planirali, izbace novi soft, a ako se prodaje - super, očito to korisnicima ne treba. Na takve stvari treba pokazati otpor kako bi proizvođač vidio ne može raditi kako mu prdne. Da je prodaja prvog iPhone-a bila loša, iPhone 3G bi bio takav uređaj da bi ga sad ja, Psiho, a možda i logic hvalili na forumu.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Po meni bi nekupovina iPhone-a trebala biti i stvar principa. Živimo u kapitalizmu. Apple software-ski izbaci neke funkcije, ako se mobitel ne prodaje kako su planirali, izbace novi soft, a ako se prodaje - super, očito to korisnicima ne treba. Na takve stvari treba pokazati otpor kako bi proizvođač vidio ne može raditi kako mu prdne. Da je prodaja prvog iPhone-a bila loša, iPhone 3G bi bio takav uređaj da bi ga sad ja, Psiho, a možda i logic hvalili na forumu.

Sto mozda. Da ima sve sto i symbian i da kota recimo 50% vise od 5800 hvalio bi ga na sva usta. OVako ...

Smijesno mi je da se medju 5 karakteristika na zvanicnom siteu u hr spominju povezivost sa nike patikama ;)

Ispadosmo ko tri musketra u akciji blacenja iphonea ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2009 22:49 (logic).
15 godina
neaktivan

doslo je do ovoga....

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

to su sada neka tvoja nagadjanja....

ja bih jednostavno zakljucio da je to stvar ukusa i da se nikako ne moze raspavljati o tome koji je modell bolji...iphone ili nokia?!!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice