Sony Xperia Z1

poruka: 1.195
|
čitano: 266.220
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=165558 - ovaj bug ima i Z1 na 5.0.2 lollipop vip, nadam se da t mobile-ov lollipop neće imati isti bug, odnosono da su ga riješili budući da im treba toliko vremena...

Izgleda da lolipop nepotrebno drži modem konstantno u visoko aktivnom modu dok je na mobilnoj mreži, što dodatno troši bateriju, s druge strane dok je na wifi čini se da baterija traje duže nego na 4.4.4.androidu.

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Re: Sony Xperia Z1
Riddler kaže...

https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=165558 - ovaj bug ima i Z1 na 5.0.2 lollipop vip, nadam se da t mobile-ov lollipop neće imati isti bug, odnosono da su ga riješili budući da im treba toliko vremena...

Izgleda da lolipop nepotrebno drži modem konstantno u visoko aktivnom modu dok je na mobilnoj mreži, što dodatno troši bateriju, s druge strane dok je na wifi čini se da baterija traje duže nego na 4.4.4.androidu.

Onda je to zakon za mene, ne koristim mobile data a stalno je na wifi-ju :)

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Bok ljudi, imam problem. Mozda sam fulo temu, ako jesam pomozite mi.
ovako: instalirao sam novi update ,,lollypop 5.0.2,, i nikako mi se ne svida a htio bih natrag na kitkat 4.4.4, jel mi itko moze pomoc kako da vratim android? hvala unaprijed.

lodan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Na koji način si instalirao lollipop? što ti se konkretno ne sviđa kod 5.0.2 na z1?
10 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
Riddler kaže...

I kada si vani, si na wifi-u,ili ga vani ni ne koristis? 

15 godina
protjeran
skyhawk10 kaže...
EZY-E kaže...
Riddler kaže...

I kada si vani, si na wifi-u,ili ga vani ni ne koristis? 

I kad sam vani, sad ga u zg-u bar ima skoro svugdje, ne koristim uopće mobilnu mrežu.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2015 1:55 (EZY-E).
10 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

U Zagrebu zivim,al jos nisam dozivio da mi lovi otvoreni wifi u pokretu... Ok ima nekih hot spotova i wifi zona, al daleko od svakog kuta...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
skyhawk10 kaže...

U Zagrebu zivim,al jos nisam dozivio da mi lovi otvoreni wifi u pokretu... Ok ima nekih hot spotova i wifi zona, al daleko od svakog kuta...

Ha ja sam u centru a tu je dosta pokriveno područje sa wifi Zagreb. 

11 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Stiže nova verzija Lollipopa. Kada? Pitanje za milijun dolara.

New Lollipop update (14.5.A.0.270) certified for Xperia Z1, Z1 Compact and Z Ultra

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pretpostavljam da je tmobile čekao ovu verziju, zbog bug-ov...
11 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

A tko zna. Svi su tako tajnoviti da me od toga boli glava. Kako je VIP mogao izbaciti firmware odmah 2-3 dana nakon početka distribucije? Nakon tjedan dana je postalo očito da je distribucija firmwarea stala, samo to nitko nije mogao potvrditi. I činjenica da je nova verzija firmwarea certificirana može značiti svašta. U prošlosti se znalo dogoditi da te certificirane verzije nikada ne postanu javne, da ih ima više za redom i tako dalje. Uglavnom, trebamo opet biti spremni čekati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Pozdrav,

Imam Z1 kupljen u Sony, dakle bez operatera. Customization verzija je 1276-4384, dakle Central Europe 5. XperiFirm mi kaze da je zadnja verzija firmwarea 14.4.A.0.157. Gdje bih mogao vidjeti kad je predvidjen update na lolipop za ovu verziju i koji firware preko XperiFirma da skinem da rucno nadogradim?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Pretpostavljam da imas internacionalnu C6903 verziju, klikni na nju u XperiFirmu i nadji Hrvatsku, VIP-ovu verziju, downloadaj i flashaj njihovu 14.5.A.0.242 verziju.

Ne zaboravi update-at XperiFirm na najnoviju 4.5.3 verziju jer jos vise priblizavaju suradnju Flashtoola sa XperiFirm-om, pa je lakse iz datoteka koje skine XF Flashtoolu napraviti .ftf datoteku za flashanje na mobitel.

. .
Sony Xperia Z C6603, Nokia Asha 300
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2015 11:19 (Psych0).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Drug, ja sam u BiH i koristim MTel karticu, zar me ta VIP verzija ne bi zakljucala na VIP mrezu ili grijesim :)

11 godina
neaktivan
Gambino kaže...

Pozdrav,

Imam Z1 kupljen u Sony, dakle bez operatera. Customization verzija je 1276-4384, dakle Central Europe 5. XperiFirm mi kaze da je zadnja verzija firmwarea 14.4.A.0.157. Gdje bih mogao vidjeti kad je predvidjen update na lolipop za ovu verzijui koji firware preko XperiFirma da skinem da rucno nadogradim?

Nigdje! To ne postoji, a svi mi to želimo. U tome je GLAVNI problem sa Sonyjevim nadogradnjama. Ne može nikada saznati kada će ju dobiti.

Operateri često nemaju pojma, uvoznici za pojedine zemlje također, a neki se prave ludi. Glavni odgovor im je - uskoro.

Gambino kaže...

Drug, ja sam u BiH i koristim MTel karticu, zar me ta VIP verzija ne bi zakljucala na VIP mrezu ili grijesim :)

Ne bi. Ja imam nebrendirani z1 compact, dakle ne pripada niti jednoj mreži, stavio sam na njega vipnet-ov firmware, a unutra imam SIM karticu Hrvatskog telekoma.

17 godina
neaktivan

I mogu li se vratiti na neki stariji firmvare ako mi se ovo ne svidi :)

13 godina
odjavljen
Gambino kaže...

I mogu li se vratiti na neki stariji firmvare ako mi se ovo ne svidi :)

Mozes se vratiti isto kao sto ces flashati lolipop tako mozes i kitkat, moja topla preporuka je da ne radis update, strpi se jos malo dok ne izadje bug fix verzija lolipop, ima stvarno iritirajucih bugova na ovom trenuntnom lolipopu.

17 godina
neaktivan

OK. Hvla puno, znaci cekam ovaj update koji su najavili za osmi mjesec :)

15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Jel vi na lollipopu imate bug sa mobilnom mrezom? 

Meni na battery usage pise da je opera drzala mobile data 10 sati upaljenim. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Gambino kaže...

OK. Hvla puno, znaci cekam ovaj update koji su najavili za osmi mjesec :)

Ne 5.1 već 5.0.2 fixanu verziju koj bi trebala izac za tjedan dva

11 godina
neaktivan
chutac kaže...

Jel vi na lollipopu imate bug sa mobilnom mrezom? 

Meni na battery usage pise da je opera drzala mobile data 10 sati upaljenim. 

To je bug na Lollipopu zbog kojeg se baterija troši brže.

https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=165558

15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Nadam se da će fix ubrzo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nadam se da ce brzo stici i na moj mobilni :)
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Jel ima kakvih novosti o fixu? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Naravno da nema nikakvih vijesti. Ova zakrpa možda uopće neće postati javno dostupna i može biti samo međuverzija za neku buduću verziju, a može se pojaviti sutra za download.

Sony diktira datume. Zaboravi na cijelu stvar i jednog dana se ugodno iznenadi kad ti mobitel javi da te čeka nadogradnja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 12:23 (BudalastoStvorenje).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Tesko mi je zaboraviti kad mi baterija traje jedan dan.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Meni traje par dana jer sam se disciplinirao, pa ne diram mobitel svakih par sekundi. I nisam ga zatrpao s 50 aplikacija. Na Lollipopu mi troši više nego na Kitkatu, ali i to se ne primijeti ako ga ne diraš svakih nekoliko sekundi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 12:23 (BudalastoStvorenje).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

A svašta..

Imam bug zbog kojeg antena za mobile radi non stop pa mi to vuče bateriju..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony Xperia Z1

Ima li netko Z1 Compact? Ako da, trebala bi mi jedna usluga. Naime, imam jedan sa razbijenim ekranom na kojem uopće nema slike, ali nisam siguran radi li još digitizer, da ga mogu otključati i spojiti na PC. Znam da ima šifru za otključavanje, i znam koja je, a volio bi da mi netko da screenshot tastature za unos te šifre i proceduru unlocka sa šifrom(treba li prvo nešto napraviti ili se odmah upisuje), pa možda uspijem napamet otključati. Hvala!

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice