sto mislite koji je bolji, 7.9 bi trebo kupiti novi mob, i neznam izmedu ova dva. cini mi se bolji i8510
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uzmi Nokiu! Imam INNOV8 i primjetio sam da čim instaliram Nokijinu temu (ne Samsungovu) počne trošiti bateriju ko lud...
Sad, ne znam dal je svima tako, ali bilo je pritužbi po stranim forumima
Ako to zanemariš, INNOV8 je odličan mob!
meni je samsung puno bolji
Uzmi Nokiu! Imam INNOV8 i primjetio sam da čim instaliram Nokijinu temu (ne Samsungovu) počne trošiti bateriju ko lud...
Sad, ne znam dal je svima tako, ali bilo je pritužbi po stranim forumima
Ako to zanemariš, INNOV8 je odličan mob!
hh, pa necu stavljat nokijinu temu i mirna bosna xD
a koliko ti traje baterija sa dosta koristenja??
Oko 2-2 i pol dana s WLAN-om non stop uključenim! Kupio sam ga rabljenog (oko 3mj) pa ne znam što je prethodni vlasnik radio.
Oko 2-2 i pol dana s WLAN-om non stop uključenim! Kupio sam ga rabljenog (oko 3mj) pa ne znam što je prethodni vlasnik radio.
omg, tako puno, svi mi kazu kako im traje ono jedan dan s puno koristenja, moram ga kupit onda ako tak traje
pazi, WLAN je uključen, ali ne surfam cijelo vrijeme... nema nekog smisla ako imam komp
EDIT: nisam 100% siguran da WLAN ostaje upaljen kad ugasim browser...
EDIT 2: Nokia ima bolji support i kvalitetnije riješen firmware update
kako na ovom firmware updateas?
Obično ide putem PC Suite aplikacije koja je slična Nokijinoj, ali izgleda da ovaj moj dolazi iz Singapura i ne želi primiti europski firmware pa sam ga updateao preko posebnih Samsungovih programa koje sam našao na http://samsungi8510.com/
Lik od kojeg sam kupio kaže da je kupljen u nekom dućanu u Dubravi (imam i garanciju).
EDIT: Sad prima normalo updateove preko PC Suite-a