SONE NEO V kao modem

poruka: 4
|
čitano: 579
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
SONE NEO V kao modem

Pozdrav svima..

u posjedu sam jednog starijeg modela SonyErics. Neo V..

Do sada sam ga koristio kao mobilna pristupna točka kad sam negdje na putu ili kod punice na odmoru.. a radilo je na principu da se laptopom vežem na pristupnu točku, a sam mobitel ima pristup internetu preko SIM kartice..

Zanima me, dali je moguće (jer nisam probao..) da taj mobitel preko pristupne točke povežem na modem i preko njega idem laptopom na internet? Jel to postoji?

Dakle, ja bi se laptopom vezo na njega, a on bi bio povezan na modem i modem bi mu služio za izlaz prema van.. može li njegov wireless funkcionirati tako? Prolo li je iko takovo štogod?

Lakše mi bilo upitat preko posta nego probat, i stoga vam hvala..

lp..

Beam me up scotty there's no intelligent life down here!

0 0 hvala 0
12 godina
Re: SONE NEO V kao modem

USB tethering, hotspot. Doduše ako ćeš se wifiom povezivat na modem ne moš hotspot, jedino ako ćeš ga spajat na 3G mrežu mobitela. Malo je nejasno šta uopće želiš, pari mi nepotrebna komplikacija spajat mobitel kabelom da bi dobija bežičnu mrežnu karticu(osobito jer bi lap. triba imat ugrađenu)....

13 godina
neaktivan
SONE NEO V kao modem

modem od t-coma je predaleko da bi hvatao laptopom, pa bi mobitel služio kao most na pola puta..

spajanje na 3g mrežu nije opcija, jer pojedem tih par gbajta za dan dva...

Beam me up scotty there's no intelligent life down here!

0 0 hvala 0
12 godina
Re: SONE NEO V kao modem

Znači ka extender....poviri ovo iako sumnjam da taj mob to podržava logično mi je da triba imat dvi mrežne za to.... http://www.gadgetdaily.xyz/turn-your-android-device-into-a-wi-fi-extender/ 

Probaj i ovo Open Garden Wifi Tethering...to bi tribalo radit ako se priko bluetooth-a spajaš na lap samo je sporije....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice