Odoh probati ovo pa šta bude http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=17587351#post17587351
i da nitko nema ili nije imao problem s IMEI-om ???
Odoh probati ovo pa šta bude http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=17587351#post17587351
i da nitko nema ili nije imao problem s IMEI-om ???
a šteka kad prelaziš s jednog ekrana na drugi malo sporije se skida s marketa aplikacija a drugo radi radi onak malo brže
Potpuno novi uređaj ili? Jedino što mi pada na pamet je da ga vratiš na tvorničke postavke (ako nije novi uređaj).
Koji je bolji(brži, stabilniji...):
7 | T-Mobile ICS stock |
---|---|
9 | Cyanogenmod 9 |
Gdje u Hrvatskoj mogu nabaviti USB Jig?
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-samsung-usb-jig/150627.aspx Evo ti.
Pozz
lol kakav T-Mobile
Hydrogen/WIUI + Siyah FTW!
Gdje u Hrvatskoj mogu nabaviti USB Jig?
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-samsung-usb-jig/150627.aspx Evo ti.
Pozz
imam ih jos 15-ak na lageru, samo daj adresu i saljem, oko 25 kn je postarina.. ukupno 55, ili primopredaja vg/zg
lol kakav T-Mobile
Hydrogen/WIUI + Siyah FTW!
Eh, nemoj podcjenjivati stock ICS Samsungov stock (LPG) je po meni tu negdje sa CM9, ako ne i brži. Samsung dobro polira ICS i svakim updateom je sve bolji i bolji.
Poštovani
Kupio sam micro sdhc Kingston 32 GB class 10 prije 15-ak dana. Na nju sam prebacio slike, filmove, glazbu, te instalirao neke od igara. Prije 6-7 dana mob. mi se poečeo resetirati sam od sebe, nakon punjenja baterija mi je trajala svega 2-3 sata, poprilično se grijao i sl. Nakon što sam izvadio spomenutu karticu, ponovo napunio bateriju mobitel se opet ponašao normalno, te funkcionirao bez problema. Danas sam ponovo pokušao vratiti karticu u mob. i opet isti problemi, resetiranje, potrošnja baterije, zagrijavanje.
Na mobu se nalazi:
Android 4.0.3 (instaliran preko KIESA, mreža t-mobile),
Osnovna verzja:I9100BOLP5
KERNEL: 3.0.15-I9100BOLPD-CL000000 dpi@DELL171#3
Broj verzije: IML74K.BOLPD
Uređaj je kupljen u t-mobile, na njemu nikad nije bila instalirana niti jedna druga verzija androida osim one koja se mogla skinuti preko KIESA-a
Zahvaljujem unaprijed
Evo da ponovim još jednom.
Ima li tko kakvu ideju zašto mi se to događa?
Na Resurrectionu ne mogu nikako iskljuciti osvjetljenje tipki. Ne vidim nigdje opciju za to, s Lux app-om ne ide. Ima li itko ideje? Ili da probam s nekim drugim AOKP-om? Dragon, jel?
Na Resurrectionu ne mogu nikako iskljuciti osvjetljenje tipki. Ne vidim nigdje opciju za to, s Lux app-om ne ide. Ima li itko ideje? Ili da probam s nekim drugim AOKP-om? Dragon, jel?
može se na ressurectionu i to sljedece
settings - SGS2 Settings - Sensors - enable keys backlight
toe to =)
Ima li još netko problema sa pregrijavanjem? Meni se nakon par minuta u igrici toliko zagrije da se ne može prisloniti na obraz koliko je vruć. Softver je 2.3.5. Probao sam staviti noviju verziju preko Samsung Kies, ali nakon što potvrdim da želim novi firmware ništa se ne dogodi.
tu ti može samo kernell pomoči, sa nadogradnjom na 2.3.5 nisam imao problema, dok sa 4.0.3 imam, upaljen wifi, surfam i slušam glazbu a mob vruć strašno nešto
tako da ti to normalno za ovaj mob, malo prati unazad ovu temu, ljudi su pričali o kernellima i kako su riješili problem pregrijavanja, evo ti popis, uglavnom koliko sam ja pratio najbolji ti je speedmod i siyah, samo budi oprezan s njima, da nebi nešto krivo instalirao
evo popis:
Da se nadovezem, RGUI + Siyah 3.3.1 = roštilj.. Mob se pregrijavao odvratno nesto.. Sada je gore RGUI + Siyah 3.2.8 - bolje ne moze, do sada nisam primjetio niti jedno jedino pregrijavanje..
toe to =)
Ne radi.
Kako da instaliram http://get.cm/?device=galaxys2&type=stable sa ovim uputama http://forum.cyanogenmod.com/forum-389/announcement-23-cyanogenmod-72-rc3-released-2012-may-26/ i dali je ovo update a ako je gdje se može skinuti room da ga instaliram.
Jer kad god ovo instaliram na GB 2.3.5 samo do loga samsung dođe i blinka !!?Probao sam i cya 9-
Kako da instaliram http://get.cm/?device=galaxys2&type=stable sa ovim uputama http://forum.cyanogenmod.com/forum-389/announcement-23-cyanogenmod-72-rc3-released-2012-may-26/ i dali je ovo update a ako je gdje se može skinuti room da ga instaliram.
Jer kad god ovo instaliram na GB 2.3.5 samo do loga samsung dođe i blinka !!?Probao sam i cya 9-
riješio.......
Lag je bas kod tipkovnice, ili? Jer kod prebacivanja u landscape ima određeno vrijeme koliko uređaj treba biti u tom "stanju" da bi ga prebacilo. A u Resurrectionu je taj "value" dosta visoko, pa mozes probat promijenit. Meni sve radi dosta dobro. Landscape ustvari ne koristim, ali...
Nego, drugi AOKP ROM se moze flashati na ovaj sadasnji bez wipeanja? Ili su ipak razlike povece?
Baš kod rotacije čitavog ekrana kad je prikazana tipkovnica. Dakle nije problem u tome da mu treba dugo vremena da zarotira tipkovnicu nakon okretanja telefona, već ta animacija rotacije sučelja nije glatka (ali, kažem, samo kad je otvorena tipkovnica).
toe to =)
Ne radi.
po defaultu nema siyah kernel nego od cm9 pa nezz jel u tome problem...ak bas zelis to promijenit,stavi siyah (ak vec nisi) i onda preko extweaksa mozes namjestit da ti se cak i ugase nakon npr 3sek da ne dotaknes ekran..
Što se tiče onog mog problema sa touchscreenom, već par dana nemam ama baš nikakvih problema. Istina, vratio sam se na Hyperdroid Androidmedu 6.1.7., ali sve šljaka ;)
e pa ne može,to ti je sučelje službenog ics-a nadograđenog preko kies-a,a ako se ne možeš s tim pomiriti moraćeš skidati kojekakve aplikacije s marketa ili stavljati neki drugi custom rom..a to je već druga priča
edit: i da, ako ti sve dobro radi ,budi sretan i ništa ne diraj..
U nedostatku pametnijeg posla stavio sam Hydru 1.4.0 (AOKP) i Fluxxi kernel 0.2beta1. So far, so good
Naravno da sam napravio backup dobrog starog Wanama i onda full wipe...
Vidjeti cemo kako ce se ponasati
Šta mislite, da li se isplati dati 350 kn za original Samsungovu 2000 mah bateriju (rabljena, čovjek je iz hr)? Koliko bi me koštala kada bih naručivao izvana (+dostava i carina)?
(P.S. lik mi je prodao foru da je bateriju platio 600 kn -.-')
Šta mislite, da li se isplati dati 350 kn za original Samsungovu 2000 mah bateriju (rabljena, čovjek je iz hr)? Koliko bi me koštala kada bih naručivao izvana (+dostava i carina)?
Pa s tim da je cirka oko 270 kn samo baterija ako je narucujes novu izvana, i na to jos minimalno 25% PDV + pitanje kolika je carina, mislim da se isplati.. A sto se tice toga da ju je kao platio 600 kn, cisto sumnjam..
Cijena na ebayu - BIJELA i CRNA
Takodjer si i ja planiram ubosti tu bateriju, ali me muci to sto nigdje ne mogu naci silikonsku masku za novi izgled mobitela.. To me najvise odbija, jer bi htio imati zasticen mob..
Pa s tim da je cirka oko 270 kn samo baterija ako je narucujes novu izvana, i na to jos minimalno 25% PDV + pitanje kolika je carina, mislim da se isplati.. A sto se tice toga da ju je kao platio 600 kn, cisto sumnjam..
Takodjer si i ja planiram ubosti tu bateriju, ali me muci to sto nigdje ne mogu naci silikonsku masku za novi izgled mobitela.. To me najvise odbija, jer bi htio imati zasticen mob..
Naravno da ju nije platio 600 kn, očito misli da sam neki debil... Uglavnom pričali smo već jutros i dogovorili da ćemo se u petak naći ali istražujem još malo po netu i kao što si rekao i sam, ispod 270 za bateriju+poštarinu nema... Izgleda da ću ju na kraju ipak uzeti.
EDIT: da, 35$+9$ poštarina + vjerojatno PDV... i još moraš čekati par tjedana da stigne.
Što se tiče nove silikonske maske, ovdje možeš vidjeti koje će maske odgovarati sa tom baterijom: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1274045
EDIT: da, 35$+9$ poštarina + vjerojatno PDV... i još moraš čekati par tjedana da stigne.
To je znaci 280 kn, ako narucujes u Slavoniju, sve sto ide preko Osjecke carine, se otvara, da u Zg narucujes vece su sanse da uspijes proci da se ne otvori pa da izbjegnes PDV, na ovo je gore znaci 25%, da je samo to, to je vec 350 kn, a di je carina? Nek je ona recimo 12% koliko mislim da je za elektronicke naprave, izracun je sljedeci, (280+12%)+25%=392 kn.. Svakako isplativa investicija, naravno ako je baterija u tip top stanju, da isporucuje onoliko snage koliko je i deklarirano, da nije shebana malo radi koristenja..
To je znaci 280 kn, ako narucujes u Slavoniju, sve sto ide preko Osjecke carine, se otvara, da u Zg narucujes vece su sanse da uspijes proci da se ne otvori pa da izbjegnes PDV, na ovo je gore znaci 25%, da je samo to, to je vec 350 kn, a di je carina? Nek je ona recimo 12% koliko mislim da je za elektronicke naprave, izracun je sljedeci, (280+12%)+25%=392 kn.. Svakako isplativa investicija, naravno ako je baterija u tip top stanju, da isporucuje onoliko snage koliko je i deklarirano, da nije shebana malo radi koristenja..
Ja se nadam da je sve ok s baterijom, kaže da ju prodaje jer je prodao mobitel.
ja si osobno nebih uzimao, samo bezveze zadebljao mobitel za neznatno povećanje kapaciteta
rađe bi ako se može ubo od s3, baterije mi djeluju slične