Samsung Omnia I8700 pitanje!

poruka: 32
|
čitano: 6.047
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Naime jucer sam kupio taj mobitel,i posto nikad prije nisam imao mobitele takvog tipa prilikom upoznavanja podesio sam si facebook i hotmail accounte i sad mi je sve to vidljivo u onoj rubrici "people". E sad,moje pitanje je dali neko mozda zna dali se to moze nekako deaktivirati ili napraviti nekakav log off ako recimo ja ne zelim da mi svi ti kontakti sa facebooka i msn-a budu tamo promjesani sa kontaktima iz telefonskog imenika..

Kopao sam po upustvima i nisam bas nasao neko rijesenje za to..pa ako neko zna bio bih mu zahvalan na pomoci!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

namjeravam kupiti baš taj mob... iskustvo, kakav je.. itd..

hvala!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mob je odličan... a mislim da trebaš isključit sinkronizaciju sa hotmailom i fejsom  i onda će ti bit samo imenik... a nije loše ni kad je spojen s fejsom, upariš accounte i kad te zove neko od prijatelja automatski ti je njegova profilna fotka s fejsa na zaslonu....

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Omnia I8700 pitanje!
aajduke36 kaže...

hvala!!!

..ma evo malo po malo sam ga skuzio..na prvu loptu,mob mi je sasvim ok cijena mu je konacno pala,lijpo izgleda lijepo radi..ima masu aplikacija za skinut..jedino do sada kada podesim opciju da mi internet radi u desktop versionu ne mogu otvarati video na you tube odnosno trazi flash player kojeg koliko sam skuzio Windows mobile 7 ne podrzava..kad ce i dali ce ne znam..a kad podesim postavke u mobile version vidi se you tube ali jako lose.. :(

..nadam se da ce ubrzo bit dostupan i taj flash player za win mobile!!

15 godina
juno kaže...
aajduke36 kaže...

hvala!!!

..ma evo malo po malo sam ga skuzio..na prvu loptu,mob mi je sasvim ok cijena mu je konacno pala,lijpo izgleda lijepo radi..ima masu aplikacija za skinut..jedino do sada kada podesim opciju da mi internet radi u desktop versionu ne mogu otvarati video na you tube odnosno trazi flash player kojeg koliko sam skuzio Windows mobile 7 ne podrzava..kad ce i dali ce ne znam..a kad podesim postavke u mobile version vidi se you tube ali jako lose.. :(

Jeli se lako snaci posto je WP7?

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 godina
neaktivan
tpg kaže...
juno kaže...
aajduke36 kaže...

hvala!!!

..ma da,lako je za riknut..ako se ne snadjes imas aplikaciju ifun koja ti pretvara wp7 u iphone! :))

15 godina
juno kaže...
tpg kaže...
juno kaže...
aajduke36 kaže...

hvala!!!

..ma da,lako je za riknut..ako se ne snadjes imas aplikaciju ifun koja ti pretvara wp7 u iphone! :))

I sve izgleda kao Iphone mozes li mi uslikati i dali link da vidim kakvo je to ?

14 godina
neaktivan

evo link za ifun, mada nevidim svrhu ovo stavljati, jer ako vam treba iphone npr 3g, on je dosta jeftiniji nego ova omnia pa ga jednostavno i kupite....

http://www.marketplacebrowser.com/283886/ifun

1 0 hvala 0
15 godina
aajduke36 kaže...

evo link za ifun, mada nevidim svrhu ovo stavljati, jer ako vam treba iphone npr 3g, on je dosta jeftiniji nego ova omnia pa ga jednostavno i kupite....

http://www.marketplacebrowser.com/283886/ifun

Pa npr:Omnia ima bolju cam od 3g , 3gs

jeftinija je od ajfon 4-ke.....

15 godina
neaktivan

Ma jasno..ja sam se samo htio malo nasaliti na pitanje o snalazenju na istome!! :)

..btw ima brdooo i besplatnih aplikacija,tako dok se sve to isproba proci ce vremena i vremena!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa ne gledas Youtube preko browsera nego skines aplikaciju za Youtube
Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
16 godina
neaktivan

Super mobitel, fenomenalan ekran i dobra kamera.

0 0 hvala 0
15 godina
berofx kaže...

Jeli brz sto se tice otvaranja i jeli brz kod ucitavanja stranica ?

15 godina
neaktivan
tpg kaže...
berofx kaže...

..ma je brz je,lijepo radi klizi i sve to skupa!! {#}

..btw ako neko ima taj mob,dali se možda može nekako poništiti one engleske riječi koje se pojavljuju kad pišem poruke i dosta puta kad stisnem space on automatski ispiše tu neku riječ bzvz..pa moram brisati i ponovo pisati..

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 22:50 (juno).
16 godina
neaktivan
juno kaže...

..btw ako neko ima taj mob,dali se možda može nekako poništiti one engleske riječi koje se pojavljuju kad pišem poruke i dosta puta kad stisnem space on automatski ispiše tu neku riječ bzvz..pa moram brisati i ponovo pisati..

Naravno, zove se SETTINGS {#}

(edit: Settings > Keyboard > Suggest text ...

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 11:24 (berofx).
16 godina
neaktivan
tpg kaže...

Browser je sr*nje, ali ima par zamjenskih na marketplaceu, a i novi IE dolazi za koji mjesec.

15 godina
neaktivan
berofx kaže...
juno kaže...

Naravno, zove se SETTINGS {#}

(edit: Settings > Keyboard > Suggest text ...

Super tnx..a jbg ima toliko tih pi...darija da tako jednostavne stvari zanemarim,inace koji browser bis preporucio iz marketplacea vjerojatno je free ili??

16 godina
neaktivan

Metro browser. Sve ti je to IE engine, ali ima sitnica koje život znace

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

molim neka mi neko objasni kako postaviti svoju melodiju umijesto originalnih ring tonova.

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
patakkos kaže...

molim neka mi neko objasni kako postaviti svoju melodiju umijesto originalnih ring tonova.

hvala

Kratki odgovor : Ne mozes :) 

Mozda ta opcija dolazi sa Mangom, no nisam siguran.

17 godina

Ja imam taj mobitel oko tjedan dana, i mogu reći da sam oduševljen mobitelom... Do sad nije bilo nikakvih zastajkivanja ni "mucanja", sve je jako fluidno i glatko radi... 

Netko je napisao da je browser sranje, no ja se nebi složio, meni je super i sve glatko radi, upravljanje bookmarkovima je jednostavno i funkcionalno, pinch to zoom i double tap zoom rade bez greške i zastajkivanja, ma milina...

Što se tiće kontakata sa facebooka u People rubrici, rješenje je da napraviš dva windows live accounta, da ne filozofiram, evo "copy paste" sa jednog foruma:

"You'll have to use a different windows live account that does not contain any contacts as the primary live account on the phone (defined as the account you used when you turned it on the first time) or if you want to use your original windows live account, you'll need to move the contacts out of that account (into a different windows live account - you can use the Windows Live Contacts Export & Import feature to do this)."

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovako malo glupo pitanjce, ali po prvi puta imam ovako neki uređaj sa toliko mogućnosti, je li moguće aplikacije sa računala prebaciti na uređaj ili moram skidati aplikacije direktno na uređaj???

0 0 hvala 0
17 godina

Kad si napraviš windows live account, s njim se logiraš u marketplace i od tamo skidaš aplikacije...

Vjerojtano se može preko zuna i sa računala, ali to još nisam probao pošto mi ovo skroz fino radi...

PC RULES!!!
16 godina

Pozdrav svima,

imam ovaj telefon i uglavnom zelim se spojiti preko WiFi na hidden mrezu ali izgleda da ovaj model Omnije nema kao na prvom modelu opciju Find Hidden network i onda samo upisem ime hidden networka? moze pomoc molim Vas?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bilo mi dosadno pa sam malo pogledao na netu.

Koliko vidim zasad se ne mozes spajati na hidden network, ta opcija dolazi "tek" sa Mangom. Ako ti se da citati evo ti link na MS Q&A stranice.

Ne znam zasto su uopce izdavali wp7 telefone prije Mango updatea......

16 godina

hvala ti puuno! meni je inace mob odlican ali fali dosta stvari koje je imala prva Omnia

0 0 hvala 0
16 godina

Imam jedno pitanje, kako se unnistaliraju tj. brisu programi koje sam skinuo preko marketa? ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

na koju stranicu moram otići da bi se logirao?molim da mi napises detaljna uputstva sta,gdje i kako napraviti,na kompu i na mobacu.

Puno hvala.

ps.ja ti solje sa tim stvarima.e bas i ne snalazim najbolje.

14 godina
neaktivan

Molim neka mi neko objasni kako da se konektiram u samsung pc studio.Naime jato pokusavam vec 5 dana .slijedim upute i nista.provjerio sam drivere i sve je u redu,ali me nece spojit.

Moj telefon je gt i8700 omnia7.operativni sustav je xp sp3

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

molim neka mi neko kaze sta trebam instalirati na omniu7,i8700,i kako da bi mogao direktno sa neta skidati aplikacije na svoj  telefon.

hvala!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice