cek,ti stvarno sada imas 3 folije na ekranu? bravo majstore
Koji je tvoj problem?
cek,ti stvarno sada imas 3 folije na ekranu? bravo majstore
Koji je tvoj problem?
ma nemam ja problema =) ja bi jos 2 folije stavio
ma nemam ja problema =) ja bi jos 2 folije stavio
Kad vec pricas, znao bi da je originalna folija dio uredjaja. Dakle, u Italiji ima slucajeva gdje nisu priznali garanciju zato sto je lik skinuo originalnu foliju sa Sony natpisom. Ja sam sam isprobao kako na Xpeiji SL touch ne radi kako treba ukoliko skines tu njihovu tvornicku foliju. Dovoljno je bilo da sam imao malo vlaznije ruke i touch ne bi reagirao kako treba, sto nije bio slucaj kad je bila folija. Druga stvar, ove dvije koje sam danas stavio idu u kompletu. Jedna je izuzetno tanka i ona je podloga za matt foliju. Talijanska firma koja proizvodi te folije ima "Trade Mark" od Sonya. Znaci Sony je odobrio da se rabi njegovo ime i "Xperia". Ne bi sigurno odobrio nesto sto je glupost, i sramotio logo od firme. Prije nego bubnes gluposti, razmisli.
cek,zelis reci da moras stavit 3 folije da mobitel radi kak treba? hahahah dobar si nema sta
cek,zelis reci da moras stavit 3 folije da mobitel radi kak treba? hahahah dobar si nema sta
Tko je to rekao? Mob radi dobro kad ima svoju tvornicku foliju. Ako ja zelim staviti jos jednu, ili dvije, to je moja stvar. Glupo mi je uopce ulaziti u raspravu sa nekime tko ne kuzi taj jednostavni pojam. Jesam ja tebe sto pitao? Brijem da nisam. Kaj, jer dosadno u Sesvetama a nema se za gorivo do Metropole?
kakva je folija?jer ima logo od SONY?
Evo jedan OT.
Jel netko probo koristit aplikaciju Snapdragon BatteryGuru, navodno jako stedi bateriju na uređajima koji koriste Snapdragon procesore.
Evo jedan OT.
Jel netko probo koristit aplikaciju Snapdragon BatteryGuru, navodno jako stedi bateriju na uređajima koji koriste Snapdragon procesore.
Imao sam ju na Xperiji SL i nije me odusevila. Tad je jos bila beta verzija. Sada na Z je nisam instalirao jer radi sve sto bi i Stamina mode trebala raditi. Probat cu staviti taj BatteryGuru i iskljuciti Stamina, pa da vidim kako sljaka.
matija jer ta folija,znači kupio si je u t-com-u,ima SONY logo?
Evo jedan OT.
Imao sam ju na Xperiji SL i nije me odusevila. Tad je jos bila beta verzija. Sada na Z je nisam instalirao jer radi sve sto bi i Stamina mode trebala raditi. Probat cu staviti taj BatteryGuru i iskljuciti Stamina, pa da vidim kako sljaka.
ja sam ju danas instaliro, al da proradi treba cekat 2 dana da aplikacija pohvata navike korisnika (koje aplikacije koristi i kolko cesto) pa da sve to optimizira...
ja mislim da nemozes kupit foliju koja ima sony logo, nego mozes jedino na tvornicku foliju koja dolazi na telefonu i ima sony logo, stavit jos jednu zastitnu poliju (osjetljivost ekrana se nemjenja nista, 100% provjereno)
Nema. Jako ces tesko naci foliju sa Sonyevim logom. Citao sam na talk.sonymobile, znaci glavni forum Sony smartphonea, kako nitko ne moze to naci. Ne zna se niti dali to postoji. Po mojem misljenju, neka kineska tvrtka ce to poceti stancati, ali za to treba vremena jer mobitel koliko popularan bio, nije jos na nekim vecim nivoima. Ugl, ako vec nisi skinuo, nemoj skidati originalnu foliju.
kupio sam jednu u faxtelu-u,i njihova djelatnica mi se ponudila staviti je,i stvarno je super stavila,nijedan nema onaj mjehurić,dao sam 17 kn,ali samo prednja.sad vidim ovu od matije,tu ima u paketu i za zadnju stranu,možda bi bilo dobro staviti i zadnju.ne,nisam ništa skinuo,imam ga 2 tjedna,i nevidim nijedan razlog zašto bi se skidala.
kupio sam jednu u faxtelu-u,i njihova djelatnica mi se ponudila staviti je,i stvarno je super stavila,nijedan nema onaj mjehurić,dao sam 17 kn,ali samo prednja.sad vidim ovu od matije,tu ima u paketu i za zadnju stranu,možda bi bilo dobro staviti i zadnju.
Bilo bi sigurno dobro staviti i na zadnju jer je i na straznjem dijelu mobitela plasticna tvornicka folija ista kao i prednja. Ja koji jako pazim na mobitel, nisam uspio u tj dana ne oznaciti i straznji dio...Nista strasno ali da ne bude jos, lijepo sam stavio foliju. Ukoliko je folija kvalitetna, ne moras biti neki strucnjak za postavjati ju. Ja sam ih 3 stavio i niti jedan mjehuric mi se nije stvorio od prasine. Na SGS3 sam takodjer stavio jednu skupu foliju i tu je sve super proslo. Na Xperiji SL sam nabavio jedan jeftinjak za 10kn na njuski, i sve cestice prasine koje su bile u zraku, folija ih je povukla sebi na ljepljivi dio.
slažem se Matija,sutra cu otici do t-com-a,potražiti taj komplet.samo što mi ta vec stavila tu prednju gore,a tamo ču u t-com-u dobiti sve tri,a opet da sad skidam ovu koju mi vec stavila.....možda bolje da ostane,samo tu zadnju stavim.
slažem se Matija,sutra cu otici do t-com-a,potražiti taj komplet.samo što mi ta vec stavila tu prednju gore,a tamo ču u t-com-u dobiti sve tri,a opet da sad skidam ovu koju mi vec stavila.....možda bolje da ostane,samo tu zadnju stavim.
stavi samo zadnju,a ostale sto ti ostanu cuvaj za rezervu :P
Ma stavi samo tu zadnju. Ako bas zelis mozes staviti tu matt koja ne hvata otiske prstiju i ostaje stalno cista. Trecu ostavi za rezervu.
može dečki, hvala.
Stavi sve 3 na prednju stranu. Bit će ti mob sa 5 folija jači od matijinog. Za stražnju kupi još 3 nove folije.
Potpis!
lupetaš gluparije,nisi nimalo ozbiljan,a to ne treba ovom forumu.bolje stavit i 2-3 ko matija ali bar cijeniš i paziš što imaš,jer se takve stvari ipak ne kupuju svaki dan jer ne koštaju 10-ak kuna,nego oko 5 somova.iako mi se čini da se zezaš.
lupetaš gluparije,nisi nimalo ozbiljan,a to ne treba ovom forumu.bolje stavit i 2-3 ko matija ali bar cijeniš i paziš što imaš,jer se takve stvari ipak ne kupuju svaki dan jer ne koštaju 10-ak kuna,nego oko 5 somova.iako mi se čini da se zezaš.
Čak si se registrirao samo da mu to kažeš. A "takve stvari" se u matijinom slučaju kupuju svakih mjesec dana.
morao sam..
Da li netko možda zna gdje skinuti (ako ima) HR t-mobile stock firmware za Xperiu Z, htio bi na svoju staviti unbranded stock, no da imam i origigi ako zatreba.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2235708&highlight=croatia
Ovdje mozes skinuti 350 tmobile firmware koji uvijek mozes upgrade na najnoviji..
Hvala, baš jutros sam googlajući i sam naletio na taj topic :). No bitnije je da je tamo bio i linkić na to kako napraviti ftf file-ove :).
Pa ako netko treba, evo, trenutna verzija, 10.1.1.A.1.253, HR T-Mobile firmware-a za flashanje pomoću flashtool-a, rarano u 4 dijela.
https://docs.google.com/file/d/0B7AO_wv1O_XEdXlOYzdYeUVqVU0/edit?usp=sharing
https://docs.google.com/file/d/0B7AO_wv1O_XEejBick9xUTlfZGc/edit?usp=sharing
https://docs.google.com/file/d/0B7AO_wv1O_XEV0N4YWhZVjVXNnc/edit?usp=sharing
https://docs.google.com/file/d/0B7AO_wv1O_XEX1RSSHhkRFJVQlU/edit?usp=sharing
Čak si se registrirao samo da mu to kažeš. A "takve stvari" se u matijinom slučaju kupuju svakih mjesec dana.
morao sam..
Opet ti. Vidim da bas pratis svaku moju poruku. Nadam se da te necu jedan dan vidjeti ispod mog prozora. Postajes pomalo dosadan. Covjece, nadji si zivot, zensko drustvo, nesto sto ce te odagnati da mislis cijeli dan o meni. Gdje god ja nesto napisem, eto tebe. Vidim ja nova neprocitana poruka u nekoj temi, otvorim, i naravno splitski "ubojica" pise o meni. Ovo je komicno, da ne kazem da je tuzno.
Opet ti. Vidim da bas pratis svaku moju poruku. Nadam se da te necu jedan dan vidjeti ispod mog prozora. Postajes pomalo dosadan. Covjece, nadji si zivot, zensko drustvo, nesto sto ce te odagnati da mislis cijeli dan o meni. Gdje god ja nesto napisem, eto tebe. Vidim ja nova neprocitana poruka u nekoj temi, otvorim, i naravno splitski "ubojica" pise o meni. Ovo je komicno, da ne kazem da je tuzno.
Unaprijed se ispričavam modovima na offtopicu, ali iskoristit ću još jednu poruku da mu odgovorim, dalje više neću "offtopičarit"..
Ne znam jesi li shvatio, ali ti si postao predmet sprdnje na ovom forumu, a za to si sam kriv. Jednostavno je teško nekoliko dana pratiti teme na forumu, a ne zapaziti te kao prvo pišeš jednu stvar, a nakon nekog vremena neku drugu, sasvim proturječnu prvoj. Malo voliš Sony, pa ga mrziš, pa voliš Samsung, zatim opet voliš Sony itd. Dokaz tome je činjenica da dobijaš hrpu TD bez obzira što napišeš.
Ja osobno sam ti možda 3,4 puta "spustio" vezano za tvoje postupke i promjene mišljenja, a nije da sam jedini koji je to napravio. Tako da bi se teško moglo reći da te "pratim", ali ako se tako osjećaš bolje slobodno tako misli. Osobno nemam ništa protiv tebe, ali kada osjetim potrebu da se malo zezam na tvoj račun i ukažem ti na nelogičnosti u tvom razmišljanju, to i učinim.
P.S. Nemoj me sada tražiti po Splitu ili FESBu kako bi mi se osvetio. No hard feelings 
P.P.S. Jedno ontopic pitanje:
Je li ima netko tko je prešao s One X-a na Xperiu Z, da mi kaže je li velika razlika što se tiče osjećaja veličine u ruci?
osjetna je razlika...htc bolje lezi,xperia ima ostrije bridove
morao sam..
A ti si ocito ljubomoran jer i ti ne mozes tako? Tko tebi brani da si kupis novi mob? Ubiti takav mobitel ne dođe 5 soma kuna nego 3000 kn na njuskalu, a on je samo prodo svoj i mozda malo nadoplatio, tako da se ne razbacuje novcima kako si to ti zelio predocit.
ne govorim o njuškalu i polovnjacima,ili šverc komerc nego o cijenama uređaju u trgovinama,a tu mu je cijena oko 5 somova,tako da se razumijemo.ja nisam na nikog ljubomoran,nemam razloga ni biti,samo sam se nadovezao na to da ljudi pitaju ozbiljno a ti si se sprdavao,u tome je stvar stari moj.no,dobro,ako je šala,šaliti se mora,zato smiri hormončiće.
Kriva tema...
pozdrav svima,
kupio sam Z, zaključana je na T-mobile mrežu, a ja bi je najradije otključao, ako se može - čitao sam da se može otključati na način da se ne gubi garancija, preko IMEI koda - je li to istina? Riskirao bi ja i gubljenje garancije, ali brinu me priče o bugovima, sudden death problemima i sl., a onda bi bilo gadno da ju ne mogu slati na servis.. Koliki je to rizik, odnosno ima li puno problema sa softverom nakon otključavanja? Ako ne, koji način preporučujete?
pozdrav svima,
kupio sam Z, zaključana je na T-mobile mrežu, a ja bi je najradije otključao, ako se može - čitao sam da se može otključati na način da se ne gubi garancija, preko IMEI koda - je li to istina? Riskirao bi ja i gubljenje garancije, ali brinu me priče o bugovima, sudden death problemima i sl., a onda bi bilo gadno da ju ne mogu slati na servis.. Koliki je to rizik, odnosno ima li puno problema sa softverom nakon otključavanja? Ako ne, koji način preporučujete?
Odi u jedan privatni servis mobitela. Za 150kn dobijes otkljucani mob sa unbrand firmwareom bez ikakvog operatorskog blotware. Ostane ti garancija i sve 5 ;)
SE T200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-GalaxyFit-XperiaU-XperiaSL-iPhone3GS-SGS3LTE-Nokia101-XperiaZ-NokiaE71