Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.199.182
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
dreammaker kaže...

Testiranje Chromea..

radi

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
sudy_freak kaže...
dreammaker kaže...

Testiranje Chromea..

radi

Editiranje RadI AL mi PolUdIla KAPitALizacija WTF ahahAH 

šumski put je bio ravan.
15 godina
dreammaker kaže...
sudy_freak kaže...
dreammaker kaže...

Testiranje Chromea..

radi

Editiranje RadI AL mi PolUdIla KAPitALizacija WTF ahahAH 

iskljucivanjem auto capitalizationa sam rjesio taj problem 

šumski put je bio ravan.
15 godina

Sry za triple post. ukratko o Chromeu: treba jos poboljsanja da bude uz nogu Dolphinu. Browser bez gestursa nije browser. A i ispravak ponekuh bugova je prijeko potreban. Imaju li u planu uopce staviti gesturse?

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Sry za triple post. ukratko o Chromeu: treba jos poboljsanja da bude uz nogu Dolphinu. Browser bez gestursa nije browser. A i ispravak ponekuh bugova je prijeko potreban. Imaju li u planu uopce staviti gesturse?

Ja mrzim gesture, ali ima bugova koje treba ispraviti.

FESB mail i FESB raspored ne dopustaju prijavu, nego se prvo mora prijavit na eLearning pa tu, na nekim stranicama se tipkovnica ne želi otvorit, pa Chrome bloka,.... Ali Stock browser je napredova lipo.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Mitsuoka kaže...
dreammaker kaže...

Ja mrzim gesture, ali ima bugova koje treba ispraviti.

FESB mail i FESB raspored ne dopustaju prijavu, nego se prvo mora prijavit na eLearning pa tu, na nekim stranicama se tipkovnica ne želi otvorit, pa Chrome bloka,.... Ali Stock browser je napredova lipo.

ma nema do dolphina!

šumski put je bio ravan.
16 godina
odjavljen

stock browser iz ICS-a je zakon... i Samsungov i Google-ov iz CM9

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find

4 0 hvala 0
14 godina
Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima... Doslo je do nekih promjena u marketu tj. google play-u ili kako se vec zove... Kad odem na moje aplikacije, ima opcija instalirane aplikacije i opcija svi... Malo sam ceprkao po tome i primjetio da su neke aplikacije instalirane a da i ih ja uopce nisam instalirao pa me zanima sta bi to bilo... One su skroz pri dnu, nesta na ruskom i neki testfile... Bio bih zahvalan kad bi mi netko mogao reci nesta o tome.. Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina

Još novosti iz MIUI-a:

• Improved Alarm and Clock functionality inline with MIUI V4
  • Optimisation of Settings, now includes Commonly used Settings in addition to Full list of Settings
  • Improvements to Desktop slide gesture efficiency and user experience
  • Bluetooth file transfer supporting transfers of any file type / format.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

ptičurine su zakon..... =)

16 godina
neaktivan
sasa1010 kaže...

Pozdrav svima... Doslo je do nekih promjena u marketu tj. google play-u ili kako se vec zove... Kad odem na moje aplikacije, ima opcija instalirane aplikacije i opcija svi... Malo sam ceprkao po tome i primjetio da su neke aplikacije instalirane a da i ih ja uopce nisam instalirao pa me zanima sta bi to bilo... One su skroz pri dnu, nesta na ruskom i neki testfile... Bio bih zahvalan kad bi mi netko mogao reci nesta o tome.. Hvala!

pitaj boga,skini si ovaj skener pa proskeniraj s njim,ako je negdje s aplikacijom došao kakav virus, ponudiće ti deinstalaciju iste
napravi samo update antivirusne definicije prije svakog skeniranja,znači taj antivirus koristiš samo kao skener,ne radi u pozadini, i ne troši resurse

14 godina
seneka kaže...
sasa1010 kaže...

pitaj boga,skini si ovaj skener pa proskeniraj s njim,ako je negdje s aplikacijom došao kakav virus, ponudiće ti deinstalaciju iste
napravi samo update antivirusne definicije prije svakog skeniranja,znači taj antivirus koristiš samo kao skener,ne radi u pozadini, i ne troši resurse

Jesi li nekad prije,na nekom drugom mobitelu ali kroz isti korisnički račun (email) instalirao neku od tih aplikacija? Jer pod All (Sve) ti se nalaze aplikacije koje si skidao kroz taj account,bez obzira dali su ti trenutno instalirane na tom mobitelu.

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
12 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
seneka kaže...
sasa1010 kaže...

Jesi li nekad prije,na nekom drugom mobitelu ali kroz isti korisnički račun (email) instalirao neku od tih aplikacija? Jer pod All (Sve) ti se nalaze aplikacije koje si skidao kroz taj account,bez obzira dali su ti trenutno instalirane na tom mobitelu.

evo skinuo sam i napravio full scan i nije naslo nista.. Inace skidam sam provjerene aplikacije, znaci nikakve gluposti kakve se mogu naci na marketu.. To znam da pod All se nalaze aplikacije koje sam nekad instalirao ili koje jos uvijek imam na mobitelu, ali nikad nista od toga nisam instalirao.. Evo recimo da mi se ovaj testfile danas pojavio a nisam uopce nista skidao, pa mi je sve to malo cudno.. je li se jos tko to ima? Imam stock 2.3.5 od t-mobile-a.. I hvala na pomoci seneka..

13 godina
sasa1010 kaže...
DwightSchrute kaže...
seneka kaže...
sasa1010 kaže...

evo skinuo sam i napravio full scan i nije naslo nista.. Inace skidam sam provjerene aplikacije, znaci nikakve gluposti kakve se mogu naci na marketu.. To znam da pod All se nalaze aplikacije koje sam nekad instalirao ili koje jos uvijek imam na mobitelu, ali nikad nista od toga nisam instalirao.. Evo recimo da mi se ovaj testfile danas pojavio a nisam uopce nista skidao, pa mi je sve to malo cudno.. je li se jos tko to ima? Imam stock 2.3.5 od t-mobile-a.. I hvala na pomoci seneka..

http://blog.gsmarena.com/newest-update-to-google-play-store-adds-review-sorting-and-listing-of-all-previously-downloaded-apps/

mozda ti ovo razjasni :)

12 godina
neaktivan

Evo procitao sam, ali to sam sve i sam skuzio promjene.. Idem probati napraviti hard reset pa cemo vidjeti.. :)

I jos me nesta zanima, je li se moze kako obrisati ta history skinutih aplikacija koja ostane upamcena na racunu? Da sad kad napravim reset mi bude sve cisto... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 15:31 (sasa1010).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo sad se govori i o Galaxy S II Plus.

Iako vise mislin da ce GT9300 bit S III a ne S II + 

http://www.sammobile.com/2012/03/22/is-this-the-gt-i9300-aka-galaxy-s-ii-plus/

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 17:09 (Mitsuoka).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
Mitsuoka kaže...

Evo sad se govori i o Galaxy S II Plus.

Iako vise mislin da ce GT9300 bit S III a ne S II + 

http://www.sammobile.com/2012/03/22/is-this-the-gt-i9300-aka-galaxy-s-ii-plus/

LOL!

Sumnjam.
Bit će to GS III

provjereno, jel Zvone?

Kažem da ću prije uzeti SGS IV nego što ću dočekati to na SGS II.

Sve je rečeno ovom rečenicom:

The rapid shift of OS may not be healthy for the development of the Android Ecosystem.

[EDIT]:

Rusija dobila ICS s novim modemom LP2.

[EDIT2]:
Novi nightly CM9 (direct link).
Danas sam ga imao - ne znam ljudi zašto vam je dobar toliko.

Browser (Chrome?) mi je smiješan, malo bezvezno lagganje u App draweru, homescreenu.
Općenito, nisam pretjerano sretan.
Čekam vjerojatno stabilnu verziju.
CM ću izbjegavati kao ICS.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 19:36 (sudy_freak).
14 godina

Xiaomljani nam opaki.

Evo razmišljaju o tabletu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

zna netko da li ima za skinuti s marketa weather widget iz turkbey roma--http://d1203.hizliresim.com/v/m/3nnh5.png  ako nema moze i preporuka weather widgeta koji koristite..

EDIT. samo da kazem da mi je pun k vise custom romova, kernela i ostalih sranja..da si ja moram ko budala namjestavat da bi jedan ovakav mobitel bio funkcionalan kako spada(prije svega zbog baterije)..napokon nadem idealnu kombinaciju, stavim checkrom i baterija mi odlicna ali ne, frajer se restarta minimalno jednom dnevno..probao i turkbey rom(prvo siyah kernel pa neak), on jos gori, ekran se pali sam od sebe i blica 2-3 min pa se smiri i tak divlja..custom romovi su zivo sranje jer nijedan nije stabilan, dok sam bio na originalu nijednom se nije srusio..ali naravno original nije toliko optimiziran za bolju bateriju..android mi je uvijek bio drazi u odnosu na ios ali nemoj me j..cekam official ICS i nadam se da ce biti bolje, za custom sranja nemam vise zivaca..

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 20:54 (THomson).

2 0 hvala 0
14 godina
THomson kaže...

zna netko da li ima za skinuti s marketa weather widget iz turkbey roma--http://d1203.hizliresim.com/v/m/3nnh5.png  ako nema moze i preporuka weather widgeta koji koristite..

Ne znam je li to taj, ali ako ništa, sličan je i itekako koristan. [link]

Ili 1weather.
Također koristan, ali moraju ga još dosta srediti (feedbackao sam im što smeta, rekli su ispraviti).
S kojim god probaš od ta dva, nećeš požaliti.

Btw. ako možeš, kupi oba. 

16 godina
odjavljen

Jučer sam probao LP7 ICS firmware i moram reći da je dosta brži od LPQ-a ali touch je još uvijek za k

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find

0 0 hvala 0
14 godina
Na čemu si to probao?
Ja sam sada na WIUI 2.3.16 koji je trenutno najbrži GB ROM uopće.
Problema nikakvih - super stabilan.
Super mogućnosti uvrštene.
Svakako preporučujem.
+mogu se koristiti razni Launcheri (što se ne može s klasičnim MIUIem).

Btw. evo ovotjedni changelog za MIUI V4 ako kogs zanima.

http://miuiandroid.com/community/threads/miui-rom-2-3-23-changelog-ics.15846/

Bome su se potrudili.
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Na čemu si to probao?
Ja sam sada na WIUI 2.3.16 koji je trenutno najbrži GB ROM uopće.
Problema nikakvih - super stabilan.
Super mogućnosti uvrštene.
Svakako preporučujem.
+mogu se koristiti razni Launcheri (što se ne može s klasičnim MIUIem).

Btw. evo ovotjedni changelog za MIUI V4 ako kogs zanima.

http://miuiandroid.com/community/threads/miui-rom-2-3-23-changelog-ics.15846/

Bome su se potrudili.

cek kako se na MIUI-u ne mogu koristit drugi launcheri? Doduse nisam ga koristio na SGSII, ali na Desireu jesam i bez ikakvog problema.

14 godina
Mitsuoka kaže...

cek kako se na MIUI-u ne mogu koristit drugi launcheri? Doduse nisam ga koristio na SGSII, ali na Desireu jesam i bez ikakvog problema.

Adyscorpius 2.2.3 to nije omogućavao, kao ni prijašnji official MIUI ROM-ovi.

Nisam isprobavao sa ovim zadnjim, ali nije se baš moglo.

Nisi mogao ni skinuti s Marketa, ovaj Play Store-a. 

15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Mitsuoka kaže...

Adyscorpius 2.2.3 to nije omogućavao, kao ni prijašnji official MIUI ROM-ovi.

Nisam isprobavao sa ovim zadnjim, ali nije se baš moglo.

Nisi mogao ni skinuti s Marketa, ovaj Play Store-a. 

Dobro Adyscorpius nije official pa ga ne bi uvrstava u jednadzbu jer oni svasta mijenjaju... 

Al cudi me. ja sam na Desireu cijelo vrijeme koristenja MIUI-a imao LauncherPro+.

14 godina
Mitsuoka kaže...

Dobro Adyscorpius nije official pa ga ne bi uvrstava u jednadzbu jer oni svasta mijenjaju... 

Al cudi me. ja sam na Desireu cijelo vrijeme koristenja MIUI-a imao LauncherPro+.

Ni WIUI nije official pa ima.
Ja kažem iz svog iskustva, na prijašnjim verzijama (2.2.x) official MIUI-a nisam mogao imati.

Ovo je MIUI kakav trebam, fluidnost MIUI-a, s Go Launcherom.

16 godina
neaktivan
struja kaže...

Kako vam radi gps u Zagrebu? Meni jedva ulovi 2 satelita. Tako je bilo na verziji 2.3.5, sad i na jučer stavljen CM9.

Nitko nema galaxy SII u Zagrebu?

14 godina
struja kaže...
struja kaže...

Kako vam radi gps u Zagrebu? Meni jedva ulovi 2 satelita. Tako je bilo na verziji 2.3.5, sad i na jučer stavljen CM9.

Nitko nema galaxy SII u Zagrebu?

{#}

Koju aplikaciju koristiš za GPS?
Misliš na GPS kao mape, ili da ti stavi lokaciju na fejzbuk (lol)? 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice