Sony Xperia Z

poruka: 3.343
|
čitano: 989.473
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Kako ste zadovoljni kamerom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Sony Xperia Z
kpavl kaže...

Kako ste zadovoljni kamerom?

Ja sam generalno govoreci zadovoljan. Naravno moze to i bolje, ali ocekujem sa updateovima poboljsanja jer mi se cini da senzor ima potencijala.

Na XDA forumu imas teme sa primjerima:

Takoder je na forumu neki tip postao da se uskoro ocekuje jos jedan update (verzija je isto 4.1.2). Poslije ovoga se ocekuje 4.2.

Next patch version for the Z is still 4.1.2 but has some optimizations, let me name a few:

- Soft keys + notification bar background changed, it is now black and looks a lot better.

- There is an option to adjust the white balance of the screen

- There is an options to enable/disable the notification light

- Stamina seems to work much better, better standby time plus LED notification works with stamina on. Also noticed that apps in stamina exception list work much better now. 

- WiFi reception is MUCH better. 

- Camera opens faster than before, still a bit slow for my taste but it is a step to the right direction.

- The device is faster in general. Have tested this with another not updated device and it is in the scale of ms but still it is faster and more responsive.

I might be missing a few things here but it is a nice patch, I know it is not 4.2 but still it is a good patch.

EDIT: forgot to write that the exploit for root doesn't work anymore.

LINK: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2253386

Xperia Z ::: next: HTC One / S4
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.4.2013 2:38 (parizer).
13 godina
Sony Xperia Z

evo imam problem..do sada je sve radilo normalno ali onda je poceo stekati 2-3 puta alije nakon minute nastavio raditi..i tako ja se igram na mobitelu i ugasim igricu i zakljucam ga i od tad ga nemogu otkljucati..znaci nedaje nikakve znakove zivota..samo sta je topao..probao sam ga ukljuciti i u punjac ali nista..neda se niti upalit niti nisla..jel ima tko neki savjet ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
logi510 kaže...

evo imam problem..do sada je sve radilo normalno ali onda je poceo stekati 2-3 puta alije nakon minute nastavio raditi..i tako ja se igram na mobitelu i ugasim igricu i zakljucam ga i od tad ga nemogu otkljucati..znaci nedaje nikakve znakove zivota..samo sta je topao..probao sam ga ukljuciti i u punjac ali nista..neda se niti upalit niti nisla..jel ima tko neki savjet ??

Mislim da ti se tu radi Sudden Death bugu s kojim su imale Xperije Z problema, ali to je riješeno s Updateom .434. Probaj stisnuti Power tipka + Volume Up, kod mene je to znalo riješiti problem par puta kad mi se dogodilo. {#}

13 godina
Marijano22 kaže...
logi510 kaže...

Mislim da ti se tu radi Sudden Death bugu s kojim su imale Xperije Z problema, ali to je riješeno s Updateom .434. Probaj stisnuti Power tipka + Volume Up, kod mene je to znalo riješiti problem par puta kad mi se dogodilo. {#}

Hvala kralju..a jel znas kako da nadogradim na .434? trenutno sam na 4.1.2

13 godina
logi510 kaže...
Marijano22 kaže...
logi510 kaže...

A .434 update ti nije Android update već ti je to Software Update od Sonya 10.1.A.1.434, neki ga mogu već nadograditi, ali mi koji smo kupili Xperije Z kod operatera moramo još čekati dok ga oni odobre od svoje strane. Eventualno možeš staviti ovaj nebrandirani, ali nisam siguran, da li tako gubiš garanciju. Najbolje još malo sačekati, dok ti ga operater kod kojeg si kupio ne odobri Update, trebao bih uskoro valjda. {#}

13 godina
Marijano22 kaže...
logi510 kaže...
Marijano22 kaže...
logi510 kaže...

A .434 update ti nije Android update već ti je to Software Update od Sonya 10.1.A.1.434, neki ga mogu već nadograditi, ali mi koji smo kupili Xperije Z kod operatera moramo još čekati dok ga oni odobre od svoje strane. Eventualno možeš staviti ovaj nebrandirani, ali nisam siguran, da li tako gubiš garanciju. Najbolje još malo sačekati, dok ti ga operater kod kojeg si kupio ne odobri Update, trebao bih uskoro valjda. {#}

moj je kupljen u sony centru..jel se to moze napraviti nekako da ga samo skinem na mobitel..tipa kad iphone ima softwafe update pa ga samo skinem i sam se instalira

13 godina
Sony Xperia Z

A probaj provjeriti preko OTA (preko Centra za ažuriranje na mobitelu), ili probaj preko Sony PC Companiona, to ti je kao ITunes za Sony mobitele. {#}

Evo ti link: http://www.sonymobile.com/gb/tools/pc-companion

0 0 hvala 0
17 godina
Sony Xperia Z

Imas u postavkama > O telefonu > Ažuriranje softvera

Ako nisu ukljucene obavijesti ukljuci ih u postavkama centra za ažuriranje.

Mozes i ukljuciti automatsko azuriranje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
parizer kaže...

jesam i kaze mi da vec imam sve najnovije..sad cu probat preko kompa

13 godina
logi510 kaže...
parizer kaže...

jesam i kaze mi da vec imam sve najnovije..sad cu probat preko kompa

Btw. je li itko uspio updejtati se na taj novi update bez ovih flashanih itd.? {#}

13 godina
Sony Xperia Z

nece ni preko kompa..valjda i ja moram cekat da dode to odobrenje..a jel se zna otprilike kad ce to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
logi510 kaže...

nece ni preko kompa..valjda i ja moram cekat da dode to odobrenje..a jel se zna otprilike kad ce to?

A Bog zna, uskoro valjda. {#}

13 godina
neaktivan
Ak se ne varam na sonyu je lagano za vratit na tvornicki rom.. ako stavis ovaj nebrendirani i ako kojim slucajem mora na servis.. samo sa se pc nesto napravis onu ponovnu instalaciju kao nesto nije uredu i onda je kakav je bio.. no ako se mob nemoze upalit a na njemu je nesto drugo od rom ova.. prolazi pod garancijon...barem kad sam hard bricko s2 bio je cm na njenu.. root sve pa proslo pod garanciju. Zato ljepo stavite nebrendirani i sve 5. Ja na tmobile s2 vrtim za nordic 4.1.2 jer hr jos nema ...
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z
evo malo veslanja na custum romu eXistenZ Black Edition | V1,rom je na bazi zanjeg firmwara 10.1.A.434  brz,stabilan svakako provati ko ima volje više tu: 
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Sony Xperia Z
Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Jel ko stavio zaštitnu foliju na mob? Mislim, pored one koja je već gore, jednu na drugu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Ja imam zastitnu foliju...koja je to ispod nje?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Mob tvornički dolazi sa folijom. Sad mene zabrinjava da kada bi micao "svoju" foliju, da ne bi povukao i tu tvorničku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Neces...ja sam imao dosta mjehurica ispod pa sam ju odlijepio i ponovno zalijepio a ova tvornicka mi se nije skinula...jer ima i odostraga tu foliju?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Koristis li ti tu foliju i isplati li se dat 35$ za foliju?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

Neces...ja sam imao dosta mjehurica ispod pa sam ju odlijepio i ponovno zalijepio a ova tvornicka mi se nije skinula...jer ima i odostraga tu foliju?

Ima i straga. Ali straga imam gumeni case.

Nis, budem i ja zakeljio foliju (stigle nekidan), pa javim.

A za ovo staklo umjesto folije, pročitao sam negdje je neko napisao da deblje (čini mi se 0,75mm) je predebelo, pa ne lovi touch, ali na 0,25 lovi. Cife okvirno bacam, ne sjećam se točno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.5.2013 18:54 (the_dammed).
14 godina
spajder68 kaže...

Skupo brate, skupo.

Jendo offtopic pitanje kaj se tiće folija.

Što je po vama bolje > kupiti jednu kvalitetniju za cca. 5$, ili njih 5-10 malo manje kvalitetnih za iste pare pa ih češće mijenjati?

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...
16 godina
neaktivan

Ja mjenjam folije jer se počnu raditi uši. Tak da se prije ona sama počne odljepljivati nego da se izgrebe. Tako je barem meni. A uši se rade jer mi negdje viri bar 0,05mm pa se tamo načme.

13 godina
Sony Xperia Z

Evo danas sam išao provjeriti preko Sony PC Companiona je li stigao kakav update i začudo je, stiglo je nešto i updejtao sam svoj Z, verzija Androida je i dalje 4.1.2, međuverzija je ostala 10.1.A.1.350, kad primjetim nešto što se promjenilo, javim {#}
Je li još tko provjeravao?

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 17:31 (Marijano22).

0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia Z

Ovo je varka, zar ne?

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...

0 0 hvala 0
17 godina

Pa ne izgleda kao varka

17 godina
Sony Xperia Z

Jesi li čuo za Google?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
speedy56 kaže...

Ovo je varka, zar ne?

Zasto varka? Ali glupost je. Bolje je kupiti onaj dock nego ovu ruznocu.
Potpis!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice