Sony Ericsson XPERIA arc

poruka: 256
|
čitano: 73.716
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson XPERIA arc
tomo100brt kaže...
Dkc kaže...
tomo100brt kaže...
stalker čana kaže...

telefon je vrh,kad bi mi neko davo 2 Iphiona nebih ga mjenjo za arc

To je tvoje pravo. I ja sam tako mislio dok nisam uzeo arc u ruke. iPhone je nešto posebno za koristit. I kvalitetan je. Imam ga i ne bih ga mijenjao samo zbog iPoda. Sad mi služi za posao Ovo je uzaludna tema jer svatko ima svoj ukus. Dva potpuno različita operativna sustava i dvije različite filozofije. Meni je arc ljepši i ima daleko bolju kameru (možda i najbolju na mobitelu, kad sam vidio kakve su slike na Samsung Galaxy S II reko sam najbolja kamera je na arc). On mi je privatni mobitel. Nemam ništa protiv nikoga, ali mi je drago da i drugi proizvođači znaju nešto odlično napraviti. Treba priznat da arc neke stvari radi bolje od iPhone 4. Ipak se gleda ukupni dojam.

I da ima duplo lošiju kameru Galaxy II je daleko iznad Arc-a po svemu ostalom. Ako ne smanje cijenu Arc-a taj uređaj jednostavno nema budućnosti. 3600 košta na njuškalu dok desire HD košta 2500, ili recimo Galaxy S košta 2000 na njuškalu.

Evo i usporedbe:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3619&idPhone2=3468

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3619&idPhone2=3115

SE je zakasnio s ARC-om pola godine ...

Nije loš mobitel, ali daleko je od isplativosti.

Jedino što je kod Galaxy S II lošije u odnosu na arc je kamera (možda je snimanje kvalitetnije jer snima u 1080p rezoluciji, ali koliko je i to dobro upitno je jer je kvaliteta same kamere malo lošija; ipak EXMOR R radi svoj posao). To sam vidio gledajući fotografije i video snimke na internetu koje dava Galaxy S II. Ostali hardware je bolji nego u arc. Sony Ericsson se probudio malo sa zakašnjenjem. Sad koliko je arc isplativ ovisi o cijeni i koliko će biti jeftiniji od Galaxy S II.

Video snimanje je vrh vrhova na galaxy s 2...očito si gledao krive snimke....arc jedino možda radi bolje fotografije u lošem osvjetljenju ali po danu su fotografije skoro pa iste al video snimanje galaxy s 2 radi bolje po danu...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 20:58 (dec54).
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

Uređaj je skroz OK. Evo recenzija http://mob.hr/recenzija-sony-ericsson-xperia-arc/

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

Mobitel visokog kvaliteta i dizajna.

Trebalo se malo vise cekat da stigne u Hrvatsku, ali je vrjedelo cekanje.

Mislim da ce da dostigne popularnost starijeg kolege Xperia X10ke.

:)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

Ja mislim da je ovo dosta neisplativo. Većina novih smartphoneova ima ili će imati dvojezgreni procesor. Ovaj mobitel po specifikacijama ima jako malo razlika izmedju se x10.

Dizajn je poboljšan,kamera,gpu i ima više rama. Procijenite sami. Uostalom i dalje ga nema u hr.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

Uskoro planiram uzeti x10.i ne vidim zašto bi netko davao 1500 kn više za ovaj mob koji je identičan x10-ki,jedino malo estetski ljepši i ekran od 0,2 inča veći......

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

Al mobitel je opet bolji od X10. Po specifikacijama je bio VRH do prije par mjeseci dok nisu izašli dvojezgreni, al eto, dok on stigne u Hrvatsku..

Na naše tržište dolazi sad početkom 7. mjeseca. A cijena će izgleda biti 3999 kuna. Pretpostavljam da će u Vipu izać..

Arc ima najljepši dizajn u mobitela do sad IMO. A po specifikacijama nie još toliko zaostao za ovim najjačima, tako da ne vidim razloga zašto ga ne kupit :)

01000010 01110010 00000111 01111000 ||
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

Kvalitet i elegancija, su dvije stvari koje krase ovaj model...

Od Sony Ericssona smo očekivali kvalitetnu kamericu i to smo i dobili-

8.1 Mp, sa bljeskom i stabilizatorim slike! Vrlo dobro fotkanje omoguceno je i noci - Exmor R!

Fotke i video snimci se mogu vidjet na velikom zaslonu!

Mobitel je predobar...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

Evo več izlazi nasljednik arc-a ako se to može tako nazvat...http://www.gsmarena.com/14_ghz_dualcore_sony_ericsson_xperia_duo_pressshots_leak-news-2883.php ...ako su glasine istinite ovaj mob če biti čudovište...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 0:28 (dec54).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
dec54 kaže...

Evo več izlazi nasljednik arc-a ako se to može tako nazvat...http://www.gsmarena.com/14_ghz_dualcore_sony_ericsson_xperia_duo_pressshots_leak-news-2883.php ...ako su glasine istinite ovaj mob če biti čudovište...

Ništa čudno. Očekivao sam to od njih-bilo je već i vrijeme.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

Sad se fakat ne isplati uzimat arc kad češ za istu cjenu moč dobit ovu tu zvijer...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
dec54 kaže...

Sad se fakat ne isplati uzimat arc kad češ za istu cjenu moč dobit ovu tu zvijer...

Relativan pojam. Taj će uređaj kod nas doći tek za 6+ mjeseci od datuma predstavljanja, a Arc će tokom tog perioda pasti na 3000-3700 kn.

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc
Ja sutra idem po svoj primjerak Xperie Arc. Nova (tvornicki zapakirana), otkljucana i sa garancijom. Cijena 3100kn. Imao sam u planu SGSII, al kad sam vidio ovu ljepoticu brzo sam zaboravil onu Samsungovu rugobu.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
microman kaže...
Ja sutra idem po svoj primjerak Xperie Arc. Nova (tvornicki zapakirana), otkljucana i sa garancijom. Cijena 3100kn. Imao sam u planu SGSII, al kad sam vidio ovu ljepoticu brzo sam zaboravil onu Samsungovu rugobu.

al jbg dual core je dual core...ja bi osto pri samsungu na tvom mjestu...funkcionalnost je ipak najvažnija

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc
Dual Core je marketinsko pokrice za one koji neznaju napravit posten software. Dok oni koji to znaju rade pez problema sa jednojezgrenim procesorom: Nokia SE i iPhone.
I'll be back
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
microman kaže...
Dual Core je marketinsko pokrice za one koji neznaju napravit posten software. Dok oni koji to znaju rade pez problema sa jednojezgrenim procesorom: Nokia SE i iPhone.

Da samo što SE isto jako štuca što se tiče scrolanja po flashu u web browseru...dobro bi mu došla još jedna jezgra....

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc
HTC sensation steka sa flashom pa, a ima dvije jezgre. Sa druge strane imal sam u ruci ARC i nisam primjetio trzanje.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
microman kaže...

Možeš li mi reći gdje si ju našao po takvoj cijeni? Može i na pp.

15 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
microman kaže...

Na njuskalu, drugdi je ni nema, okrenuo sam sve tegovine naopako no nista.
I'll be back
16 godina
odjavljen
microman kaže...

Na njuskalu, drugdi je ni nema, okrenuo sam sve tegovine naopako no nista.

Da, za sad još nije na lageru. Ja možda uzmem vani.

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc
Za dva tjedna stize u Sony ducane, cijena ce bit jednaka kao i za SE play, dakle 3900kn
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc
Eto igram se već nekoliko sati sa SE Arc i moram priznati da mi je ovo najbolji android uređaj sa koji sam imao prilike raditi i doista zorno prikazuje kako nije potreban dual core ukoliko se softwareski dio odlično izbalansira. Uglavnom po meni uređaj zaslužuje bit u top 3 na svijetu. SonyEricsson skidam ti kapu za ovu mrcinu. I da za razliku od HTC-a i Samsunga SE daje i dodatni HDMI kabel.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
vexx5555 kaže...
microman kaže...

Prije malo više od 2 sata u ruci sam imao SE Arc, cijena 595 kuna u TELE2, s nekom tarifom pretplate, najvjerojatnije 300.

Što reći, po dizajnu, kao katana samuraja, kako su drugi ranije kazali, jako dobra, ja ju nisam mogao upaliti, stoga mogu samo ponoviti kako izgleda lijepo i elegantno.

Da nisam toliki HTC fanm, ovo bi najvjerojatnije bio moj 1 pick ovoga ljeta {#}!! 

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
microman kaže...
Eto igram se već nekoliko sati sa SE Arc i moram priznati da mi je ovo najbolji android uređaj sa koji sam imao prilike raditi i doista zorno prikazuje kako nije potreban dual core ukoliko se softwareski dio odlično izbalansira. Uglavnom po meni uređaj zaslužuje bit u top 3 na svijetu. SonyEricsson skidam ti kapu za ovu mrcinu. I da za razliku od HTC-a i Samsunga SE daje i dodatni HDMI kabel.

Pa ne stavlja se dual core da radi 'fluidno' u lancheru, ipak je razlika u određenim stvarima velika, SE je možda najbolji među ovim 1GHz single core, ali protiv ovih dual core nema 'kaj za jesti' (kako kaže moj frend).

16 godina
neaktivan
Dkc kaže...
.

Pa ne stavlja se dual core da radi 'fluidno' u lancheru, ipak je razlika u određenim stvarima velika, SE je možda najbolji među ovim 1GHz single core, ali protiv ovih dual core nema 'kaj za jesti' (kako kaže moj frend).

Glupost. Imao sam LG OptimusX2(Dual Core Tegra2 platforma) i u ni jednom pogledu LG X2 nije bolji od Arc. Nadalje Sensation ima Dual Core procesor, no opet to ga nije sprečilo da ima problema sa Flashom. Arc nit ima opsesivnih problema sa trzanjem svega i svačega(LG) nit ima problema sa stranicama u Flashu(Sensation).

Kad još tome dodaš fenomenalan dizajn dobiješ pun pogodak i situaciju da u recenzijama dobiva svega pola zvjezdice manje od SGSII.

I'll be back
17 godina
neaktivan
microman kaže...
Dkc kaže...
.

Glupost. Imao sam LG OptimusX2(Dual Core Tegra2 platforma) i u ni jednom pogledu LG X2 nije bolji od Arc. Nadalje Sensation ima Dual Core procesor, no opet to ga nije sprečilo da ima problema sa Flashom. Arc nit ima opsesivnih problema sa trzanjem svega i svačega(LG) nit ima problema sa stranicama u Flashu(Sensation).

Kad još tome dodaš fenomenalan dizajn dobiješ pun pogodak i situaciju da u recenzijama dobiva svega pola zvjezdice manje od SGSII.

Kad smo kod tegre2, jesi čuo za tegra zone i slično ..., prilično sam siguran da se igre odvijaju daleko bolje na LG X2, tu je i 1080p video recording itd, tako da su to gluposti da nije u nijednom pogledu bolji. Na kraju je i čak i jeftiniji malo LG :P

I svakako je očigledno da Arc nema problema s stranicama u flešu, ali kad je fleš isključen :D

I na kraju ne pušim ti ja te fore radi sve dok na drugima imam problema itd. Svim androidima uleti pokoji bug koji se da uglavnom da riješiti.

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=963

Arc je dobar pick za tu lovu, ali i ako je među top Androidima trenutno neće još zadugo, ipak pripada prošloj generaciji smartfonova (iPhone 4, Galaxy S, Desire ...) , da je tad izašao bio bi hit, ovako ne baš.

16 godina
neaktivan
Dkc kaže...

Kad smo kod tegre2, jesi čuo za tegra zone i slično ..., prilično sam siguran da se igre odvijaju daleko bolje na LG X2, tu je i 1080p video recording itd, tako da su to gluposti da nije u nijednom pogledu bolji. Na kraju je i čak i jeftiniji malo LG :P

I svakako je očigledno da Arc nema problema s stranicama u flešu, ali kad je fleš isključen :D

I na kraju ne pušim ti ja te fore radi sve dok na drugima imam problema itd. Svim androidima uleti pokoji bug koji se da uglavnom da riješiti.

Arc je dobar pick za tu lovu, ali i ako je među top Androidima trenutno neće još zadugo, ipak pripada prošloj generaciji smartfonova (iPhone 4, Galaxy S, Desire ...) , da je tad izašao bio bi hit, ovako ne baš.

Smartphone služi za igranje igrica jel? Sa flashom nema problema Imam mob pa znam. Nadalje LG Optimus X2 je šrot koji nije vrjedan ni 2500kn, a kamoli prekjo 3000kn. Baterija je katastrofa, Software pušiona do te mjere da komplet cjelo sučelje moraš zamjenit ADW-om da bi radil kak spada, Web preglednik se ruši svak malo, a ni music player nije bolji. Da vidim šta još ima, ah da imao sam problema i sa spajanjem na GPS satelit, nekad bi se spojil nekad ne, ovisi kak bi mu se prdnulo. 

Arc je mila majka prema LG-u.

Previše pušiš Dual Core marketing.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 12:36 (microman).
16 godina
odjavljen
Sony Ericsson XPERIA arc

Bio sam gledao Arc u TELE2, ali mi je glupavo što ga ne možeš za keš kupit bez pretplate.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Bio sam gledao Arc u TELE2, ali mi je glupavo što ga ne možeš za keš kupit bez pretplate.

Kaj stvarno nedaju za keš? Koje li gluposti. Mislim da će ovaj tjedan stići u sve Sony centre, pa ako misliš kupiti slobodno odeš u najbliži Sony centar.

I'll be back
17 godina
neaktivan
microman kaže...
Dkc kaže...

Smartphone služi za igranje igrica jel? Sa flashom nema problema Imam mob pa znam. Nadalje LG Optimus X2 je šrot koji nije vrjedan ni 2500kn, a kamoli prekjo 3000kn. Baterija je katastrofa, Software pušiona do te mjere da komplet cjelo sučelje moraš zamjenit ADW-om da bi radil kak spada, Web preglednik se ruši svak malo, a ni music player nije bolji. Da vidim šta još ima, ah da imao sam problema i sa spajanjem na GPS satelit, nekad bi se spojil nekad ne, ovisi kak bi mu se prdnulo. 

Arc je mila majka prema LG-u.

Previše pušiš Dual Core marketing.

Ne služi, ali ako može zašto ne ubit malo vrime. Imam galaxy s koji ima sličan hardver i znam kako radi s flešom, a ovi yb videji samo to potvrđuju, ali evo kasnije odo do grada ću usput isprobati ako imaju Arc. Ja pušim dual core marketing? Pa nisam ja kupio LG X2, koji je koštao praktički isto kao i SGS, ali sam opet SGS upiknuo.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice