kao sto i naslov kaze zanima me isplatljivost ovog uredjaja pre svega me zanima za slikanje i neznam da li ovaj telefon ima wlan
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a jeb.. bas sam se ponado za wlan...
jeb.. google mene zanima sta kazu ljudi koji su ga koristili a ne neko iz pm....a verujem da ih u hr ima pa me zanima njihovo misljenje
Ako oces mobitel u tom rangu radije uzmi Sony Ericsson C905... Istina nemam ni jedan ni drugi (C905 dobivam za tjedan dana), pa nije iz prve ruke, ali po onome sto sam cuo C905 je bolji... Ili eventualno onaj Samsung INNOV8, ne znam kako se tocno zove
Ako oces mobitel u tom rangu radije uzmi Sony Ericsson C905... Istina nemam ni jedan ni drugi (C905 dobivam za tjedan dana), pa nije iz prve ruke, ali po onome sto sam cuo C905 je bolji... Ili eventualno onaj Samsung INNOV8, ne znam kako se tocno zove
zanemarite post
hvala