Sony Xperia Z3 Compact

poruka: 360
|
čitano: 120.012
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z3 Compact

Ja imam onaj Xtreme Guard tempered glass i jako je debeli, otprilike 2, 2.5x deblji nego ovi jeftiniji ako nikad nije pukao. Savršeno radi touch preko njega, a mob mi je hvala bogu pao barem 40 puta s 2 metra direkt na ekran bez maskice.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia Z3 Compact

pukao mi ekran i radi mi tač pa dali sad moram mjenjat display ili moze samo staklo.

12 godina
neaktivan

Valjda ima samo staklo, al mislim da to dolazi kao modul nisam siguran...

Steam GameShop by ivanoman PM mene za vise informacija
10 godina
neaktivan

pukao mi je ekran i touch mi radi samo u jednom kutu mobitela i dali sad moram mjenjat display ili može samo staklo?

10 godina
neaktivan

reko mi je jedan serviser telefonski da ću vjerovato morat mjenjat display tako da bi me to izašlo oko 150 eu a to je puno

13 godina
neaktivan
admirdado kaže...

reko mi je jedan serviser telefonski da ću vjerovato morat mjenjat display tako da bi me to izašlo oko 150 eu a to je puno

Tako je. Na svakom mobitelu se mjenja sve kompletno - display i touch.

16 godina
neaktivan
admirdado kaže...

Mene je doslo 898kn. U ovlastenom servisu. S time da ti mijenja cijelo kuciste osim straznjeg stakla.

15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z3 Compact
razmisljam uzet ovaj mob preko njuskala pa jel moze neko preporucit nekog prodavaca od kog je uzimo? I jel mozete rec ostala iskustva s ovim mobom, jel vam zao sta ste ga uzel, jel bi uzeli nes drugo sad kad znate kakav je? Procito sam dojmove malo i najveci problem je koliko vidim to pucanje stakla, cak negdje pisu da puca samo od sebe pa me to brine malo
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sony Xperia Z3 Compact

imam mobitel vec mjesec i nesto dana, dns se prvi problem pojavio, neprihvaca mi sonyeve nc slusalice(MDR-NC-31E), kad ih ukljucim prepoznaje ih kao stereo mikrofone, nemogu na njima reproducirat zvuk niti ukljucit nc, neznam zasto, takoder sam primjetio da su na mojoj z3c zvucnici puno slabiji nego na z3 pa me zanima ako tko zna jeli se isti zvucnici koriste u z3 i z3c, do sada sam mislio da se koriste ali moji su puno tisi.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
seljak007 kaže...
razmisljam uzet ovaj mob preko njuskala pa jel moze neko preporucit nekog prodavaca od kog je uzimo? I jel mozete rec ostala iskustva s ovim mobom, jel vam zao sta ste ga uzel, jel bi uzeli nes drugo sad kad znate kakav je? Procito sam dojmove malo i najveci problem je koliko vidim to pucanje stakla, cak negdje pisu da puca samo od sebe pa me to brine malo

Nemoj kupovati od tih (pre)prodavača, kupi od nekoga tko je uzeo mob na pretplatu pa ga sada prodaje.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
16 godina
neaktivan
Sony Xperia Z3 Compact

Stigao update za Album app!! Ima material dizajn, drugaciju ikonicu, i najvaznije, sad napokon mozes kopirati i premjestati slike unutar aplikacije!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
seljak007 kaže...

Nemam problema sa pucanjem stakla (za sad) ali imam problema sa losom kvalitetom zvuka prilikom razgovora. Prisutan je sum. Reklamirao sam vec telefon zbog toga i dobio drugi koji je bio isti. Ima jos par gluposti koje nisu toliko vezane uz telefon nego vise uz Android ali se mogu rijesiti uz pomoc aplikacija (npr. ako prilikom razgovora smanjis glasnocu zvuka sa volume tipkom na boku uredjaja onda ce ti se smanjiti i glasnoca ringtonea pa dodjes u situaciju da te netko zove a ti ne cujes zvonjavu - totalna glupost. Ako nekome treba, problem rjesava free aplikacija Rocker Locker). Uglavnom ako ti ne smeta ovaj sum (ili kojom srecom dobijes telefon koji nema suma) mislim da je telefon super. Pozdrav.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2015 17:27 (Matko344).
17 godina
Sony Xperia Z3 Compact

Mobitel mi je u zadnja tri dana samostalno promijenio vrijeme na satu nekoliko puta, nekad za sat vremena a nekad i više. Dali netko zna u čemu je problem, odskenirao ga i kaže da nema virusa?

Bolje loš dan na pecanju nego dobar na poslu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia Z3 Compact

Stigao update za Lollipop. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia Z3 Compact

Soft skin effect bug je i dalje nazalost na lollipopu prisutan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Sony Xperia Z3 Compact

Meni jos nista nije stiglo.. koji operater?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Matko344 kaže...

Stavio sam si Baltic Unbranded. :)

11 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
Matko344 kaže...

Stavio sam si Baltic Unbranded. :)

ja sam si takoder flashao baltic unbranded, za sada dobro radi, par bugova i crashanja ali vjerujem da ce naknadni updatei to rijesiti.

10 godina
neaktivan

Ne stavljam nista dok to ne bude radilo bez problema, bas mi trebaju crashevi. Btw. nakon updatea je potrebno aplikacije ponovo instaliravati ili ne?

16 godina
neaktivan
Sony Xperia Z3 Compact

Ja sam napravio factory reset prije flashanja. I apsolutno niti jedan bug nemam, osim naravno onih koji su vec bili prisutni na kk.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Kakvi bugovi i crashevi?
17 godina
Sony Xperia Z3 Compact

Prebacio na lolipop juče.

Danas mi prestale radit power, volume up an down tipke i tipka za fotic, dali se netkom to dogodilo i što mi je činiti?

Također sad utvrdio da ne prepoznaje da je spojen na računalo a ni punjač više ne radi, WTF!!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 17:30 (kovaos).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia Z3 Compact

Jel dobio tko nadogranju na tmobile??? ja evo jos cekam

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Nacekat ces se. Stavi sam.
13 godina
Sony Xperia Z3 Compact

Primjetio sam veci pad baterije dok slusam muziku na mobu, slusam je na obicnom walkman appu. u sat vremena potrosi oko 25% baterije. jeli to ok ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dali netko zna zašto mi ne dopušta kopiranje fajlova na sd karticu otkad sam prešao na lolipop? Prikaže mi mob normalo u exporeru i sa kartice na komp mogu kopirat ali obrnuto neće.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 13:38 (kovaos).
14 godina

Kakva je trajnost baterije ovako u normalnoj upotrebi ?? Oni bechevi s neta su bezveze, zanima me iz prave prakse.

13 godina
itomic009 kaže...

Kakva je trajnost baterije ovako u normalnoj upotrebi ?? Oni bechevi s neta su bezveze, zanima me iz prave prakse.

2 dana bez brige uz normalno korištenje (pod tim ne mislim igranje igrica satima ili surfanje)

Pucaaaajjjj :)
16 godina
neaktivan
Sony Xperia Z3 Compact

evo ja ga imam nekih cca 15tak dana...

i kao što je kolega naveo dva dana izdrži bez ikakvih problema s tim da je meni uključen stamina mod i pod njim su uključeni lokacijski wi-fi, mobilni podatci,i sink viber i fejsa i drži dva dana i više...

a redovito peglam po jubitou bumbu klauna za sina (paket 1gb potrošen prije par dana) na wi-fi ni nezz koliko i naravno provjera fejsa i di koji emajl...a baterija traje i traje :)

Baterijom sam oduševljen to je bio i jedan od glavnih razloga kupnje tog mobitela!

aliii Z3c ima i loših strana:

1. ide mi na živce imenik koji nije ni upola dobar kao na samsungu s3 ili lg g3 koje sam imao prije njega...

2. skrivena traka brzih postavki na koju se nakon što povučeš prst od vrha prema dnu ekrana moraš prebaciti, jer te stavi uvijek u prvu karticu tj traku obavijesti pa se onda moraš prebaciti u karticu za brze postavke, da bi isključio wi-fi, upalio pomoćno svijetlo itd...

3. kamera mu je ok, ali blic je nula, ništa, nada, nijente, zero, šit, možeš ga ugurati u zjenicu oka i misliti ćeš da nije upaljeno (ajd malo pretjerujem) ali u odnosu na navedene s3, g3 je stvarno nula bodova

4. u pbz aplikaciji neželi skenirati onaj QR kod s uplatnice, stalno zumira, izostrava ali nikako da uhvati fokus i očita ga, sad nezz dali je to do nove verzije te aplikacije ili do mog moba, dali je netko imao sličnih problema??

razlog uređivanja: stilske i interpunkcijske greške na koje mi je kolega markom63 ukazao, jer u suprotnom nitko nebi mogao s razumijavanjem i lakoćom pročitati moj post i pomoći mi!

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 22:05 (McNEKONTROLIK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice