imam sonnyerricson c510 i pokusao sam updatat softvare al uvijek zapnem na jednom koraku ono kad treba iskljucit mobitel e sad ako ko moze detaljnije opisat te korake iskljucim mobitel,izvadim bateriju i vratim ju mobitel je i dalje iskljucen i prikopcam ga na usb i za to isto vrijeme drzim tipku c i nastavljam ju drzat u nedogled ugl onda se mobitel upali nes mi pise kao da ga ne iskopcavam iz racunala itd a tipku drzim i dalje medutim nis se nedesava jel ko zna to detaljnije opisat il zna u cem grijesim
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kao prvo, marka uređaja je Sony Ericsson.
Kao drugo, instaliraj si drivere jer ti ga inače komp ne prepoznaje.
hebo te naziv marke kao prvo
a kao drugo komp ga sasvim dobro prepoznaje imam win7 i svaki put stavi nove drivere kad izadu
ak nece uspjet dok drzis tipku c , probaj s kombinacijom tipki 2+5...btw jel imas sony ericsson pc suite instaliran?? jer on u sebi sadrzi drivere
EDIT: uz sve to skini ovih par mb i instaliraj usb flash drivere
hebo te naziv marke kao prvo
a kao drugo komp ga sasvim dobro prepoznaje imam win7 i svaki put stavi nove drivere kad izadu
LOL.
Ne budi bezobrazan.
Govorim o driverima za SEMC i SEFD koje nemaš.
nisam bezobrazan samo me zivcira ispravljanja gramatickih pogrsaka ono trazenje dlake u jajetu
a tnx za ovo
nisam znao sad cu vidjet i probat
Potrebno ti je ovo:
32 bit Win: http://modmy-forum.com/index.php?action=dlattach;topic=661.0;attach=7910
64 bit Win: http://modmy-forum.com/index.php?action=dlattach;topic=661.0;attach=7911
kolko dugo bi trebo drzat tipku c da se nes dogodi
pogle moj prvi post ovdje i instaliraj one drivere...i to bi trebalo u roku 3-4 sekunde reagirat
evo upravo jos pokusavam s ovim tvojim flash driverima pa cemo vidjet
evo upravo jos pokusavam s ovim tvojim flash driverima pa cemo vidjet
ak nece ni onda , promjeni port na maticnoj tj ustekaj u drugi i kad spojis mob , drzi c dok ti ne izbaci dole baloncic da je naso novi hardware i dok ga ne instalira
ma ubiti meni je problem jer imam neku gresku na softvaru i nemogu oznacit na internet povezivanost tm-hr internet oni tamo su mi rekli da je do hardwara al meni to vise izgleda kao softwarski problem pa ga pokusavam updatat
pa jesi pokuso vratit mob na tvornicke postavke'?
nema rezultata
stavio sam ove programe sto ste napisali
pc suit mi je instaliran a meni i dalje nece probo sam i promjenit portove na maticnoj i uz pomoc huba al nis :S
nema rezultata
stavio sam ove programe sto ste napisali
pc suit mi je instaliran a meni i dalje nece probo sam i promjenit portove na maticnoj i uz pomoc huba al nis :S
EDIT:jesam probo sam i sam izradit racun al nece samo oznaci tm-hr mms al prek toga nemogu na internet