Sony Ericsson touch screen mobiteli zaključana tema

poruka: 59
|
čitano: 10.733
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Sony Ericsson touch screen mobiteli
Zvjerkan kaže...

Ja sam sada u teškoj nedoumici.. mogu sada odam uzeti SE X10 ili čekati još malo pa Iphone 4... meni su oba moba pre dobra... oba bi uzimo pod istim uvjetima u T-mobleu tako da bi me čak X10 došo nešto više ... e sad koji????????

X10 bez razmišljanja..

Pogotovo ako si ljevak... Belji se

BOG I HRVATI /// Ljubi svoju zemlju, na njoj ti sagradi dom i brani je krvlju svojom povezan si s njom!!!
15 godina
neaktivan

XD.. nisam ljevak.. tao da s iphonom nebi imo problea... a onda ču valjdauzet x10... a kakve je kvalitete izrada.. baterija.. preciznost ekrana .. mislim da kad prstom ja po ekranu da mi on ne napravi sasvim stoto ko na sestrinom coockiu..xd

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
16 godina
Zvjerkan kaže...

XD.. nisam ljevak.. tao da s iphonom nebi imo problea... a onda ču valjdauzet x10... a kakve je kvalitete izrada.. baterija.. preciznost ekrana .. mislim da kad prstom ja po ekranu da mi on ne napravi sasvim stoto ko na sestrinom coockiu..xd

Smijeh

Ekran je precizan, za bateriju nisam siguran, jer sam radio na njemu oko 20-30 minuta, kvaliteta je dobra...

BOG I HRVATI /// Ljubi svoju zemlju, na njoj ti sagradi dom i brani je krvlju svojom povezan si s njom!!!
16 godina
neaktivan
ivan123 kaže...
stevan94 kaže...

ako hoces da vidis sta je mob,uzmi Nokiu N900 :)

N900 ne bih uzeo ni da mi poklone...

ako ti poklone daj ga meni Belji se

prvi put cujem nesto ovakvo o n900...

i zasto mi dade TD? morao sam i ja tebi Smijeh

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
stevan94 kaže...

ako ti poklone daj ga meni Belji se

prvi put cujem nesto ovakvo o n900...

i zasto mi dade TD? morao sam i ja tebi Smijeh

Ovisi koliko mi platiš.. Smijeh

Tko kaže da mi moraš dati td? Belji se

Inače ne volim nokie, pa tako ni n900, a niti fizičke tipkovnice na ts mobitelima...

15 godina
neaktivan
Sony Ericsson touch screen mobiteli

Ja ih isto ne volim bolje bih imo neki jeftini LG ili Samsung.. nego.. skupu nokiju.. jednostavno su mi beskorisne.. neznam zašto nemaju android...

Bez uvrede za bilo koga.. mala šala..

Znate li koja je razlika između Srbije i Nokije; Srbija sve manja, a Nokiaj sve veća i veća...

xD..

Ako se netko ljuti uklonit ću..

Inaće imam samo SE i dobri su ali u zadnje vrijeme kvalitetom su pali i to jako .. lošija plastika.. ne koriste vieš aluminije... e sad ću vidit ako uzmem x10.. ili možda se predomislim u zadnji tren pa iphone 4

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Zvjerkan kaže...

Ja ih isto ne volim bolje bih imo neki jeftini LG ili Samsung.. nego.. skupu nokiju.. jednostavno su mi beskorisne.. neznam zašto nemaju android...

Znate li koja je razlika između Srbije i Nokije; Srbija sve manja, a Nokiaj sve veća i veća...

Slažem se..

LOL... Pao sam sa stolice... Smijeh

16 godina

Ja se ne slažem sa vama. Rađe da imam skupu nokiju koju mogu prodati za veču lovu nego neki shrot od LG-aBelji se Ali mislim da bi best win bilo kad bi na iphone 4 išao android 2.2, to bi bilo nešto blizu savršenstvaBelji se

Stoja
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivan123 kaže...
Zvjerkan kaže...

Slažem se..

LOL... Pao sam sa stolice...  Smijeh

XD to mi danas lik prićo dok mo razbijali temu prije popravka iz engleskog...

15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ja se ne slažem sa vama. Rađe da imam skupu nokiju koju mogu prodati za veču lovu nego neki shrot od LG-aBelji se  Ali mislim da bi best win bilo kad bi na iphone 4 išao android 2.2, to bi bilo nešto blizu savršenstvaBelji se

Slažem se kad bi na iphon metnuli android ili kad izađe windows phone 7 to bi bilo savršenstvo.. ja naviam za windows.. ali more i android

17 godina
neaktivan

win 7 ce biti kao i iphone. Zatvoren i okljastren. Idi na android a ja imam x10 pa ako imas pitanja tu sam.

:)
16 godina
bartul kaže...

tko ima najbolje touch screen mobitele: SE,Samsung,LG ili nokiaCool?

Apple!

Apple rulz!!!
15 godina
protjeran
kakav je mob x10 dali ima dobar OS,kakva je kvaliteta moba, koliko otprilike traje baterija,je li dobar za glazbu i fotografiranje?
bb 777
15 godina
neaktivan
BB 777 kaže...
kakav je mob x10 dali ima dobar OS,kakva je kvaliteta moba, koliko otprilike traje baterija,je li dobar za glazbu i fotografiranje?

hehe, jedan od najboljih! ko sve SE uredaj, super je za glazbe: playnow funkcija, media player, Bluetooth stereo.. Za dobre fotke ima kameru 8.1 Megapixel, Digitalni zoom do 16x i automatski prepoznaje lica.. memorija 1 GB + 8 GB mikro SD :) lijepo! Ma baterija traje 4-5 dana, ovisi o tome kolko, kako koristis..
ne mogu predstavit sve funkcije, poglej kod SE..

17 godina
htio bih samo vidjet ono sto me zanima na tom miniju..jel se lijepo vidi mini opera i kako taj dodir-ekran reagira na mobile surf sa mini operom. postao sam mobajl junky..dokaz ovaj post.
teško vrijeme za matore
15 godina
protjeran

kakav je SE x10 mini???

da li je on isti kao X10???Bi li bilo bolje uzeti njega ako je dobar kao i x10

bb 777

0 0 hvala 0
16 godina
torrente kaže...
htio bih samo vidjet ono sto me zanima na tom miniju..jel se lijepo vidi mini opera i kako taj dodir-ekran reagira na mobile surf sa mini operom. postao sam mobajl junky..dokaz ovaj post.

Najbolje bi bilo da odeš u neku trgovinu mobitela pa da tamo isprobaš sve što te zanima... Belji se

Nisam još imao priliku radit sa x10 mini...

17 godina
neaktivan

DAjte ljudi ne gubite vrijeme na trola. Otvorio je jos  jedan nalog i jos jedan thread i stalno isto piskara. Dobio je zuti i lock drugog threada.

17 godina
neaktivan
power_user kaže...
bartul kaže...

tko ima najbolje touch screen mobitele: SE,Samsung,LG ili nokiaCool?

Apple!

htc!

Dočekali...10.11. The MW2
15 godina
neaktivan
odakle ti ideja da sam ja otvorio još jedan thread, logičaru????
bb
17 godina
neaktivan

Pitaj moderatore ako ti nesto nije jasno.

15 godina
neaktivan

Kao prvo , LG je NAJVEČI SHROT od mobitela ,LG je izgleda malo prestao sa proizvodnjom klima i bacio se na mobitele koji je vrjede ni 50 lipa , prvi primjer cookie to je takvo *ovno . spor je , odvratan , ništa nije organizirano  , a to se vidi i po cjeni . iPhone je dobar , nadam se da je ispravljen u 4. verzij koja je nedavno izašla , uglavnom , ako se pokvari  , ne nadaj se da ćeš ga više ikad dobiti natrag sa popravka.

Nokie ne volim , neznam zašto , kao da kopiraju sony ericsson koji je po meni najbolji . Samsing prenapuhano , jedino je arena dobra koliko sam čuo. SE su najbolji u muzici, C mobiteli su bezveze , kod mobitela vrjedi jedna stvar , leća kamere u mobitelu nikad ne može biti bolja od one iz digitalca , pa mi kamera ne igra neku ulogu u mobitelu. ja imam W705 ,taj mobitel je PRE PRE dobar , ima sve što mi treba , walkman , shake kontrolu , sense me , vrlo kvalitetan zvuk , dobre slušalice ... jednostavno sve! svi koji se razumiju u mobitele govore da je taj mobitel kvalitetan ;)

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BB 777 kaže...

kakav je SE x10 mini???

da li je on isti kao X10???Bi li bilo bolje uzeti njega ako je dobar kao i x10

Ekran je samo 2.55" i nije amoled nego tft, 240X320 px, 16M boja. To je vise za žene.

Pro verzija posjeduje qwery tipkovnicu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 17:01 (SE_HELP).
16 godina
SE_HELP kaže...

Ekran je samo 2.55" i nije amoled nego tft, 240X320 px, 16M boja. To je vise za žene.

Pro verzija posjeduje qwery tipkovnicu.

Prije bih rekao da je za manje zahtjevne korisnike...

Otkrio si toplu vodu... Belji se

15 godina
neaktivan

X10 je praktican i ima mnoge odlicne znacajke, koje nemaju drugih androida.. To su vazni npr. za biznis :) Poglej komentare gore.. i odluci!

15 godina
neaktivan

Molim vas da mi neko pomogne, pre nedelju dana sam update-ovao softver i sada mi se telefon ugasio i ne mogu uopste da ga pokrenem, samo se upali pozadinsko svetlo i to je to. Jel zna neko u cemu je problem i ako zna kako mogu da ga vratim na fabricko podesavanje dok je ovako ugasen tj. koje tastere da drzim? Telefon je inace nov. Hvala unapred

17 godina
neaktivan

Ja bi rekao da pricekas mjesec dva za iphone 4,, inace ces poslje pozaliti.

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A telefon je?

@lord

Ako ga kupi pozalit ce u pravu si.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 17:55 (logic).
17 godina
neaktivan

Mrzim apple hatere kao što si ti, ne volim apple i njihovu politiku ali su napravili nevjerovatan posao s iPhoneom. Nemožeš presuđivati mobitelu kojeg nisi nikad koristio (kupio sam na ga na lanchu), koristim ga već dosta vremena i po meni mobitel ima greske, ako se ne slazes reci sto na njemu nevalja.

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice