Samsung tvornička šifra

poruka: 11
|
čitano: 15.029
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Samsung tvornička šifra

Evo ovako, znate onaj tvornički kod, koji se traži recimo kod brisanja imenika??? da li netko zna koja je ta šifra kod samsunga???? hitno mi treba, a nisam uspio na googlu naći. hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Samsung tvornička šifra

Skini upustvo za tvoj mob i tamo ti pise.

:)
15 godina
neaktivan

Jesam, to sam prvo napravio, i nema, jednostavno nema :(

17 godina
neaktivan

Koji mob?

15 godina
neaktivan

Samsung u900 soul

17 godina
neaktivan

*2767*3855# pa tipka za poziv

16 godina
neaktivan
logic kaže...

*2767*3855# pa tipka za poziv

logic, kako se može poništit telefonski kod? Ako se tri puta pogrešno telefon se smrzava . Mob je Samsung SGH-E250.

Nenad
17 godina
neaktivan

telefonski kod? Koji kod?

16 godina
neaktivan
logic kaže...

telefonski kod? Koji kod?

Nemogu se sjetit, kako je to išlo, bilo je to u proljeće, pa onda dosad zaboravio. Naime,sječam kada sam stavio karticu od tele2 mob se zaključao, a jer taj mob radi samo na Vip. Kada na njega vratim vipovu i mob bio zaključan to jest mob zamržnjen i nije moglo uči meniju ni pisati a trebalo osam brojeva pogodit i uspio otključat nakon pola sata. IMEI je nepravilan ima sva nule a kako bi napravio da bi imao original IMEI na poleđini mobitela jer utipkanja *#06# pokazuje sva nule a nebi smio i trebalo prikazat brojevi kao na poleđini mobitela. Neznam što se dogodilo sa IMEI kada tajanstveno obrisao bez objašnjenja. Ako me nisi razumio što želim reći, jer mob pisalo z6amrženjen i trebalo osam brojeva jer u taj ikona ima lokot. U knižnici nigdje nisam našao jer možda tvornički stavio radi zaštite.

Nenad
17 godina
neaktivan

Mozda puk kod?

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Mozda puk kod?

Nije ni puk, nema veze sa sim karticom jer pin i puk normalno funkcionira i nema greške, već samo sama mobitel. Mora se na servis da stave origi IMEI i da otključa na sve mreže.  Samo neznam koliko će koštati.

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice