Sony ericsson xperia mini st15i

poruka: 470
|
čitano: 142.233
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Sony ericsson xperia mini st15i
lovac82 kaže...
iceman89iceman kaže...
Mobitel je mozda samo mrvicu sporiji, ali nista ne zastajkuje, pa cak ni snimljeni HD video. Baterija mi drzi 2-3 dana. Ne znam hoce li ili kad ce doc preko PCC, ja sam ga sam ubacio, prisilno :)

Doci ce (valjda mislis na ICS), samo je pitanje dana jer kod nas uvijek kasni i po 1-2 mjeseca min....  Sony je vec potvrdio da dolazi za novu seriju Xperia (to ukljucuje i mini/pro).

Nadam se da će ovaj put popravit sve greške. Ali opet će biti softverskih bugova sigurno.{#}

17 godina
neaktivan

Stavio sam FXP130 CM9, pa imam nekoliko pitanja za vas na stock romovima

da opletem po bug trackeru :)

- Kad mobitel probudite iz sleepa, da li ekran zatreperi dok senzor prilagodi svjetlost?

- Da li back i menu ponekad trepere zbog light senzora (kad ga pokrijem prstom problem nestane)?

- Koliki score imate u quadrantu i neocoreu?

Ovih problema s kamerom i snimanjem videa koje spominjete na FXP130 CM9 nema, samo ne radi time lapse,

a camera uopće nema macro. Rom je potpuno stabilan, osim ovog gore sve radi.

bit.ly/dcyfs
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

grozno je usporen jutros.trza na svaki potez.baš me živcira.jbni update :// šta mi bi da sam ga apdejto :(

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

ja sam napravio sluzbeni update na ics preko pcc-a, uredjaj nije rootan. sve je ok, radi glatko. jedini problem imam sa kamerom koji sam vec naveo u par postova prije /trzanje HD VIDEO, preview fotki zeznut i rijetki screen flickering koji je ustvari tehnicka, a ne softwareska greska/. baterija mi traje ovisno o prckanju po njemu, al max. 2 dana. ako ga uopce ne diram, dogura i do 3.

Bog je stvorio mene jer zna što je lijepo, a Vas jer ima dobar smisao za humor

0 0 hvala 0
16 godina
djdino0402 kaže...

ja sam napravio sluzbeni update na ics preko pcc-a, uredjaj nije rootan. sve je ok, radi glatko. jedini problem imam sa kamerom koji sam vec naveo u par postova prije /trzanje HD VIDEO, preview fotki zeznut i rijetki screen flickering koji je ustvari tehnicka, a ne softwareska greska/. baterija mi traje ovisno o prckanju po njemu, al max. 2 dana. ako ga uopce ne diram, dogura i do 3.

Kako radi jubito i opcenito browser? mislim, steka li kada gledas neeki 720p - 1080p video i sl?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
djdino0402 kaže...

Kako radi jubito i opcenito browser? mislim, steka li kada gledas neeki 720p - 1080p video i sl?

radi odlicno, nista ne steka. mobitel mi opcenito radi glatko bez ikakvih trzanja, osim kamere. to mi je jedini bug. instalirao sam apex launchet, kupio pro verziju i prezadovoljan sam. da rijese taj bug sa kamerom bilo bi presavrseno.

13 godina
neaktivan

Kod mene je problem što video koji snimim ima zrnatu sliku. Rubovi snimljenih stvari su kao nazubljeni. Kao da im fali antialaislinga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo već 4 dana mi radi sve bez greške. Ne znam što mu je bilo, valjda se bio malo izblesirao. Iako je to i za očekivati jer je mobitel (posebno smartfon) kao mini računalo, a svi znamo da se računalo nekad zna iz čista mira izblesirati. Uglavnom, mobitel je zakon!!!

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jedini problem kod Xperie mini je što više neće biti novih nadogradnji. Znači, što je tu je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Može li mi neko na stock romu uploadat /etc/hw_config.sh fajl?

bit.ly/dcyfs
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
April Smith kaže...

Jedini problem kod Xperie mini je što više neće biti novih nadogradnji. Znači, što je tu je.

Kako ne? officialni ICS nije nista novo?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
April Smith kaže...

Kako ne? officialni ICS nije nista novo?

i imam neki filing da ako će ići ICS da će doći i JB, ali naravno sve ovisi o sony-u..

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14
13 godina
neaktivan

ICS je novo, nego mislio sam nakon ICS da neće biti više novih nadogradnji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
April Smith kaže...

ICS je novo, nego mislio sam nakon ICS da neće biti više novih nadogradnji.

Pa sto si drugo ocekivao? ipak hardver stari... pogledaj za primjer HTC Desire HD (isti hardver kao Xperia mini st15i), HTC je na dobrom glasu, a doticni nece dobiti oficialni ICS.

16 godina
odjavljen
Od kad sam se vratio sa ICS-a na GB, spasio sam se, tako da mislim da bilo kakav uprave osim možda neke optimizirane verzije ICS-a ne bi imao smisla.
Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
bit.ly/dcyfs
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zadnjih par dana xperia savršeno radi.problem sa hd snimanjem riješio sam jednostavno,odabirom scene{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vidis potrebno je malo vrjemena da se softver optimizira u potpunosti na mobitel.

Kako vidim sada vecini dobro funkcionira :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hitmanovich, koju scenu si odabrao? ja sam isprobao sve, al i dalje mi trza. jel to ima veze sa launcherom mozda? koristim apex launcher.

primjetio sam da na sceni sport manje trza, ili mozda cak ni ne trza. 

kakva su vasa iskustva s launcherima? koristiti ih na xperiji mini ili ne?

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 17:33 (djdino0402).
16 godina
neaktivan
djdino0402 kaže...

hitmanovich, koju scenu si odabrao? ja sam isprobao sve, al i dalje mi trza. jel to ima veze sa launcherom mozda? koristim apex launcher.

primjetio sam da na sceni sport manje trza, ili mozda cak ni ne trza. 

kakva su vasa iskustva s launcherima? koristiti ih na xperiji mini ili ne?

ja sam nakon brickanja moba stavio cyanogenmod 7.2, jedino što mi se dogodi je trzanje pri videu, tj. nije to trzanje nego svako malo nešto poput "lag spikea" u multiplayer igri ako si to ikad doživio :/ (neznam jel to isti problem kao vaš?) koristim adw launcher koji je odličan i ne opterećuje sustav

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 0:54 (Mikovic_xD).
15 godina
neaktivan

ja nemam rootan mob pa mi cm nista ne pomaze. ja koristim apex launcher pro, kupio licencu i sve mi je ok dok god ne radim backup postavki za navedeni launcher. app se srusi. zanima me dal jos netko ima problema s tim, dogadjalo mi se to na free verziji pa sam ke kupio nadajuci se da ce taj problem nestati, medjutim, nista.

13 godina
neaktivan

Kolege drage, ne bih htio trollati ili spamati temu. Ja se vraćam na Nokiju i to onu od 1 kn. ovo je za mene previše. Xperiju ću prodati i to je to.

Hvala svima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zasto!? Nadam se da je to samo neka trenutna frustracija i da ne mislis stvarno tako.

13 godina

Ja takodjer imam problema sa ICS,,stavio sam ga iz razloga sto sam imao problem sa kapacitivnim tipkama jer su se same kod 37 cel. pocele aktivirat sto je neprihvatljivo al to mi se dogodilo mojom pogreskom. Iso na kupanje i ostavio mobi u autu na vrucini i vratio se natrag i mob je bio tako vruc  ( baterija.57 cel.  ) da sam mislio da ce explodirat i od onda su mi se pocele kapac.. tipke aktivirat a do onda nista a imam ga vise od pola godine, i stavio sam ICS i sad nema problema tog ali imam drugih problema kao sto su: zamrzavanje ,nekad mu dugo treba da ocita nest,zna stekat,moram ga ponekad ugasit prisilno s baterijom pa upalit,sporijii je iitd,,, Tako da GB je po meni puno bolji al sam ga morao stavit zbog prvog problema.

I da nemam problema s kamerom nikakve nit sa baterijom ,drzi po 2 nekad 3 dana ako ne prckam op njemu ,,sve zavisi od prckanja.

E sad dal cu dobit mozda da se te greske isprave ako opet napravim repair preko  Sony PC Companion-a ?  Vec jednom sam radio to al isto bilo. Ako netko zna sta bi bilo dobro nek napise .. Mobi nije rootan nit ne mislim ga rootat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 12:18 (robert2828).

0 0 hvala 0
14 godina
robert2828 kaže...

.

.

.

Mobi nije rootan nit ne mislim ga rootat.

To sam i ja govorio ali rootat ćeš ga kad tad kad otkriješ prednosti. Baterija traje do tjedan dana a da ne govorim kako ga se tek može ubrzati {#}

16 godina

Trebao si ga nositi na servis ako si imao problema sa kapacitivnim tipkama odnosno pregrijavanjem...

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
13 godina
Vidim da je to s tipkama ucestali problem... imao isti problem i nosio na servis... pregrijavao se pa sam ga opet nosio pa opet tipke i nakon 3 servisa normalno radi zasad... kvaliteta je losa nazalost iako je mob jako dobro osmisljen... jak hw u malom kucistu. Gta 3 sam do pola na njemu presao haha
Brijem da necu na ics dizat i da cu na gingeru ostat... kolko vidim okolo iskustva nisu najbolja :/
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
... kolko vidim okolo iskustva nisu najbolja :/

sa službenim ics-om, sa custom romovima su dobra..

16 godina
maks0806 kaže...
Vidim da je to s tipkama ucestali problem... imao isti problem i nosio na servis... pregrijavao se pa sam ga opet nosio pa opet tipke i nakon 3 servisa normalno radi zasad... kvaliteta je losa nazalost iako je mob jako dobro osmisljen... jak hw u malom kucistu. Gta 3 sam do pola na njemu presao haha
Brijem da necu na ics dizat i da cu na gingeru ostat... kolko vidim okolo iskustva nisu najbolja :/

Vjerojatno si nosio tada kada jos nisu bili upoznati s problemom, jasam nosio prije par mjeseci i rijesili su problem za manje od tjedan dana.... nisam trebao nista niti reci, cim su vidjeli mob, odmah su rekli da znaju u cemu je problem lol

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
13 godina
Triput sam nosio krajem 6/ppocetkom 7-og mjeseca u agramservis na zitnjaku :/
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice