pozdrav.. razmišljam o navedenom mobu pa me zanimaju iskustva korisnika.. dali ima navigacija za njega, update kakav je, aplikacije, kamera... znam da ima par sitnica kaj se nedaju podesiti (ringtone, flash...), dal bude ovaj novi mango to riješio...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I ja isto razmišljam o ovom mobitelu, već dulje vrijeme... :D Toliko sam raznoraznih "unboxinga" i pregleda pogledao na YouTubeu da ga valjda poznam u dušu ;) Uglavnom, dvoumim se između svih silnih HTC-ova i Samsunga, no mislim da će Samsungov zaslon odnijeti pobjedu :D Na svim onim snimkama (za koje nemam razloga vjerovati da su namještene) HTC-ovi zasloni izgledaju naprosto bljedunjavo i isprano u odnosu na Samsung... Osim toga, Windows Phone 7 mi je najprivlačniji od svih OS-ova, pogotovo kada izađe Mango. Jedino što me j*** je to što moram rintati cijelo ljeto za ovaj mob, jer eto, nema se... :D Ali želi se...
Imao sam ja desire-a i ekran od samsunga je 10 puta bolji,na suncu se sve vidi savrseno,a s os-om sam se preporodio kolko je brzi od androida.Jedva cekam integraciju facebooka i msn-a u mangu:)
Sudeći po svim videima koje sam pogledao, Mango će pretvoriti sve mobitele na tom OS-u u potpuno nove uređaje... :) Daj mi samo reci, ako si koristio Omniu dulje ili nešto, kakva je baterija? Općenito nemam iskustva sa smartphoneima ali pretpostavljam da takva zvjerčica guta i bateriju ako čačkaš non stop po njemu... Trenutno imam LG-ja kojemu baterija traje pola dana... Kada je bio novi, prije nekih 9 mjeseci, trajala mu je čitav dan! :D Navikao sam navečer naštekati na punjač bez obzira na stanje baterije, jer bi me znao iznenaditi taman kada mi ne treba i poisključivati kameru i sve (ne da, đubre, kad je "prazan")... Nadam se da Omniji traje barem cijeli dan a da ne zapišti :)
Baterija traje oko dan i pol,2 dana bi izdrzala ak nebi previse cackao po njemu.
Super mob!! Ja ga imam cca 2 mjeseca,za ono šta meni treba čak i previše zadovoljan..kamera vrh vrhova,OS klizi kao podmazan..a i GPS navigacija provjereno šljaka,GPS Silver navigator aplikacija radi free unutar 10km a to je ruku na srce dovoljno ako dođeš u nepoznat grad pa tražit adresu unutar 10 km..a sama aplikacija košta 3-4€koja radi na području cjele planete tak da sve u svemu zadovoljan s mobom,ako se to uopće i može nazvat mobitelom! :D
Imam mob koja 2 mjeseca, i prezadovoljan sam, sve je fluidno, ekran odličan, na svim prijelazima menija ima puno efekata i eyecandy-ja pa sve jako dobro izgleda...
Baterija traje dan i pol bez problema, al ja ga svaku večer stavim na punjač jer mi se neda nosit punjač sa sobom na posao
pozdrav..može li mi itko reći ima li taj mobitel samookidač na kameri ili ja zbilja ne kužim kako ga naći?? :P
Evo da ne otvaram novu temu odlucio sam vas ovdje pitati. Da li se isplati kupiti sada Omniu 7?