Bok
imam pitanje imam Sony Ericsson K800i u veoma dobrom stanju (vide se tragovi korištenja), star jednu godinu otkodiran na sve mreže
nova baterija kupljena prošli mjesec...
i koliko bi vi mi ga procijenili ??
Bok
imam pitanje imam Sony Ericsson K800i u veoma dobrom stanju (vide se tragovi korištenja), star jednu godinu otkodiran na sve mreže
Bok
Koliko Gb kartice
1GB
realno za njega ne mozes uzeti neke pare,400kn maximalno.pa ti ja preporucujem da ga ne prodajes,jednostavno se ne isplati,kao sto si rekao tel je u dobrom stanju,daj ga nekome u porodici ili ga ostavi sebi za rezervu...
ja mislim da je 400 kn za takav mob (u dobrom stanju) dosta malo makar bio rabljeni
ja mislim da je 400 kn za takav mob (u dobrom stanju) dosta malo makar bio rabljeni
Al ako kazes da je star godinu dana ko ce ti ga platiti kao da je u dobrom stanju,a mozda je on bolji od nekog koji je stra 2mjeseca ali nikada ne moze imati tu cijenu.
realno za njega ne mozes uzeti neke pare,400kn maximalno.pa ti ja preporucujem da ga ne prodajes,jednostavno se ne isplati,kao sto si rekao tel je u dobrom stanju,daj ga nekome u porodici ili ga ostavi sebi za rezervu...
Nece dobit vise od 350kn,pa makar bija netaknut,cjene mobitela su u zadnje vrijeme dosta pale.
Ja iman K770i,misli san ga prodat prijatelju za 300kn,nije baš očuvan al san vidija da se ne isplati.
najbolje ti je drž ga dok ti radi
ostavi ga sebi i flashaj ga.... xD
dali ja mogu na taj mob staviti neki win ???
dali ja mogu na taj mob staviti neki win ???
nemoreš nikako... al moreš ga flashat (ko ja svoj) da bude K810...
jel mi može tko objasniti kako ????
i dali če se moči kasnije vratiti na k800i ???
jel mi može tko objasniti kako ????
Pogledaj ovu temu. Sve ti je objašnjeno. Prvo je obično flashiranje (na noviji softver) + unlock. Na drugoj stranici su upute za flash na K810i. Ako te zanima nešto oko flashanja, pitaj na toj temi.
i dali če se moči kasnije vratiti na k800i ???
Ja pretpostavljam da hoćeš. Pretvaranje u K810 je najobičniji flash (FS + main + custom). Dakle, samo flashiras novi softver od K800 i prepišeš taj od K810. I imaš K800 natrag.
Kolikoo kostaa polovni sony ericsson k800????
Hvalaa ;)
Hvalaa ;)
imas za to i gumb,jednostavnije je,a i meni puno znaci....xD