Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.293.538
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Onda probaj u tu svrhu zbrisati tubemate, pa ga poslje vratiš (backupaj prije). Možda onda bude obični jutube, pa staviš da ti uvijek s njime otvara i onda vratiš tubemate.

Ak pomogne dobro, ak ne fkt neznam drugo niš. Sry {#}

0 0 hvala 0
15 godina

jel mi moze netko ovo objasniti?

baterija se trosi kao luda kad mi je mob zakljucan, to mi se tek nedavno pocelo dogadjati a od tad nisam nista instaliravao, mijenjao, prckao

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav,mobitel mi je bio ukraden i nakon 2 mjeseca uspio sam ga pronaći.Mobitel je sada kod mene,ali imam problema.
1.Pokušavao sam  spojiti mobitel i računar preko kies-a ali mi samo piše connecting i ništa ne bude.Kies je update-an,pokušavao sam sa reinstalacijom programa ali nije pomoglo.

2.Momak kod koga je bio mob je stavio "Aliancerom",i u settingsu imam opciju Aliance control gdje se mijenjaju postavke moba.Kada sam dobio mob(tek kupljen) nisam nikakve romove stavljao i sve je bilo ajmo reći po default-u .Kako bih ja sad mogao vratiti na stock opcije tj.da mob bude bez navedenog roma.

Inače,verzija androida je 4.1.2

EU West:MandicH Yasha1337 EUNE:Korleone035
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 17:10 (Specialized).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam i ja jedno pitanjce , da ne budem nekulturan procito sam mozda 30-40 stranica foruma i naso ono sto me zanima al mi nije jasno , pa eto , pisem zato ,evo ovako stvari stoje 
Imam galaxy s2  I9100 ,i nakon par dana pocinje me punjac zezat , nece da puni , ja na usb nece ni on ,tako jedno 2 h , kad odjednom hoce i evo ga puni i do dan danas ,ajd to ok ,mozda i nije vazno samo govorim , sad drugi problem , baterija ,imam 3 ,jedna kupljena danas (original )kapak 5 h izdrzi . Skidem telefon sa 100% s punjaca i za 5 h eto ga "connect your charger " da to ne bude sve tako crno evo i ovo Legnem navece spavat telefon 100% pun , ugasim wi-fi , power saving on . zakljucam ga ,pogasim procese i to je to , kad tamo od prilike 6,7,8 h prazna baterija , znaci ne radi apsolutno nista, gotovo prazna baterija , ...sad  , hardware ili softvare?  
Radio sam factory reset btw ... pozz  svima (Y) 

www.hecoo.weebly.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
win4crazzy kaže...

jel mi moze netko ovo objasniti?

baterija se trosi kao luda kad mi je mob zakljucan, to mi se tek nedavno pocelo dogadjati a od tad nisam nista instaliravao, mijenjao, prckao

Vrlo jednostavno, pogledaj koliko ti je pripravan.
Full load, cijelo vrijeme.
Ovaj Juicy defender ili razna sr4nja su ti nepotrebna.

Tebi nešto žestoko loada, al nemam pojma što.
Taj više detalja, korištenja baterije, jel. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina
sudy_freak kaže...

Vrlo jednostavno, pogledaj koliko ti je pripravan.
Full load, cijelo vrijeme.
Ovaj Juicy defender ili razna sr4nja su ti nepotrebna.

Tebi nešto žestoko loada, al nemam pojma što.
Taj više detalja, korištenja baterije, jel. 

e sad vise nemam te podatke, ugl sve je islo na pripravnost(koliko se sjecam), na ovoj prvoj slici sam izgubio oko 70% baterija u  1h a da ga nisam ni pipnuo

taj defender(lookout) imam duze vrijeme i posluzi, nikad s njim nije bilo problema

koristenje baterije mogu poslat tek kad mi se opet to dogodi, za sad je sve normalno

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
17 godina
neaktivan

Slično se meni dalo desiti, a media storage mi je trošio bateriju nenormalno uz grijanje moba.

Riješio sa greenify na način da media storage stavim u hibernaciju, a da bih to napravio prvo u titanium backup-u sam morao napraviti convert to user app i to je to.

Druga rješenja nisam našao a niti zašto se media storage zadržava aktivan. Inače to mi se dešavalo i na jellybam romu i sada na X-treme 9. Navodno je kriva sd kartica pa bi ju trebalo blabla, ali sam ljen.

14 godina
neaktivan

koji kernel je najbolji sada?  A od romova ja sam na Wanamu i super je

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Specialized kaže...

Pozdrav,mobitel mi je bio ukraden i nakon 2 mjeseca uspio sam ga pronaći.Mobitel je sada kod mene,ali imam problema.
1.Pokušavao sam  spojiti mobitel i računar preko kies-a ali mi samo piše connecting i ništa ne bude.Kies je update-an,pokušavao sam sa reinstalacijom programa ali nije pomoglo.

2.Momak kod koga je bio mob je stavio "Aliancerom",i u settingsu imam opciju Aliance control gdje se mijenjaju postavke moba.Kada sam dobio mob(tek kupljen) nisam nikakve romove stavljao i sve je bilo ajmo reći po default-u .Kako bih ja sad mogao vratiti na stock opcije tj.da mob bude bez navedenog roma.

Inače,verzija androida je 4.1.2

mislim da samo preko ODINA staviš original verziju androida kojeg već oćeš (skineš na sammobile.com) 

a ako pucaš na garanciju skineš i triangle away sad još dok ti je rootan da ti se obriše pokušaj rootova, pa onda nakon toga staviš preko odina 4.1.2. Imaš i na youtubu dosta videa kako se to radi.

14 godina
Crdy kaže...

koji kernel je najbolji sada?  A od romova ja sam na Wanamu i super je

Apolo
Vidim da Dorimanx napokon postaje malo stabilniji..

15 godina
neaktivan

sudy znam da si upao u neku monotoniju flashanja ali dali si slučajno isprobao ovo

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2350201

konkretno zanima me 4.2.2. verzija

4.3 je još bugovita, više manje wifi neradi i problemi sa grafičkim driverima pa stock browser nekada bljeska, neke aplikacije se ruše ali moglo bi to biti uskoro dobro (mjesec-dva)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nakon novih problema sa cyanogenmodom, odlucio sam promjeniti rom...

Najbitniji su mi stabilnost i trajanje baterije, koji bi mi rom+kernel preporucili?

GoogleSearch Is Your Friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hd22sb kaže...

sudy znam da si upao u neku monotoniju flashanja ali dali si slučajno isprobao ovo

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2350201

konkretno zanima me 4.2.2. verzija

4.3 je još bugovita, više manje wifi neradi i problemi sa grafičkim driverima pa stock browser nekada bljeska, neke aplikacije se ruše ali moglo bi to biti uskoro dobro (mjesec-dva)

Nisam ovaj ROM probao.
Ali vidim da je Linaro.

Nekako sam se maknuo sa CM-a jer mi je ipak bitno da mi kamera radi kako spada, s poštenim Samsung driverima.
Sumnjam da ću išta više flashati.
Neat 4.8 Lite i GG. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
odjavljen
lazy_punk kaže...

Najbitniji su mi stabilnost i trajanje baterije, koji bi mi rom+kernel preporucili?

Neat ROM Lite i Apollo Light kernel ftw :)

13 godina

jel mjenjao tko staklo na S2-ci..znaci samo staklo..zanima me cijena??

warrior
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pacoo kaže...

Koliko ja znam, S2 nema staklo, nego je ekran/zaslon, zovi kako hoćeš iz jednog komada.

13 godina
neaktivan
E pa nije iz jednog sam je dobro zaljepljeno, servos lad mijenja mjenja komplet kuciste s lcdom i digitizerom .... Dok se staklo moze promijenit sam se mora grijat da lijepilo popusti. Ima na yt dosta videa kako zamjeniti samo staklo
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
16 godina

kako iskljuciti glupu notifikaciju svaki put kad se spaja ili skida s punjaca/ usb-a?

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zanima me kolko mogu dobiti za samsung S2 mobitel? Mobitel je koristen oko dva mjeseca, otkljucan moze na sve mreze.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Makavelii kaže...

Zanima me kolko mogu dobiti za samsung S2 mobitel? Mobitel je koristen oko dva mjeseca, otkljucan moze na sve mreze.

Ako nema ogrebotina i ako ima garanciju, bez problema na njuškalu 1800KN

12 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
lazy_punk kaže...

Neat ROM Lite i Apollo Light kernel ftw :)

Upravo stavio, solidno izgleda

Samo nek ne moram svako 2 dana punit bateriju, zadovoljan

GoogleSearch Is Your Friend
15 godina
neaktivan
lazy_punk kaže...

Upravo stavio, solidno izgleda

Samo nek ne moram svako 2 dana punit bateriju, zadovoljan

teško, 2 dana maks, jedino ako ti mob služi za pozive i poruke, onda možda i uspiješ više od 2 dana ali teško

14 godina
neaktivan

Eto nakon punih 26 mjeseci korištenja SGSII prodao sam ga i ostao i dalje u familiji, uz S4.

Bio sam redoviti čitatelj ovog foruma i masu romova flešnuo na temenju recenzije sa tog foruma.

Counter mi se zaustavio na 139, lijepo sam ga uredno vratio na nulu, maknuo yellow triangl, vratio official i prodao za soma kuna.

Od svih tih 139 fleširanja, od Froyo, Gingerbread, ICS, do Jelly bean na nekim sam romovima bio samo po par sati, na neke se ponovno vraćao.

Veliko hvala svim aktivnim forumašima na mnoštvu korisnih informacija i pomažite laicima poput mene i dalje.

Srdačan pozdrav i doviđenja na temi S4

3 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
mkm kaže...

Eto nakon punih 26 mjeseci korištenja SGSII prodao sam ga i ostao i dalje u familiji, uz S4.

Bio sam redoviti čitatelj ovog foruma i masu romova flešnuo na temenju recenzije sa tog foruma.

Counter mi se zaustavio na 139, lijepo sam ga uredno vratio na nulu, maknuo yellow triangl, vratio official i prodao za soma kuna.

Od svih tih 139 fleširanja, od Froyo, Gingerbread, ICS, do Jelly bean na nekim sam romovima bio samo po par sati, na neke se ponovno vraćao.

Veliko hvala svim aktivnim forumašima na mnoštvu korisnih informacija i pomažite laicima poput mene i dalje.

Srdačan pozdrav i doviđenja na temi S4

Froyo? {#}

LG Google Nexus 4
13 godina

ubacio bih NeatRom 4.9

pa me zanima da li se treba rootat mob pa ubacit Apolo kernel

ili se preko odina ubaci samo Apolo kernel i onda intalira NeatRom??

warrior
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Pacoo kaže...

ubacio bih NeatRom 4.9

Rootaš mob, fleshas CWM Recovery, pa fleshas ROM, pa onda tek Kernel i to je to.

13 godina
neaktivan
Pacoo kaže...

Ja sam, u Europatrade servis sam poslao.

13 godina
MARKOZD15 kaže...
Pacoo kaže...

ubacio bih NeatRom 4.9

Rootaš mob, fleshas CWM Recovery, pa fleshas ROM, pa onda tek Kernel i to je to.

pitam zato sto mi je PC strucnjak rekao kad sam ubacivao Neat rom 4.7 da samo puknet Philz kernel Napravim full i instaliram Neat

kazu da je Apolo bolji za bateriju pa reko da njega ubacim i novi Neat

warrior
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice