Sony Xperia Z1

poruka: 1.195
|
čitano: 266.368
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Sony Xperia Z1

Jučer se dogodilo nešto čudno. nekad poslijepodne sam restartao mob, i nakon podizanja ponudio mi je update softwera, verzija koju mi nudi je ona koja je već na njemu 14.4.A.0.108, isto tako sam primjetio da mi je mobitel dosta tih tijekom razgovora.

Odvrtio sam update preko pc-a, sve radi ali i dalje mi se čini nekako tih.

Ima tko ideju šta mu je bilo.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Sony Xperia Z1
domeklija kaže...

Jučer se dogodilo nešto čudno. nekad poslijepodne sam restartao mob, i nakon podizanja ponudio mi je update softwera, verzija koju mi nudi je ona koja je već na njemu 14.4.A.0.108, isto tako sam primjetio da mi je mobitel dosta tih tijekom razgovora.

Odvrtio sam update preko pc-a, sve radi ali i dalje mi se čini nekako tih.

Ima tko ideju šta mu je bilo.

Update je samo neki bug fix koji je izasao davnih dana..ali eto tcom je tek sad pustio update. A ovo sa zvukom nebi znao sta bi moglo bit, probaj jedino hard reset uradit.

15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Ja sam isto dobio update, ali nije do tcoma jer mi je mobitel otkljucan.

Budem danas updateao.

Ne javljaju se nikakvi problemi poslije updatea?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Nema nikakvih problema..bar meni
15 godina
protjeran
EZY-E kaže...

Ljudi, kako popraviti ovo trošenje baterije po noći?

Uspio srediti, zbrisao Moves i sad se javljaju 1, 2 crtice po noći, me happy.

Također instalirao xposed mod da superior modeu dodam 20 i 15 mpx.

Ima tko kakav prijedlog modova koji su korisni za z1?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2014 13:07 (EZY-E).
14 godina
Sony Xperia Z1

Ekipa gdje povoljno naći ekran za z1c?

Skinuo sam touch bez ikakvih problema(nije nigdje napukao),tako da trebam samo ekran,no ako ima nešto povoljno a da su i ekran i digitizer može i tako.

Sony Z1 kontakt:evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Ekipa gdje povoljno naći ekran za z1c?

Skinuo sam touch bez ikakvih problema(nije nigdje napukao),tako da trebam samo ekran,no ako ima nešto povoljno a da su i ekran i digitizer može i tako.

http://www.ebay.com/itm/New-Touch-Screen-Digitizer-LCD-Display-For-Sony-Xperia-Z1-Compact-D5503-Z1-mini-/251704201637?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item3a9abd51a5

http://www.ebay.com/itm/Screen-Display-LCD-Touch-Digitizer-Sony-Xperia-Z1-Compact-Z1c-M51w-D5503-ORIGINA-/161224334689

http://www.partek.co.uk/sony_xperia_z1_compact%20_d5503_lcd_digitizer_black

kolko vidim cjena se kreće između 500 i 700 kn. mislim da ne budeš našao nešta pretjerano jeftinijeg. pa ako ti se isplati, naruči :)

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
15 godina
protjeran
Sony Xperia Z1

Baterija mi prosječno izdrži sa 5 h screen-on, jel to normalno i može li više od toga? 

Imam uključene sve battery saver opcije. 

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
EZY-E kaže...

Baterija mi prosječno izdrži sa 5 h screen-on, jel to normalno i može li više od toga? 

Imaš li Z1 ili Z1c?

15 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...
EZY-E kaže...

Imaš li Z1 ili Z1c?

Compact, piše u potpisu.

14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z1

Sori nisam pratio :)

S tim mobom sam imao vrhunsko trajanje baterije, Stamina ON samo pri cca 20% uključena, ujutro skinem sa punjača oko 7 ipo, navečer oko 23h prazan, u prosjeku 6h on screen-a, surfanje na 3G (4G isključen)/Wifi, FB, Messenger, Whatsapp, NBA Game Time i sl.. baterija je ekstra u svakom pogledu

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Ima li kakvih novosti o andoidu L, kad bi trebao biti dostupan ako ce uopce biti dostupan?

BARCA - MES QUE UN CLUB
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
i7 extreme kaže...

Ima li kakvih novosti o andoidu L, kad bi trebao biti dostupan ako ce uopce biti dostupan?

http://blogs.sonymobile.com/2014/10/16/were-bringing-android-5-0-lollipop-to-the-entire-xperia-z-series/

13 godina
odjavljen
Vip je izbacio update na verziju .157
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Ja sam updateao i jedina je razlika što kamera više ne hebe.

Znala se freezati i izbacivati memory error, ali sad radi!
Jej 

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
chutac kaže...

Ja sam updateao i jedina je razlika što kamera više ne hebe.

Znala se freezati i izbacivati memory error, ali sad radi!
Jej 

To je zato jer si restartao.

12 godina
neaktivan

Eee pozdrav svima posjedujem Sony Xperia Z1 kakva su vam iskustva s njim meni je sasvim dovoljan mobitel koji ima dobre perfomanse s obrzirom na cijenu od 1500kn :D sta vi mislite :D

IpL Support
14 godina
neaktivan
ivanoman kaže...

Eee pozdrav svima posjedujem Sony Xperia Z1 kakva su vam iskustva s njim meni je sasvim dovoljan mobitel koji ima dobre perfomanse s obrzirom na cijenu od 1500kn :D sta vi mislite :D

Meni je dobar, ne steka i baterija traje dosta, jedino me malo zeza kamera ali nadam se da ce to sljedecim updateovima rijesiti do kraja :)

BARCA - MES QUE UN CLUB
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z1

Očito svi imaju taj gadan problem sa kamerom, ja na svu sreću nisam imao, probajte staviti JB pa vidite kakoće raditi

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Sony Xperia Z1

o kakvom problemu s kamerom se radi? 

ja ga imam od dana kad je postao dostupan u hr, znaci godinu i 2 mjeseca, i nikad problem sa kamerom.. niti sam ga fleshao, rootao, ni nista, nisam imao potrebu jer sve radi brzo i bez greske..

inace sam na tcom, mozda i to ima neke veze?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
digitall1982 kaže...

o kakvom problemu s kamerom se radi? 

ja ga imam od dana kad je postao dostupan u hr, znaci godinu i 2 mjeseca, i nikad problem sa kamerom.. niti sam ga fleshao, rootao, ni nista, nisam imao potrebu jer sve radi brzo i bez greske..

inace sam na tcom, mozda i to ima neke veze?

Kmera postane nedostupna prilikom slikanja vise uzastopnih slika pa se zna srusit..ja isto tako nikad nisam dosao do te mjere da mi kamera prestane radit, ali eto ocito je da ima dosta ljudi problema s tim i navodno su rjesili sa novim updateom.

14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z1

Ja sam taj problem imao na 757 update-u, ali kad sam napravio update na 108 sve je radilo bez beda

0 0 hvala 0
12 godina
Robilad kaže...
Vip je izbacio update na verziju .157

Došao update i na T mobile. Jel da update-am ? ( koji glupi izraz){#}

11 godina
Sony Xperia Z1

jel imao netko problema sa Agramom za servis uređaja?

zbog vode mi je otišsao donji zvučnik

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dario7 kaže...

eeee pa se ti bućkaj zmobitelom.

jel slatka il slana voda? navodno to zna igrat ulogu kod sonya, ali ne znam koliko će agram to uzeti u obzir

11 godina
wh15tler kaže...
Dario7 kaže...

jel slatka il slana voda? navodno to zna igrat ulogu kod sonya, ali ne znam koliko će agram to uzeti u obzir

slatka voda, jučer bio u Agramu.

čovjek koji je zaprimao uređaj kaže da moraju priznati garanciju.

15 godina
neaktivan
Dario7 kaže...
wh15tler kaže...
Dario7 kaže...

WOW!
seksi :D

ovo je dobar komad informacije. hvala :)

15 godina
protjeran
Dario7 kaže...
wh15tler kaže...
Dario7 kaže...

Jel to tako i u drugim servisima?

17 godina
Sony Xperia Z1

Molim preporuku za futrolu/maskicu i screen protector (ako nije preklopna futrola) do 70, 80kn i sd karticu 16gb. Iz iste trgovine. Hvala

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Molim preporuku za futrolu/maskicu i screen protector (ako nije preklopna futrola) do 70, 80kn i sd karticu 16gb. Iz iste trgovine. Hvala

Ne znam da li si već našao traženo, ali u Extreme Digitalu imaš za nabaviti. Ja sam uzeo z1 preklopnu futrolu (zatvaranje vertikalno, ne horizontalno) za nekakvih 50 kn.

Doduše sad na stranici ne uspijevam naći, no u dućanu je bilo pa možeš pogledati ako hoćeš. LINKIĆ

Osobno bih ti preporučio eBay/Amazon ako ti nije problem strpiti se par dana. Sa Amazon.co.uk možeš dobiti item i unutar 5 dana što nije loša stvar, pošto za neke naše webshopove moraš čekati i više (edigital).

Činjenica je da ćeš dobiti koliko platiš za to.

U mom slučaju to je značilo da se futrola (~50kn) počela raspadati unutar 3-4 tjedna, točnije odljepljivati fejk koža. Ništa strašno, ali se pokazalo iritantnim, pa sam ćopio s ebaya neku faux leather futrolu za 5-6 dolara.

No isto tako s druge strane curi se futrola rasula nakon jednog pada, a dala je u onom nekom shopu u Gajevoj oko 130 kn za nju.

Što će reći da bez obzira koliko ti to platio, osim ako nije neko zvučno, pouzdano ime velika je vjerojatnost da ćeš dobiti istu kinesku kakicu ko da si uzo s ebaya za 5$.

Ideje za caseove u slučaju da ćeš naručivati (vjerujem da iste stvari možeš naći i na ebayu, ukoliko ti ne dostavljaju sa amazona):

http://www.androidauthority.com/best-sony-xperia-z1-cases-346366/

http://9cases.com/2014/08/best-sony-xperia-z1-cases-covers/

EEE sad.. što se tiče geliranih, gumenih i kojekakvih skinova ne mogu ti previše reći. Generalno ih ne volim jer me trta da bi mi mogao mobitel mogao pasti direkt na ekran.

A koliko god se trudio zaštititi ga folijama, neće mu pomoći protiv trganja ekrana. Jedino što će njegova defaultna tvornička anti-shatter folija spriječiti da se isti razleti.. što mi nije neka utjeha.

A za SD karticu evo ti nekakvih izbora LINKIĆ.

Samo gledaj da je Class 10, osim ako nemaš ništa protiv kopiranja mjuze koje se može mjeriti u satima. Pare koje su potrebne za takvo što su oko 60 kn koliko vidim.

Ako hoćeš unatoč svemu tome nabavljati sve u istom dućanu, ne znam da li ćeš naći što tražiš u tim cjenovnim rangovima.

U tom slučaju imaš Svijet Medija: CASE, SCREEN PROTEKSHUN, majkroSD CARD.

Happy hunting :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2014 9:38 (wh15tler).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice