Sony Xperia Z1

poruka: 1.195
|
čitano: 266.008
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: Sony Xperia Z1
kruskar kaže...

I nakraju rješim Z2 jučer i ispadne mi prvo na stražnje staklo i pukne,danas opet padne al na prednje staklo.

ti bi mogo radit one drop testove :-D,  šala.. Vidim da ti pise ispod da popravljas mobitele pa vjerujem da ti nece bit problem zamijeniti samo digitizer. Loca majka :-D 

14 godina
Robilad kaže...
kruskar kaže...

I nakraju rješim Z2 jučer i ispadne mi prvo na stražnje staklo i pukne,danas opet padne al na prednje staklo.

ti bi mogo radit one drop testove :-D,  šala.. Vidim da ti pise ispod da popravljas mobitele pa vjerujem da ti nece bit problem zamijeniti samo digitizer. Loca majka :-D 

Rješen prednji cijeli panel za 150kn znači lcd i touch OEM s druge Z2 ;)

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
12 godina
neaktivan

Bogati di si to uspio nać za tak malo 

14 godina
bubimir13 kaže...

Bogati di si to uspio nać za tak malo 

Njuškalo,slučajno naletio,taman baš kad meni treba :D

EDIT
Jučer dan D

Dođe mi prvo iphone 6 na popravak puknuto staklo,nakon toga zove tip kaže xperia Z i nakraju me frend nazove kaže Z1 mi ispala,na svakoj stakla jedino na Z i LCD otišao,znači ovih dana ću prokleto dobro uvježbati odvajanje stakla i LCD-a.

Meni danas treba stići za Z2 prednji panel.

EDIT2

Z2 Gotova :)

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 15:33 (kruskar).
15 godina
protjeran
Hoće li mi priznati ako je audio jack nešto smrdan? Znači 70%vremena kada stavim slušalice, samo desna radi, a inače ispravne slušalice, to je tako od kad sam priključio na z1 neki jeftiniji audio in kabel i nije baš pasao, kao da je mrvicu deblji bio a ja ga gurao.
HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact-Blackberry 9900-Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Za garanciju pitam.
HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact-Blackberry 9900-Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
Hoće li mi priznati ako je audio jack nešto smrdan? Znači 70%vremena kada stavim slušalice, samo desna radi, a inače ispravne slušalice, to je tako od kad sam priključio na z1 neki jeftiniji audio in kabel i nije baš pasao, kao da je mrvicu deblji bio a ja ga gurao.

Trebalo bi. Ako nije vidljivo oštećenje. Onda ih baš ne možeš zmuljat da ''je odjednom prestalo''.

14 godina
Sony Xperia Z1

Složih Z2 problemi s flickeringom i sada zatežem donju plastiku s zvučnicima i stisnem malo jače i dobijem točku,tak i tak sam morao drugi LCD uzimat a sad sam primoran ranije :P

Ova Z2 nema sreće samnom.

EDIT
Evo neki kineski za 132kn naručio s ebaya,sami LCD,kolega koji je stavljao te "kineske" ekrane kaže da nikakvih problema s njima i da uređaj radi bezprjekorno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2016 0:43 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Samo što sam primijetio na svom primjeru zamijene digitizer+lcd da su ovi jeftiniji lošije kvalitete, manji brightness i na doljnjem i gornjem dijelu ekrana bude ono od osvjetljenja kao bleed. Al osim toga sve je ok bilo, osim što nije bilo oleophobic premaza kao na orginalu jelte. Platih oko 450kn zamjenski za z3c. Samo što tad imam problem da ne drži ljepilo, pa ak imaš neko pouzdano osim super ljepila metni link 

0 0 hvala 0
14 godina
bubimir13 kaže...

Samo što sam primijetio na svom primjeru zamijene digitizer+lcd da su ovi jeftiniji lošije kvalitete, manji brightness i na doljnjem i gornjem dijelu ekrana bude ono od osvjetljenja kao bleed. Al osim toga sve je ok bilo, osim što nije bilo oleophobic premaza kao na orginalu jelte. Platih oko 450kn zamjenski za z3c. Samo što tad imam problem da ne drži ljepilo, pa ak imaš neko pouzdano osim super ljepila metni link 

Uzmi M3 trake i viola ;)

EDIT
Evo novih slika Z2 ce :/

Ali tak i tak sam planirao promjeniti LCD radi flickeringa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2016 12:37 (kruskar).
14 godina
Sony Xperia Z1

Ekipa dali je i vama na Z1 došao 6.0.1 update?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
kruskar kaže...

Wot?? Trebali bi ga dobiti?

14 godina
EZY-E kaže...
kruskar kaže...

Wot?? Trebali bi ga dobiti?

Nisam siguran,ovo je na Z2 ss,ali to je manje više isti HW tako da bi i Z1 trebala dobiti 6cu a i sony je najavio ako me dobro sječanje služi.

12 godina
neaktivan

Ne, Z1 serija nije u planovima za nadogradnju. Možda ako ako postoji mala mogućnost tijekom ljeta da se to promijeni jer još nije objavljen EoL, ali to su šanse od 0.00001%

I Z2 je na sasvim drugačijoj platformi u odnosu na Z1, makar 801 i 800 bili jako slični. Z2 je puno bliža Z3 nego Z1, zato ona dobiva MM u isto vrijeme, ali vjerojatno ni Z2 ni Z3 neće ići na Android N.

14 godina
Sony Xperia Z1

Nisam ništa osim naslova pročitao ali ja mislim da je to taj LINK gdje sam vidio da i Z1 dobija update.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

LINK na službeni popis uređaja koji će biti nadograđeni.

14 godina
bubimir13 kaže...

LINK na službeni popis uređaja koji će biti nadograđeni.

Znači nisam vidio dobro,huhu pa i M4 aqua,sad ću to morat provjeriti :D

12 godina
neaktivan

M4 Aqua neće dobit još barem mjesec dana, možda u 6. mjesecu. Za sada su dobili Z5 serija, Z4 i Z4 Tablet, Z3+, Z3 serija i Z2, Z3 Compact Tablet. Sljedeći bi trebali bit M5 i M4 Aqua i C5 i C4 Ultra

14 godina
bubimir13 kaže...

M4 Aqua neće dobit još barem mjesec dana, možda u 6. mjesecu. Za sada su dobili Z5 serija, Z4 i Z4 Tablet, Z3+, Z3 serija i Z2, Z3 Compact Tablet. Sljedeći bi trebali bit M5 i M4 Aqua i C5 i C4 Ultra

Upravu si,još uvijek ništa,ja sad samo čekam LCD za Z2 da mogu isprobati kako spada 6cu da vidim ja što je to naspram 5,koliko sam uspio vidjet i UI kamere su promjenili.

12 godina
neaktivan

Je, i UI je malo napredniji nego Z5 serija trenutno. A gle, ja sam si stavio na Z3c i zasad mi je bolje nego LP, a sad kako će tebi to moraš vidit, nadam se isto bolje 

14 godina
bubimir13 kaže...

Je, i UI je malo napredniji nego Z5 serija trenutno. A gle, ja sam si stavio na Z3c i zasad mi je bolje nego LP, a sad kako će tebi to moraš vidit, nadam se isto bolje 

Ja koliko uspjevam vidjeti na ovom zaslonu s flickeringom radi daleko bolje nego što je radila,no kad dođe LCD(ovaj tjedan sad što ide treba doći) ću napisati svoje dojmove,pluseve i minuse.

A kad dođe na M4 onda napravim usporedbu.

15 godina
protjeran
Sony Xperia Z1

Sad tek primjetio da je kod reboota screen isti kao pozadina xperije.

Sony u sredini i Xperia dolje :O

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moj Z1 je poludio.

Stalno varira stanje baterije. Sad je 72% a za 10 min padne na 45%.

Poslao sam ga na servis u Agram i tamo su promjenili bateriju ali je sve po starome.

Ja mislim da je problem u software-u. Evo koji imam:

Šta da radim, da vratim na 4.4.2?? Ako da, kako je to najjednostavnije napraviti??

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 19:37 (Erda).
9 godina
neaktivan
Imam xperiu z1 kupljenu u kini,i došla je s njihovim softveerom i s KitKom a ima i problem sa google uslugama jer je softver iz kine.Da li mi moze neko preporuciti koji stabilan softblver da stavim ,da li ima neki murchmullow stabilan da stavim i moze li link,hvala
17 godina
Sony Xperia Z1

Xperifirm, sve što trebaš znati i sve ima

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice