Sony ericsson xperia mini st15i

poruka: 470
|
čitano: 142.215
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

evo da rezimiramo. koristim ics vec mjesec dana. problemi s kamerom su nestali. baterija mi traje koliko i na gb-u. problem sa kapacitivnim tipkama nisam imao, nemam ni sada. mob se grije na 3g, al nista strasno sto bi ometalo rad. ja zadovoljan. :)

Bog je stvorio mene jer zna što je lijepo, a Vas jer ima dobar smisao za humor

1 0 hvala 0
13 godina
Re: Sony ericsson xperia mini st15i
lovac82 kaže...

Trebao si ga nositi na servis ako si imao problema sa kapacitivnim tipkama odnosno pregrijavanjem...

Da sam ga nosio stavili bi isto ICS ko i ja i to je to,jer to i rade sad,,tko ima takav problem stave ICS i to je to.

13 godina
vrinho kaže...
robert2828 kaže...

.

.

.

Mobi nije rootan nit ne mislim ga rootat.

To sam i ja govorio ali rootat ćeš ga kad tad kad otkriješ prednosti. Baterija traje do tjedan dana a da ne govorim kako ga se tek može ubrzati {#}

Necu ga rootat jer gubim garanciju a onda nek se nest dogodi mogu ga j... ,tako da nek on radje bude ovakav kakav je ,,meni oke,,nekad malo zablokora al nije cesto pa mi ok.

14 godina
robert2828 kaže...

Necu ga rootat jer gubim garanciju a onda nek se nest dogodi mogu ga j... ,tako da nek on radje bude ovakav kakav je ,,meni oke,,nekad malo zablokora al nije cesto pa mi ok.

Garancija se gubi ako se unlocka bootloader i postoji način da se opet relocka tako da se onda ne gubi garancija.

13 godina
vrinho kaže...
robert2828 kaže...

Garancija se gubi ako se unlocka bootloader i postoji način da se opet relocka tako da se onda ne gubi garancija.

Da ali ti onda pise da je bootloader relocked a ne locked pa svejedno ne vazo

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
14 godina
maks0806 kaže...

Da ali ti onda pise da je bootloader relocked a ne locked pa svejedno ne vazo

Nisam to znao pošto nisam probao samo znam za tutorial kako da se vrati (vidi dolje). Recimo dođem u servis s relockanim bootloaderom, stock FW i da li on traži da li je otključan bootloader ili...?

Ovo je s XDA

When you return to stock and/or need warranty back, you will need to relock bootloader. First install stock ROM and kernel and then relock bootloader, else you will have problems. Depending on the unlocking method, there are 2 ways to relock.

TEST POINT METHOD

Start S1 Tool and click Restore button. Should relock the bootloader automatically.

O

FFICIAL METHOD

Will not work on test point method, because bootloader was patched there ant not unlocked.

Make sure you have Flashtool installed.

From the downloads section, download Xperia_Relock_Bootloader.zip file.

Extract the package, there is a .ftf file.

Flash the .ftf file with Flashtool.

Bootloader is locked again

13 godina
Neznam iskreno sa xperiom mini kak je ali znam da na xperii s i htc one x pise relocked. Sad dal to nasi gledaju il ne neznam... ali osobno se ne bih s tim igrao...
Mob je strava za tako male pare po kolko se prodaje
Gta 3 radi puno bolje nego na recimo desireu hd ili xperii arc. Fkt ludilo
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja sam svoju Xperiju poklonio mlađem rođaku. Nek se djete zabavlja. Još je čitav, ali imam neki osjećaj da bi mogao uskoro ''otresti'' od pod, pa zna li netko di ima kupiti onu silikonsku zaštitu za Xperiju mini?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pogledaj u oglasnicima, imas ih posvuda, po nekih 50tak kn zajedno sa folijom za ekran.

Bog je stvorio mene jer zna što je lijepo, a Vas jer ima dobar smisao za humor
14 godina

Ima na njuškalu, gel maska i folija zajedno za nekih 50 kuna ali najbolje je s ebaya naručivati zbog velikog izbora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zanima li nekoga ovako nešto? meni stoji sa strane bezveze a treba mi nešto pinkice.. case se zatvara pomoću magneta

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kako da spremim na xperiji x8 poruke sa mobitela na sim karticu? Postoji opcija gdje se mogu vidjeti koje su poruke spremljene na sim karticu( a većinom su to spremljene same od mreže) ali nigdje ne postoji opcija da kopiram  poruke koje želim na sim karticu 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony ericsson xperia X8

Jel tko zna kako spremiti poruke na sim karticu na xperiji x8? 

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Sony ericsson xperia X8
betulina kaže...

Jel tko zna kako spremiti poruke na sim karticu na xperiji x8? 

Inace ovo je tema za xperiu mini st15i  a potrazi po drugim temama ( ima ih hvala bogu za x8 ) ....Inace ako nije rootan nemozes da spremas bilo sto!

17 godina
neaktivan

Ima tko da je probao ovaj novi CM9 za xperiju mini? Vidim da je izasla stable verzija pa me zanima isplati li se prebacit sa sa obicnog ICSa na njega, a ne mogu nigdje naci screenshote, iskustva i tak to

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Inferno kaže...

Ima tko da je probao ovaj novi CM9 za xperiju mini? Vidim da je izasla stable verzija pa me zanima isplati li se prebacit sa sa obicnog ICSa na njega, a ne mogu nigdje naci screenshote, iskustva i tak to

probao sam, i iskreno nije ništa posebno, zna laggat i tako, ali ti mogu preporučiti ovaj rom, kod njega možeš zaboraviti na task killer i slično jer nije potrebno... odličan rom, svaka čast dev-u
edit: akcelerometar na bilo kojem cm-u je kod mene potpuno neupotrebljiv, ne znam zašto ali igranje igrica je pain in the ass s njim :/ 

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 10:27 (Mikovic_xD).
16 godina

imam jedan problem pa ako neko zna rješenje bio bih mu zahvalan, naime danas sam napravio unlock bootloadera, imao sam FW 0.62, nakon unlocka sam stavio rege kernel  te je sad mob rootan, ali sad ne mogu povezat bluetooth slušalice sa mobom, jel neko zna za problem, imam onaj program LiveWare manager ali u njemu nema prikazanih slušalica

riješio sam problem

dancy_94@hotmail.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 21:27 (dancy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
vrinho kaže...

Prolistaj koju stranicu nazad, sve sam objasnio.

+ ovo kaj sam dodao u build.prop prije tjedan dana

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1747697

jel mi možeš malo pojasnit kak da ovo unesem

dancy_94@hotmail.com
16 godina
neaktivan
dancy kaže...
vrinho kaže...

te linije unosiš preko nekog file managera koji može čačkat po root-u, najbolje ti je naći "onu" verziju programa Root Explorer, preko njega nađeš file build.prop i editaš ga dodajući ovo sa xda developersa

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 10:15 (Mikovic_xD).
14 godina
dancy kaže...
vrinho kaže...

Instaliraj Root explorer i prek njega nađi Build.prop u system folderu, otvori ga s text editorom i upiši tweakove koje želiš.

16 godina
vrinho kaže...
dancy kaže...
vrinho kaže...

Instaliraj Root explorer i prek njega nađi Build.prop u system folderu, otvori ga s text editorom i upiši tweakove koje želiš.

znači ispod onoga što već piše tamo dodam ovo šta želim

dancy_94@hotmail.com
14 godina
dancy kaže...

znači ispod onoga što već piše tamo dodam ovo šta želim

Da

13 godina
neaktivan

pozdrav svima!

Nakon duzeg nekoristenja jucer sam probao malo slikati i fotografije su iznenadujuce lose. jel ima neki drugi program mza kameru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

preopručam vignete odlićan, proguglaj za full verziju

dancy_94@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Upravo sam testirao taj vignette i camera 360. Sve je to isto. Ni u jednom ne vidim bolju kvalitetu slike u odnosu na već standardan program. Jel ima kakve razlike u kvaliteti slike 8ili bi trebalo) a da je ne primjećujem?

17 godina
neaktivan

Niti je ima,niti bi je trebalo biti. Stock camera ti je najbolja koju možeš naći.

bit.ly/dcyfs
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Tako se i čini. Nema razlike. Kako je na vašim primjercima stanje sa autofocusom. Nekad sam imao K750i i sjećam se da kad bi focusirao to bi trajalo i do 2 sekunde i onda bi se čuo onaj klik u zavojnicama autocucusa (leće).

Kod Xperije toga nema, kao da nema autofocus. Tj. focusiranje je prekratko.

17 godina
neaktivan

Autofocus sigurno ima, a klik se čuje kad izlaziš iz kamere ili prebacuješ na prednju.

bit.ly/dcyfs
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

jel ima možda ko onu igricu Summer Games 3D cijelu, jel može dat link za download

dancy_94@hotmail.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 0:16 (dancy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

samoi da pitam, kupi jucer taj mob i odma ga updateao na 4.0.4. sad mi je vrti po glavi pitanje koliko mi se isplati stavljati gore CM10 s ICSom naspram defaultnom ICSu?

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice