Spigen Rugger Armor za P10 lite

poruka: 5
|
čitano: 1.652
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran

Gledam Spigenove maske za mobitele, konkretno, Rugged Armor za P10 lite.

U jednom poludomaćem dućanu na internetu (iza njega stoji slovenska firma) cijena je 199,xx kuna, što je puno.

Na internetu (ebay, amazon i sl.), maske tog proizvođača koštaju manje, bitno manje, ali se do 2/3 naše domaće cijene dođe uz poštarinu. Problem je da neki inozemni online dućani ne žele slati Spigenove proizvode u Hrvatsku.

Vrijedi li maska tog proizvođača 199 kuna?

P.S. U naslovu teme mora pisati Rugged, a ne Rugger.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.8.2017 21:46 (ridealong).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Spigen Rugger Armor za P10 lite

Ja sam vidio da na ebay kinezi kopiraju spigen nenormalno. Modele koje uopce ni nema na official stranici. I naravno da su jeftiniji dosta. Cak i na nekima pise spigen. Dok su drugi vrlo slicni originalima.

8 godina
protjeran

Kupio sam Spigen Rugged Armor za P10 lite.

Maska djeluje mesnato i dobro paše na mobitel, pa se nadam da će biti bolja zaštita od izvrsne ali pretanke Celly silikonske maske.

Na boku nije toliko glatka, pa se nadam da mi mobitel neće kliziti iz ruke.

Na prethodnom mobitelu imao sam silikonsku masku s nazubljenim bokovima, pa nije bilo šanse da mi mobitel ispadne iz ruke.

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.9.2017 16:40 (ridealong).
8 godina
protjeran
Ivan_cno kaže...

Ja sam vidio da na ebay kinezi kopiraju spigen nenormalno. Modele koje uopce ni nema na official stranici. I naravno da su jeftiniji dosta. Cak i na nekima pise spigen. Dok su drugi vrlo slicni originalima.

Je, vidio sam. Iz Kine za kakvih 15-16 kuna ili više, a iz Engleske za kakvih 25 kuna. Izgledom jako sliče Spigenu.

Meni je problem bio u trajanju dostave maske, pa sam ipak kupio masku ovdje u Hrvatskoj i dostava je bila u roku od 24 sata. Važno mi je zaštiti mobitel jer ovi tanki mobiteli vole kliznuti iz ruke.

Imao sam Celly masku kao prvu masku i jako je dobra osim što je i ona dosta skliska.

Kako u životu mobitela maske mijenjam jednom do dvaput, sada sam dao malo više novca i nadam se da će Spigenova maska potrajati dugo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.9.2017 16:39 (ridealong).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice