Pozdrav i dobro veče ljudi.
Ja imam iPhone tarifu i300 u t-comu. Zanima me dali se plača dodatna naknada ako šaljem poruku u Srbiju? Jedna cura mi se od tamo sviđa. Tak da me samo to zanima. Hvala ljudi, peace.
Pozdrav i dobro veče ljudi.
Ja imam iPhone tarifu i300 u t-comu. Zanima me dali se plača dodatna naknada ako šaljem poruku u Srbiju? Jedna cura mi se od tamo sviđa. Tak da me samo to zanima. Hvala ljudi, peace.
Pa ne bi se bas kladio... Recimo meni je drugacija cijena za SMS za HR, a drugacija za recimo Srbiju, BiH, Kanadu...
Sto me poprilicno iznenadilo, jer mi je prije bilo jednako i za jedno i za drugo - dok, jel'te, nisam uzeo neko malo 'moderniju' tarifu ili kako bi to bolje napisao - lopovskiju.
P.S. Ne, nisam na tarifi za SMS poruke...
knopso i rješen problem.
0,50 OKA = 0 kn
Pa ne bi se bas kladio... Recimo meni je drugacija cijena za SMS za HR, a drugacija za recimo Srbiju, BiH, Kanadu...
Sto me poprilicno iznenadilo, jer mi je prije bilo jednako i za jedno i za drugo - dok, jel'te, nisam uzeo neko malo 'moderniju' tarifu ili kako bi to bolje napisao - lopovskiju.
P.S. Ne, nisam na tarifi za SMS poruke...
Ipak je nesto skuplje za medjunarodne... u T-mobile ona iznosi 0.89 kn po poruci (bilo gdje, bilo kada)... dok u tele 2 je 20ak lipa manje... (prepaid)
Meni je 0.25 kn + pdv bilo gdje, i većinu šaljem međunarodno(ispis je ispred mene).
T mobile, flex team paket.
ja kad sam bio u Pragu prije desetak dana poruka mi je bila 5 kuna.I ako ti neko šalje isto ti uzme 5 kuna tebi i njemu,barem na bonove za preplatnicke tarife neznam
ja kad sam bio u Pragu prije desetak dana poruka mi je bila 5 kuna.I ako ti neko šalje isto ti uzme 5 kuna tebi i njemu
To je druga stvar... takva stvar se zove roaming...