Što kupiti - iPhone 3G, Xperiu ili Omniu?

poruka: 227
|
čitano: 67.890
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Što kupiti - iPhone 3G, Xperiu ili Omniu?

Zelio bih appleovcima i nokiasima koji ne prate drui thread pod nazivom droid gazi iphone ukazati na razgovor koji se tamo vodi i koji je u potpuno drugom tonu nego sto je do sada vodjen. Svako ko je bio ili je ukljucen u raspravu nokia vs iphone bi trebao tamo procitati par zadnjih postova od na s nekoliko i vidjeti da se ipak moze normalno razgovarati bez flamea. Nadam se da ce se takva atmosfera zadrzati i u drugim threadovima i da su teske i ruzne rijeci iza nas.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Zelio bih appleovcima i nokiasima koji ne prate drui thread pod nazivom droid gazi iphone ukazati na razgovor koji se tamo vodi i koji je u potpuno drugom tonu nego sto je do sada vodjen. Svako ko je bio ili je ukljucen u raspravu nokia vs iphone bi trebao tamo procitati par zadnjih postova od na s nekoliko i vidjeti da se ipak moze normalno razgovarati bez flamea. Nadam se da ce se takva atmosfera zadrzati i u drugim threadovima i da su teske i ruzne rijeci iza nas.

tako je logic ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
neaktivan

A nisam ja tako los kad me upoznas ;)

16 godina
neaktivan
logic kaže...

A nisam ja tako los kad me upoznas ;)

heheh...a nisam ni ja ako me ne upoznas :DBogataš

17 godina
neaktivan

Vjerovacu ti an rijec :) Ajd pusti onog klinca tamo nek uziva a mi imamo i pametnija posla i pametnijh ljudi za pricat.

17 godina
neaktivan

za dooma

ja imam htc hd 2 i nikako ne mogu dobiti da mi sinhronizacija mailova radi

mos kako pomoc

pozdrav

probao sam step by step i preko službnih stranica i preko nekih što sam naša o u googlu ali ne ide

tateK
16 godina
neaktivan
tatek kaže...

za dooma

ja imam htc hd 2 i nikako ne mogu dobiti da mi sinhronizacija mailova radi

mos kako pomoc

pozdrav

probao sam step by step i preko službnih stranica i preko nekih što sam naša o u googlu ali ne ide

kakav je hd2???

15 godina
kupi iphon
.-))
Viki
16 godina
neaktivan
Applovac kaže...
kupi iphon
.-))

Tako je!! Namigiva

16 godina
neaktivan

Samo da vas obavijestim da je kupi xperiu!Namigiva

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koliko ja vidim, sta tu pise (ili ne pise) nije nis kupio, nego je sam otvorio temu i nestao...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

Koliko ja vidim, sta tu pise (ili ne pise) nije nis kupio, nego je sam otvorio temu i nestao...

ahh...da moguce je,pomijesao sam ga sa BORN-om posto je on otvarao slicnu temu i kupio xperiu.

15 godina
neaktivan
Možeš li mi reći di si je kupio i koliko je došla???
tm
15 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...
Uzeo sam neki dan iPhone 3G 8GB i prezadovoljan sam s njim, kamera je 2MP, ali radi bolje slike od Nokie E66, LG Viewtya i mnogih drugig koje sam imao, a kao imaju jacu kameru.
Software je dosta brz i ima dosta aplikacija za njega, jailbreako ga za sada nebudem jer sam iovako zadovoljan, vjerujem da su i ova dva uredjaja vrlo dobra jer su sva tri ista klasa !
Odluka je na tebi !

koliko si platio mobitel

tm
16 godina
neaktivan
RE: E,ljudi,,,pitanje...::))))
MrBlc kaže...

Po forumima imaš masu ljudi koji obožavaju iPhone i napraviti će bilo što da obrane njegovu čast. Isto tako imaš druge ekstreme koji će ga popljucati samo zato da ga popljucaju. Zato ovakve teme često završe kao flame war.

iPhone je uređaj koji ima neke svoje (BT samo za handsfree, nedostatak multitaskinga za third part aplikacije ako ga ne jailbreak-aš i isl.) i neke prednosti (sučelje koje je večini intuitivno, multitouch, velik ekran i sl.). To sve skupa dolazi u kvalitetnom kućištu i za priličnu cijenu.

Da bi ti itko mogao dati bilo kakav smisleni odgovor, prvo ti trebaš reći kakav uređaj tražiš, što očekuješ od mobitela, što ti nije važno. Druga stvar, ono što često zna prevagnuti bez obzira na karakteristike je kako ti leži uređaj u ruci, koliko su ti praktične kontrole i koliko ti odgovara sučelje. To moraš isprobati jer ti nitko ne može reći.

Potpuno se slažem sa tobom, i ja sam jedan od onih što obožava iPhone. Istina da uređaj ima svoje mane, ali su mu uglavnom sve prednosti.

Nikada ne traži po forumima koji telefon uzeti, jer nekad se može desiti flame war (navedeno), a ako se to desi, može se i desiti da ti kupiš pogrešni telefon, pa da ti za par dana, mjesec bude jako žao što nisi uzeo onaj drugi.

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
15 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...
Uzeo sam neki dan iPhone 3G 8GB i prezadovoljan sam s njim, kamera je 2MP, ali radi bolje slike od Nokie E66, LG Viewtya i mnogih drugig koje sam imao, a kao imaju jacu kameru.
Software je dosta brz i ima dosta aplikacija za njega, jailbreako ga za sada nebudem jer sam iovako zadovoljan, vjerujem da su i ova dva uredjaja vrlo dobra jer su sva tri ista klasa !
Odluka je na tebi !

koliko si ga platio

tm
16 godina
neaktivan
RE: E,ljudi,,,pitanje...::))))
@Banned
A nego di će tražit savjete nego na forumima? Da pita na ulici? Ili prodavača?
Najbolje je tražit savjete na Forumu, jer su ljudi uglavnom objektivni i imaju iskustva s tim uređajima pa mogu reći mane i prednosti. Ako se desi flame war - još bolje.
(_.:BRUNO:._) //// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice