Onda probaj u tu svrhu zbrisati tubemate, pa ga poslje vratiš (backupaj prije). Možda onda bude obični jutube, pa staviš da ti uvijek s njime otvara i onda vratiš tubemate.
Ak pomogne dobro, ak ne fkt neznam drugo niš. Sry
Onda probaj u tu svrhu zbrisati tubemate, pa ga poslje vratiš (backupaj prije). Možda onda bude obični jutube, pa staviš da ti uvijek s njime otvara i onda vratiš tubemate.
Ak pomogne dobro, ak ne fkt neznam drugo niš. Sry
jel mi moze netko ovo objasniti?
baterija se trosi kao luda kad mi je mob zakljucan, to mi se tek nedavno pocelo dogadjati a od tad nisam nista instaliravao, mijenjao, prckao
Pozdrav,mobitel mi je bio ukraden i nakon 2 mjeseca uspio sam ga pronaći.Mobitel je sada kod mene,ali imam problema.
1.Pokušavao sam spojiti mobitel i računar preko kies-a ali mi samo piše connecting i ništa ne bude.Kies je update-an,pokušavao sam sa reinstalacijom programa ali nije pomoglo.
2.Momak kod koga je bio mob je stavio "Aliancerom",i u settingsu imam opciju Aliance control gdje se mijenjaju postavke moba.Kada sam dobio mob(tek kupljen) nisam nikakve romove stavljao i sve je bilo ajmo reći po default-u .Kako bih ja sad mogao vratiti na stock opcije tj.da mob bude bez navedenog roma.
Inače,verzija androida je 4.1.2
Imam i ja jedno pitanjce , da ne budem nekulturan procito sam mozda 30-40 stranica foruma i naso ono sto me zanima al mi nije jasno , pa eto , pisem zato ,evo ovako stvari stoje
Imam galaxy s2 I9100 ,i nakon par dana pocinje me punjac zezat , nece da puni , ja na usb nece ni on ,tako jedno 2 h , kad odjednom hoce i evo ga puni i do dan danas ,ajd to ok ,mozda i nije vazno samo govorim , sad drugi problem , baterija ,imam 3 ,jedna kupljena danas (original )kapak 5 h izdrzi . Skidem telefon sa 100% s punjaca i za 5 h eto ga "connect your charger " da to ne bude sve tako crno evo i ovo Legnem navece spavat telefon 100% pun , ugasim wi-fi , power saving on . zakljucam ga ,pogasim procese i to je to , kad tamo od prilike 6,7,8 h prazna baterija , znaci ne radi apsolutno nista, gotovo prazna baterija , ...sad , hardware ili softvare?
Radio sam factory reset btw ... pozz svima (Y)
jel mi moze netko ovo objasniti?
baterija se trosi kao luda kad mi je mob zakljucan, to mi se tek nedavno pocelo dogadjati a od tad nisam nista instaliravao, mijenjao, prckao
Vrlo jednostavno, pogledaj koliko ti je pripravan.
Full load, cijelo vrijeme.
Ovaj Juicy defender ili razna sr4nja su ti nepotrebna.
Tebi nešto žestoko loada, al nemam pojma što.
Taj više detalja, korištenja baterije, jel.
Vrlo jednostavno, pogledaj koliko ti je pripravan.
Full load, cijelo vrijeme.
Ovaj Juicy defender ili razna sr4nja su ti nepotrebna.
Tebi nešto žestoko loada, al nemam pojma što.
Taj više detalja, korištenja baterije, jel.
e sad vise nemam te podatke, ugl sve je islo na pripravnost(koliko se sjecam), na ovoj prvoj slici sam izgubio oko 70% baterija u 1h a da ga nisam ni pipnuo
taj defender(lookout) imam duze vrijeme i posluzi, nikad s njim nije bilo problema
koristenje baterije mogu poslat tek kad mi se opet to dogodi, za sad je sve normalno
Slično se meni dalo desiti, a media storage mi je trošio bateriju nenormalno uz grijanje moba.
Riješio sa greenify na način da media storage stavim u hibernaciju, a da bih to napravio prvo u titanium backup-u sam morao napraviti convert to user app i to je to.
Druga rješenja nisam našao a niti zašto se media storage zadržava aktivan. Inače to mi se dešavalo i na jellybam romu i sada na X-treme 9. Navodno je kriva sd kartica pa bi ju trebalo blabla, ali sam ljen.
koji kernel je najbolji sada? A od romova ja sam na Wanamu i super je
Pozdrav,mobitel mi je bio ukraden i nakon 2 mjeseca uspio sam ga pronaći.Mobitel je sada kod mene,ali imam problema.
1.Pokušavao sam spojiti mobitel i računar preko kies-a ali mi samo piše connecting i ništa ne bude.Kies je update-an,pokušavao sam sa reinstalacijom programa ali nije pomoglo.
2.Momak kod koga je bio mob je stavio "Aliancerom",i u settingsu imam opciju Aliance control gdje se mijenjaju postavke moba.Kada sam dobio mob(tek kupljen) nisam nikakve romove stavljao i sve je bilo ajmo reći po default-u .Kako bih ja sad mogao vratiti na stock opcije tj.da mob bude bez navedenog roma.
Inače,verzija androida je 4.1.2
mislim da samo preko ODINA staviš original verziju androida kojeg već oćeš (skineš na sammobile.com)
a ako pucaš na garanciju skineš i triangle away sad još dok ti je rootan da ti se obriše pokušaj rootova, pa onda nakon toga staviš preko odina 4.1.2. Imaš i na youtubu dosta videa kako se to radi.
koji kernel je najbolji sada? A od romova ja sam na Wanamu i super je
Apolo
Vidim da Dorimanx napokon postaje malo stabilniji..
sudy znam da si upao u neku monotoniju flashanja ali dali si slučajno isprobao ovo
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2350201
konkretno zanima me 4.2.2. verzija
4.3 je još bugovita, više manje wifi neradi i problemi sa grafičkim driverima pa stock browser nekada bljeska, neke aplikacije se ruše ali moglo bi to biti uskoro dobro (mjesec-dva)
Nakon novih problema sa cyanogenmodom, odlucio sam promjeniti rom...
Najbitniji su mi stabilnost i trajanje baterije, koji bi mi rom+kernel preporucili?
sudy znam da si upao u neku monotoniju flashanja ali dali si slučajno isprobao ovo
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2350201
konkretno zanima me 4.2.2. verzija
4.3 je još bugovita, više manje wifi neradi i problemi sa grafičkim driverima pa stock browser nekada bljeska, neke aplikacije se ruše ali moglo bi to biti uskoro dobro (mjesec-dva)
Nisam ovaj ROM probao.
Ali vidim da je Linaro.
Nekako sam se maknuo sa CM-a jer mi je ipak bitno da mi kamera radi kako spada, s poštenim Samsung driverima.
Sumnjam da ću išta više flashati.
Neat 4.8 Lite i GG.
Najbitniji su mi stabilnost i trajanje baterije, koji bi mi rom+kernel preporucili?
Neat ROM Lite i Apollo Light kernel ftw :)
jel mjenjao tko staklo na S2-ci..znaci samo staklo..zanima me cijena??
jel mjenjao tko staklo na S2-ci..znaci samo staklo..zanima me cijena??
Koliko ja znam, S2 nema staklo, nego je ekran/zaslon, zovi kako hoćeš iz jednog komada.
Cyanogenmod RC je tu : http://download.cyanogenmod.org/?type=RC&device=i9100
kako iskljuciti glupu notifikaciju svaki put kad se spaja ili skida s punjaca/ usb-a?
Zanima me kolko mogu dobiti za samsung S2 mobitel? Mobitel je koristen oko dva mjeseca, otkljucan moze na sve mreze.
Zanima me kolko mogu dobiti za samsung S2 mobitel? Mobitel je koristen oko dva mjeseca, otkljucan moze na sve mreze.
Ako nema ogrebotina i ako ima garanciju, bez problema na njuškalu 1800KN
Neat ROM Lite i Apollo Light kernel ftw :)
Upravo stavio, solidno izgleda
Samo nek ne moram svako 2 dana punit bateriju, zadovoljan
Upravo stavio, solidno izgleda
Samo nek ne moram svako 2 dana punit bateriju, zadovoljan
teško, 2 dana maks, jedino ako ti mob služi za pozive i poruke, onda možda i uspiješ više od 2 dana ali teško
Eto nakon punih 26 mjeseci korištenja SGSII prodao sam ga i ostao i dalje u familiji, uz S4.
Bio sam redoviti čitatelj ovog foruma i masu romova flešnuo na temenju recenzije sa tog foruma.
Counter mi se zaustavio na 139, lijepo sam ga uredno vratio na nulu, maknuo yellow triangl, vratio official i prodao za soma kuna.
Od svih tih 139 fleširanja, od Froyo, Gingerbread, ICS, do Jelly bean na nekim sam romovima bio samo po par sati, na neke se ponovno vraćao.
Veliko hvala svim aktivnim forumašima na mnoštvu korisnih informacija i pomažite laicima poput mene i dalje.
Srdačan pozdrav i doviđenja na temi S4
Eto nakon punih 26 mjeseci korištenja SGSII prodao sam ga i ostao i dalje u familiji, uz S4.
Bio sam redoviti čitatelj ovog foruma i masu romova flešnuo na temenju recenzije sa tog foruma.
Counter mi se zaustavio na 139, lijepo sam ga uredno vratio na nulu, maknuo yellow triangl, vratio official i prodao za soma kuna.
Od svih tih 139 fleširanja, od Froyo, Gingerbread, ICS, do Jelly bean na nekim sam romovima bio samo po par sati, na neke se ponovno vraćao.
Veliko hvala svim aktivnim forumašima na mnoštvu korisnih informacija i pomažite laicima poput mene i dalje.
Srdačan pozdrav i doviđenja na temi S4
Froyo?
ubacio bih NeatRom 4.9
pa me zanima da li se treba rootat mob pa ubacit Apolo kernel
ili se preko odina ubaci samo Apolo kernel i onda intalira NeatRom??
ubacio bih NeatRom 4.9
Rootaš mob, fleshas CWM Recovery, pa fleshas ROM, pa onda tek Kernel i to je to.
ubacio bih NeatRom 4.9
Rootaš mob, fleshas CWM Recovery, pa fleshas ROM, pa onda tek Kernel i to je to.
pitam zato sto mi je PC strucnjak rekao kad sam ubacivao Neat rom 4.7 da samo puknet Philz kernel Napravim full i instaliram Neat
kazu da je Apolo bolji za bateriju pa reko da njega ubacim i novi Neat