Sonny erricson

poruka: 15
|
čitano: 2.038
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Sonny erricson

imam sonnyerricson c510 i pokusao sam updatat softvare al uvijek zapnem na jednom koraku ono kad treba iskljucit mobitel e sad ako ko moze detaljnije opisat te korake iskljucim mobitel,izvadim bateriju i vratim ju mobitel je i dalje iskljucen i prikopcam ga na usb i za to isto vrijeme drzim tipku c i nastavljam ju drzat u nedogled ugl onda se mobitel upali nes mi pise kao da ga ne iskopcavam iz racunala itd a tipku drzim i dalje medutim nis se nedesava jel ko zna to detaljnije opisat il zna u cem grijesim

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sonny erricson

Kao prvo, marka uređaja je Sony Ericsson.

Kao drugo, instaliraj si drivere jer ti ga inače komp ne prepoznaje.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sonny erricson

hebo te naziv marke kao prvo

a kao drugo komp ga sasvim dobro prepoznaje imam win7 i svaki put stavi nove drivere kad izadu

0 1 hvala 0
16 godina
Sonny erricson

ak nece uspjet dok drzis tipku c , probaj s kombinacijom tipki 2+5...btw jel imas sony ericsson pc suite instaliran?? jer on u sebi sadrzi drivere

EDIT: uz sve to skini ovih par mb i instaliraj usb flash drivere

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 21:00 (Nocio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Sonny erricson
krky kaže...

hebo te naziv marke kao prvo

a kao drugo komp ga sasvim dobro prepoznaje imam win7 i svaki put stavi nove drivere kad izadu

LOL.

Ne budi bezobrazan.

Govorim o driverima za SEMC i SEFD koje nemaš.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 20:58 (vexx5555).
14 godina
neaktivan
Sonny erricson

nisam bezobrazan samo me zivcira ispravljanja gramatickih pogrsaka ono trazenje dlake u jajetu

a tnx za ovo

nisam znao sad cu vidjet i probat

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sonny erricson
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sonny erricson

kolko dugo bi trebo drzat tipku c da se nes dogodi

0 0 hvala 0
16 godina
Sonny erricson

pogle moj prvi post ovdje i instaliraj one drivere...i to bi trebalo u roku 3-4 sekunde reagirat

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sonny erricson

evo upravo jos pokusavam s ovim tvojim flash driverima pa cemo vidjet

0 0 hvala 0
16 godina
krky kaže...

evo upravo jos pokusavam s ovim tvojim flash driverima pa cemo vidjet

ak nece ni onda , promjeni port na maticnoj tj ustekaj u drugi i kad spojis mob , drzi c dok ti ne izbaci dole baloncic da je naso novi hardware i dok ga ne instalira

14 godina
neaktivan
Sonny erricson

ma ubiti meni je problem jer imam neku gresku na softvaru i nemogu oznacit na internet povezivanost tm-hr internet oni tamo su mi rekli da je do hardwara al meni to vise izgleda kao softwarski problem pa ga pokusavam updatat

0 0 hvala 0
16 godina
Sonny erricson

pa jesi pokuso vratit mob na tvornicke postavke'?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sonny erricson

nema rezultata

stavio sam ove programe sto ste napisali

pc suit mi je instaliran a meni i dalje nece probo sam i promjenit portove na maticnoj i uz pomoc huba al nis :S

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
krky kaže...

nema rezultata

stavio sam ove programe sto ste napisali

pc suit mi je instaliran a meni i dalje nece probo sam i promjenit portove na maticnoj i uz pomoc huba al nis :S

EDIT:jesam probo sam i sam izradit racun al nece samo oznaci tm-hr mms al prek toga nemogu na internet

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice