SE W910i - Ima li mu spasa?

poruka: 19
|
čitano: 3.369
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
pitanje

Ovako, prije nekih mjesec dana susjed je na moju preporuku u Vip-u kupil dotični mobitel.

Nakon samo 3 dana, pal mu je u kaduPlač i otad više ne radi (normalno).

Neće se ni puniti, a kamoli upaliti.

Baterija je 100% otišla, a i ekran.

On si je odma kupil drugi mob, a ja sam si uzel ovog u nadi da bude proradil.

Naime, nada postoji jer su u mobitelu u to vrijeme bile SIM (naravno) i memorijska M2 od 1GB - vidi vraga, one rade normalno.

Pitanje je, može li se i isplati li se to popraviti?

Evo slika:

EDIT: bile su tu garant, valjda su nestale kad sam stavil "prati temu"

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2009 10:26 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Gdje je slika?

Svako ima pravo na moje mišljenje

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A gle - to što su sim i mem. kartica žive, to ti ništ ne znači za mob, bio je prije test u bugu memory kartica, šta su im sve radili i ostale su žive (držali u vodi tjedana dana čini mi se). Tak da ne znam, čini mi se da je mob svoje odslužio na ovom svijetu (nadam se da sam u krivu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

I ja mislim da je otišao na bolje mjesto...

Svako ima pravo na moje mišljenje

0 0 hvala 0
17 godina

Reci susjedu da za kupanje postoji sapun. Teško da se isplati popravljati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da nije onoga na ekranu možda bi s novom baterijom i proradio, ali ovako mi ne izgleda najbolje, zbilja mi je žao jer to je zvijer od moba, ima ga moja teta.

AMD Athlon 6000+ BOX, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740mhz-GPU Clock. http://www.youtube.com/user/FunkyPleasShow 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

NIšta od toga.. sorry, ali možeš početi lijes kupovati xd pokopaj ga na spokojno mjesto

i am not a spamer... allright, not a big one xd _______________________ war... war never changes

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni se 3310 porao u preilici i pao u more i radio e to je mobitel 

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd,monitor u boji, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: SE W910i - Ima li mu spasa?
autorov komentar
Dodinho kaže...

Da nije onoga na ekranu možda bi s novom baterijom i proradio, ali ovako mi ne izgleda najbolje, zbilja mi je žao jer to je zvijer od moba, ima ga moja teta.

To je zapravo i razlog zbog čega sam ovu temu otvoril.
Mojem je frendu opal LG Shine i još mu je k tome stal na ekran - to je bilo katastrofa za vidjeti ali nekim čudom mobil je radil, samo su se boje duge pravlačile po njemu.
Zamjenil je ekran za 350kn i sad je sve ok.

Znači da bi se možda nekaj dalo napraviti i od ovog Sonya ali neću ga dati na servis da mi ne zapapriju 1000 kn za popravak.
Barem ne dok ne saznam tu kakve su šanse, cijene tog ekrana itd.
Jer bojim se da mu nisu otišli kontakti i ostala elektronika, ak jesu, onda je zbilja gotovo.

Došel sam na ideju da posudim od nekog bateriju al niko nema takav SE u blizini.
Dal paše možda s nekih drugih modela?
Htel bi ga spasiti ak je ikako moguće.
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan

nema mu spasa, kolko sam ja vidio hrđa ga je zahvatila i mislim da se vec prosirila na maticnu...

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Možda bi čak i proradio ako bi se ekran popravio ali ne isplati se dati novac za to jer je preskupo.

Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

probaj ga otvorit bez da nesto pokidas, da vidis kakvo je stanje iza ekrana... iko ima hrđe ili je nesto razbijeno na matičnoj nema mu spasa

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

MOJA PREPORUKA TI JE DA GA NE BACAŠ. JER KAD TI ODU ŽIVCI UMJESO DA ODVALIŠ KOMPIUTER RAZBI MOBITEL IONAKO NE RADI

IMAM I JA TAKI KUPIO GA PRIJE MJESEC DANA...NEĆE JOŠ DUGOBelji se

IVAN
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Stara tema ali!

Slučajno sam opet došel u kontakt s tim mobitelom (ne, nisam ga bacil jer mi se dopada :))

Stavim ja njega s oprezom (da ne eksplodira lol) punit kad ono - crveno svijetli ona prva tipka s lijeva (iznad zelene za javiti se), a sve druge tipke (kad je zaklopljen) svijetle također crveno ali puno slabijim intenzitetom.

Upaliti se neće i dalje al prije nije nikakve znakove života daval...ni pod punjačem.

Dal to nekaj dokazuje, pokazuje?

Možda mu ipak ima spasa?

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

steta :P

hello (:
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2010 21:11 (AnaAnchy).
16 godina
neaktivan
c0x0x kaže...

meni se 3310 porao u preilici i pao u more i radio e to je mobitel 

jedan od najjacih xd

hello (:
16 godina
neaktivan

nema mu spasa ... ;(

My software doesn't have bugs, it only develops random features

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Izvadil sam bateriju i sad je čista, sve je unutra čisto, a prije je bilo - vidite i sami na slikama u 1. postu.

No najvažnije od svega, prije se nije nikaj događalo dok bi ga stavil punit, a sad svijetli crveno...

Možda treba opet nestati na još 10mj pa bude onda potpuno proradil :)

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Izvadil sam bateriju i sad je čista, sve je unutra čisto, a prije je bilo - vidite i sami na slikama u 1. postu.

No najvažnije od svega, prije se nije nikaj događalo dok bi ga stavil punit, a sad svijetli crveno...

Možda treba opet nestati na još 10mj pa bude onda potpuno proradil :)

To što svijetli crveno znači da mu se upalilo pričuvno napajanje k'o Terminatoru... samo što ovaj puta nema "I'll be back!" fore Belji se

It's good to be smart - It's smarter to be good
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice