A sta je s tetheringom, ja ga ne mogu nac, a nema ni touch focusa.
Tethering nisam ni ja pronasao, a sto se tice focusa odi pod Settings, pa swipeaj na applications i tamo odi na Camera & Photos, imas tamo za ukljuciti ttf.
A sta je s tetheringom, ja ga ne mogu nac, a nema ni touch focusa.
Tethering nisam ni ja pronasao, a sto se tice focusa odi pod Settings, pa swipeaj na applications i tamo odi na Camera & Photos, imas tamo za ukljuciti ttf.
Evo i mene,sa mango dojmovima..sve u svemu ok,iako nisam neki mobogeek meni je i ono prije bilo mercedes,ali sad istina fakat radi masu brže..nisam nešto previše istraživao ali imam problem kad idem u people i idem na set chat status,kad stavim availabile onda se pokušava connectirati i na kraju javi can't connect to IM! Jel zna neko u čemu je caka?
Pa kaj nije neko reko da tethering i BT nije podrzan u mangu.
Skuzio sam kako se moze dosta jednostavno i elegantno prebacivati izmedju otvorenih tabova.
Umjesto da se ide na ... pa na tabs, samo drzite tipku za nazad i otvoreni tabovi ce biti posebno prikazani, tj. IE ne pokazuje kao jednu app.
Evo dečki ja sam si upravo brickao mob...
Imao sam 7004 verziju, normalno se je updateao na 7008, ali nije našao NoDo pa sam izveo onu fintu ko za Mango (isključiti vezu dok traži update)
Našao je NoDo, i dok ga je instalirao javio je da je izgubio konekciju i stalo je sve...
Onda sam malo guglao i skužio da se to može sredit, pa sam pokušavam oživit mob...
Eto... :P
Kolko vam baterija izdrzi, ak mob intezivno koristite? Evo ja ga punim 2-3 put dnevno, sad neznam jel to ok, al wlan je stalno upaljen, a i surfam po netu stalno. On mi je trenutna zamjena za komp.
Kolko vam baterija izdrzi, ak mob intezivno koristite? Evo ja ga punim 2-3 put dnevno, sad neznam jel to ok, al wlan je stalno upaljen, a i surfam po netu stalno. On mi je trenutna zamjena za komp.
Danas prvi dan s mangom cijeli dan neprestanog wi-fi, 3G-a, igrica, skidanja s marketa, istraživanja po mobitelu, od 6 ujutro do sada 10 % ostalo. Koliko sam ga koristio nisam mogao vjerovat.
Moze pomoc? Ja nemogu u email i acc izbrisati facebook acc i nemogu sync ni spojit se -.-
A prije updejta na mango, kolko ti je izdrzala? Pretpostavljam da je poboljsano to.
A prije updejta na mango, kolko ti je izdrzala? Pretpostavljam da je poboljsano to.
Ne baš previše, srednja žalost. Oko 6-7 sati intenzivnog korištenja.
Mislim da je. meni vrijedi dva, dva i pol dana ako ga koristim samo za sms i pozive.
Kada sam na internetu ili multimediji onda 1 dan maksimalno.
A jel tko zna gdje kupiti orginalne zamjenske dijelove za mob - bateriju, punjač i usb kabel - meni treba sve, a u T-mobile-u ne mogu dobiti ništa orginalno.
Nemam upaljen 3G, WiFi niti Location, mob je poslovni i punim ga jednom dnevno. Dnevno oko 3 sata razgovora, 20-tak poruka i stalni sync s gmailom. Svjetlina ekrana low.
A jel tko zna gdje kupiti orginalne zamjenske dijelove za mob - bateriju, punjač i usb kabel - meni treba sve, a u T-mobile-u ne mogu dobiti ništa orginalno.
Ja sam originalne slusalice kupio u Samsung ovlastenom servisu, nakon kaj su mi prve krepale.
Ako si u Zg imas u Draskovicevoj preko puta Trga Burze (fontana) Samsung ducan i servis.
Pazite da se ne zafrknete kao što sam ja, pošto sam išao preko laptopa updejtat, kad mi je počeo praviti backup na disk mislio sam da ću ostati bez mjesta pa sam ekspresno morao brisati neke programe , ovaj bekapira na disk a ja brišem s diska hehe
-sve je trajalo preko 1h
- isto nije htio sam počet updejtat iako su bile okačene obadvije opcije pod update na fonu, pa je bilo isključ-uključ wifi
Ja sam originalne slusalice kupio u Samsung ovlastenom servisu, nakon kaj su mi prve krepale.
Ako si u Zg imas u Draskovicevoj preko puta Trga Burze (fontana) Samsung ducan i servis.
A nisam, ali hvala, sada barem znam da ne trebam prijatelje voditi tamo u Sesvete.
A ja sam imao problema sa baterijom od kad sam kupio mob, indikator mi prebrzo pokaže da je baterija prazna, a ona radi i radi još skoro cijeli dan. Zato sad gledam koliko će mi pisati trajanje nakon što je napunim do kraja.
A nisam, ali hvala, sada barem znam da ne trebam prijatelje voditi tamo u Sesvete.
Imaš i u Sesvetama ovlašteni Samsung servis, u Europatradeu.
Evo i ja sam nasao malo vise vremena da uradim update (usb 1.1, pa je sve jako dugo trajalo). Primjetio sam da postoji neki mali "lag", kada upalim ekran, pojavi se lockscreen, ali sat i kalendar "zakasne" pola sekunde. Cini mi se kao da je to neki fade in efekat, pa sada nisam siguran, je li ovo bug ili feature?
treba mi pomoc s ovim sranjem od twittera... nikako ga ne mogu dodat. na WL stranici mi se pojavi u manage my services ali ga nema u svim servisima, npr da idem dodat rucno twitter tamo ga jednostavno nema..
hard reset sam uradio, otisao na twitter stranicu i deaktivirao stari acc i napravio novi. nis ne pomaze, error code 500. to navodno znaci da problem nije u app nego na "drugoj strani". :/
e, jos jedna stvar u manage my services pod twitter imam samo remove dok kod drugih postoji i edit.
koliko god mi glupo zvucalo pitanje moram ga postavit, kako ste vi dodali je8eni twitter? nije da mi je nesto presudan ali me zivcira sto ne radi! znam da postoji app ali je ne zelim koristiti kad bi ga trebao imati ukljucenog..
Napravi hard reset i onda ce raditi.
Sorry nisam vidio.
Moze pomoc? Ja nemogu u email i acc izbrisati facebook acc i nemogu sync ni spojit se -.-
Moze netko odgovoriti?
uspio sam updejtat nakon podosta pokusaja.
za sada je ok, no vidim da nema bing vision?
edit. takoder niti one nove opcije pod "maps"... wtf. ovo ko da nije onaj update kojeg reklamiraju. Ne kuzim?
za sada je ok, no vidim da nema bing vision?
edit. takoder niti one nove opcije pod "maps"... wtf. ovo ko da nije onaj update kojeg reklamiraju. Ne kuzim?
Već je bilo objašnjeno, pod regional settings moraš staviti USA.
I vasi dojmovi u vezi manga, pros cons? Dajte malo review koji, nemojte bit skrti na rijecima:)
Evo samo da potvrdim da se može staviti custom ringtone.
Zapravo i nije neka rocket science, samo treba paziti da je .mp3 manji od 1Mb i traje manje od jedne minute.
a u tag pod Genre treba staviti: ringtone
Pojavio se i WhatsApp na Marketu!
I vasi dojmovi u vezi manga, pros cons? Dajte malo review koji, nemojte bit skrti na rijecima:)
Imaš ih barem 3 (jedan je moj) na zadnje dvije-tri stranice...
Evo samo da potvrdim da se može staviti custom ringtone.
Zapravo i nije neka rocket science, samo treba paziti da je .mp3 manji od 1Mb i traje manje od jedne minute.
a u tag pod Genre treba staviti: ringtone
Ajde ako ti nije problem detaljno opiši postupak!
Evo i ja sam nasao malo vise vremena da uradim update (usb 1.1, pa je sve jako dugo trajalo). Primjetio sam da postoji neki mali "lag", kada upalim ekran, pojavi se lockscreen, ali sat i kalendar "zakasne" pola sekunde. Cini mi se kao da je to neki fade in efekat, pa sada nisam siguran, je li ovo bug ili feature?
I meni se to tu i tamo pojavi..
Moze help, posto na "desktopu" imam pretinac za email postu od messengera tj hotmail, dok otvorim inbox, on je prazan. Neznam koji se vrag dogodil, al prije sam imal sve stare mejlove u inboxu, sad ih nema. A ak se logiram u windows live, tam imam sve normalno, tj sve svoje stare mejlove vidim. Ak ko zna rjesenje?tnx
I meni se to tu i tamo pojavi..
Ja mislim da je to namjerno, a javlja se kada je ekran duže vrijeme bio zaključan.
Što se tiče custom ringotnova:
Znači, odabereš neki .mp3 koji je <1MB i <1min.
Nakon toga, desni klik>properties na .mp3 i pod tabom Summary za Genre staviti Ringtone.
Dalje normalno, prebaciti file na mobitel preko Zunea, i pojavit će se u Settings>ringtones+sounds pod Custom.