SD HC problem sa karticom

poruka: 6
|
čitano: 2.989
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo već dva dana nemogu ništa ni snimit, ni izbrisat sa kartice.

Naime kartica radi i sve što je na njoj nasnimljeno mobitel (htc touch HD) normalno čita, ali kad preko kompa ili  iz mobitela hoću nešto usnimit ili izbrisat ništa se ne dogodi.

Jel ima ko isti problem i kako ga je riješio?

athlon x2 6000+ @3,3Ghz/ HD4850 Toxic/ 2x2GB+2x1GB Kingston HyperX/ ASUS M3A32-MVP Deluxe/ Enermax Liberty 500W

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: SD HC problem sa karticom

Ako možeš čitati, možda je kartica postavljena na read-only (ne znam dali se to može postaviti na mini karticama?). Ugl. ako ti nije problem, napravi backup podataka i probaj formatirati karticu. Meni je format kartice uvijek riješio sve probleme sa read/writeom.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
RE: SD HC problem sa karticom

Kolko ja znam nemože se postavit da je kartica read only, tj. pogledao sam u Total Commanderu i Attributes nisu postavljeni na Read only. Hard reset nije pomogao, error-checking u visti nije ništa našao, tako da mi jedino preostaje backup i format kartice.

athlon x2 6000+ @3,3Ghz/ HD4850 Toxic/ 2x2GB+2x1GB Kingston HyperX/ ASUS M3A32-MVP Deluxe/ Enermax Liberty 500W
16 godina
neaktivan

format kartice skoro uvijek rijesava problem...

amd 3200+,3gb ram,320gb hdd,nvidia 7300gt
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

napravi backup, formatiraj ju, a ako ni to ne pomogne, zadnje sto mozes je promijeniti joj naziv... meni je to zadnje u par slucajeva spasilo stvar

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

formatiraj ju

Vir prudens non contra ventum mingit...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice