Sony ericsson xperia x8 vs lg arena

poruka: 15
|
čitano: 5.070
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam dvojbe izmedu ova dva mobitela. Zanimaju me vasa misljena o njima i koje bi mi preporuke dali u vezi njih.

SE x8 u bonbon-ovoj ponudi kosta 1000kn,dok je lg arena skuplja.

Ako kupim mobitel u bonbon-ovoj ponudi dali mogu korstiti t-mobile karticu??

Dakle ovako:

1. Zanima me kada se sa SEx8 spajam na internet preko wi-fia i odem na android market dali mi se skidaju novci sa racuna ako skinem neku besplatnu aplikaciju??Na jednom drugom forumu sam procitao da se skidaju,ali to mi je cudno ako je aplikacija besplatna i spojim se na svoj kucni wlan.

2. Vidio sam slucajeve da se na SE x8 nakon tjedan dana poceo sam od sebe restartati i gasiti sto bas i nije normalno ako je mobitel nov.

3. I na kraju mi preporucite jednoga od dva mobitela.

HVALA UNAPRIJED!!

MMA is not game , MMA is life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Sony ericsson xperia x8 vs lg arena
Ne uzimaju ti se novci placene aplikacije se placaju kreditnom/debitnom karticom ne stanjem na racunu! Uredaj iz bon bon mreze radi na t-mobile! Da se gasi nisam cuo a ionako imas garanciju! Ja bi isao na x8 mislim da je to ipak most bang far a buck
My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan

e hvala ti. A dali mozda znas kakav mu je touch screen i koliko mu traje baterija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Touch ti je kapacitivni  znaci reagira na dodir a ne na olovku znaci kao iphone ne kao nokia xm5800 za bateriju nisam siguran morao bi pitati frenda ali imaju ljudi tu na forumi pa ce ti netko vec reci!

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan

e hvala ti puno si mi pomogo.

Danas idem u algoritam po mob pa vam javim dojmove

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Javi svakako, i ja se zanimam za isti.

16 godina
neaktivan

budem budem nemas frke...puno se ljudi zanima za njega jer je dosta jeftin za platformu androida i sve preformanse koje ima su tik uz najbolje mobitele.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bio sam u algoritmu ali ga nemaju vise:((

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni se danas xperia X8 ugasila 2 puta iz čista mira. Ostavia san je na stolu, ugasila je ekran najnormalnije i kad san je iša posli upalit (dignit iz stand by) mora san dobro ispritiskat botun za paljenje. Isto tako počea mi se wifi gasit svaku malo, bia san instalira programčić koji to anulira i u početku je dobro radilo s tin programčićen al sad pošteno zeza. Proba ću je vratit na tvorničke postavke pa ponovo instalirat programe da vidin jel do toga jer san masu toga instalira od kad san je kupia da proban šta mi odgovara pa san to posli brisa, deinstalira,...

BTW iman Android 2.1 s kojin uopće nije bilo problema prilikon instalacije.

16 godina
neaktivan

hmm ja sam taj svoj x8 dao burazu...kaže da nema nikakvih sličnih problema....niti mu se gasi niti ništa za sada....ugl ima novi android 2.1 isto....neznam u čemu je problem..možda bi bilo najbolje da odneseš na servis..pa ako je problem u njemu dat će ti novi ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
joe-arrow kaže...

Meni se danas xperia X8 ugasila 2 puta iz čista mira. Ostavia san je na stolu, ugasila je ekran najnormalnije i kad san je iša posli upalit (dignit iz stand by) mora san dobro ispritiskat botun za paljenje. Isto tako počea mi se wifi gasit svaku malo, bia san instalira programčić koji to anulira i u početku je dobro radilo s tin programčićen al sad pošteno zeza. Proba ću je vratit na tvorničke postavke pa ponovo instalirat programe da vidin jel do toga jer san masu toga instalira od kad san je kupia da proban šta mi odgovara pa san to posli brisa, deinstalira,...

BTW iman Android 2.1 s kojin uopće nije bilo problema prilikon instalacije.

meni se danas dogodila ista stvar. mobitel se odjednom ugasio

16 godina
neaktivan
meni se moj nikad nije ugasio nego mene je zezalo kad bih bilokad ustekao mob u komp onda bi se samo gasio/palio i rjesenje je bilo u nekom zvuku za mem.card
Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

..imam jedno pitanje??? kako stavit android 2.1..kad trebam spojit mobitel napravim sve po uputama i ne spojima mi ga kak treba..istovremeno spajam i usb i pritiscem tipku return..i onda kad to sve napravim komp mi zablokira..nezz vise na koji nacin da spajam mob..svaki put napravim sve po uputama i uvijek isto..-.-

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja sam si sada svoju xperiu rootao i flashao i sada imam android 2.3.2 {#}

sve odlicno radi jos ce doci par fixeva koji ce sve dovesti u savrsenstvo.

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

I meni se svaki dan ugasi sama od sebe bar  pet puta na dan , mislio sam da  je to samo na mojoj ali sad vidim da nisam jedini s takvim problemom s mobitelom  kako mi se cini mislim da je to seriska greska u proizvodnji.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice