Evo ovako, znate onaj tvornički kod, koji se traži recimo kod brisanja imenika??? da li netko zna koja je ta šifra kod samsunga???? hitno mi treba, a nisam uspio na googlu naći. hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skini upustvo za tvoj mob i tamo ti pise.
Jesam, to sam prvo napravio, i nema, jednostavno nema :(
Koji mob?
Samsung u900 soul
*2767*3855# pa tipka za poziv
*2767*3855# pa tipka za poziv
logic, kako se može poništit telefonski kod? Ako se tri puta pogrešno telefon se smrzava . Mob je Samsung SGH-E250.
telefonski kod? Koji kod?
telefonski kod? Koji kod?
Nemogu se sjetit, kako je to išlo, bilo je to u proljeće, pa onda dosad zaboravio. Naime,sječam kada sam stavio karticu od tele2 mob se zaključao, a jer taj mob radi samo na Vip. Kada na njega vratim vipovu i mob bio zaključan to jest mob zamržnjen i nije moglo uči meniju ni pisati a trebalo osam brojeva pogodit i uspio otključat nakon pola sata. IMEI je nepravilan ima sva nule a kako bi napravio da bi imao original IMEI na poleđini mobitela jer utipkanja *#06# pokazuje sva nule a nebi smio i trebalo prikazat brojevi kao na poleđini mobitela. Neznam što se dogodilo sa IMEI kada tajanstveno obrisao bez objašnjenja. Ako me nisi razumio što želim reći, jer mob pisalo z6amrženjen i trebalo osam brojeva jer u taj ikona ima lokot. U knižnici nigdje nisam našao jer možda tvornički stavio radi zaštite.
Mozda puk kod?
Mozda puk kod?
Nije ni puk, nema veze sa sim karticom jer pin i puk normalno funkcionira i nema greške, već samo sama mobitel. Mora se na servis da stave origi IMEI i da otključa na sve mreže. Samo neznam koliko će koštati.