Sony Xperia J - Problem sa memorijom

poruka: 7
|
čitano: 8.054
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Pozdrav

Imam Sony Xperia J mobitel, i sve aplikacije koje instaliram instaliraju se na mobilnu memoriju, mogu ih premjestiti u internu, ali aplikacije mi se ne mogu nikako instalirati niti ih ne mogu premjestiti na MicroSD, imam memorijsku od 8  gb, i tamo su samo slike i video zapisi.
Nekad mi se napuni memorija i ne mogu instalirati više niti jednu aplikaciju, ne znam kako da prebacim na MicroSD, u čemu je problem? 

Nikola
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Instaliraj neki app 2 sd..

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 13:49 (gogi321).

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Re: Sony Xperia J - Problem sa memorijom
Instaliraj CleanMaster, mislim da sam u njemu vidio opciju za premještanje na microSD karticu. A i može očistiti cache i ostalo smeće..
13 godina

Sve sam ja to probao...

Aplikacije su neke premještene na SD, ali ove glave, Chrome, FB i to ne mogu premjestit.
Ali i dalje ponekad piše da nemam dovoljno memorije za ažuriranje te aplikacije neke,  i onda moram nešto obrisati kako bih neku aplikaciju ažurirao a memoriska mi prazna skoro...

Ne kontam u čemu je problem

Može pomoć ? 

Nikola
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Re: Sony Xperia J - Problem sa memorijom
Probaj factory reset.. Možda će nakon biti poslije nešto bolje, ali se može opet napunit. NOTE: Obrisat će se sve s uređaja.
17 godina

Imam jedan u kući isto SX J. FB, Chrome ne možeš micati. Chrome zauzima nekih 70Mb, ja sam root-ao izbrisao sve nepotrebne aplikacije koje se nemogu inače deinstalirati, a inače ih nekoristim FB, Chrome (koristi drugi preglednik koji uvijek možeš deinstalirati). Nakon toga sam unroot-ao zbog garancije i sada imam puno više mjesta.

http://www.mgyun.com/vroot

These Days
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2014 21:46 (Miha LA).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

Hvala svima na pokušaju pomoći xD

Dao sam mobitel na servis, pitao sam se, zašto se mučiti a garancija mi ističe u 6. mjesecu ove godine, tako da sam predao njima... 

Nikola
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice