Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.288.368
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
sudy_freak kaže...
majdo kaže...

Ne moze se dogoditi da jedim na stolici pored rutera on ima jednu crticu signala na mobu, sjednem samo 2 metra dalje na fotelju on se odspoji.. U kaficu sam sjedio za sankom, iznad glave mi je ruter bio, on se ne moze spojiti, kod bratica pored rutera sjedim on pokazuje 1 crticu, izadjem iz sobe on se odma odspoji, kao nema signala..
Ne mozes mi reci da je to do antene na ruteru, jer prije nego je doso s ovog servisa je radilo sve, cak i kad sam u podrumu bio kod kuce, signal mi bio pun, na ulici pun, kad pređem cestu tek onda izgubi 1-2 crtice.. a sada ni pomisliti ne mogu da izađem na ulicu.. 

To je ipak do mobitela.
Matična ili što već.

Slažem se da je do mobitela ali isto tako da znate puno je tu parametara za wi-fi signal.

Npr. način na koji držite mobitel u ruci, da li oko routera ima još kakvih el.uređaja, kabela bla bla bla...

majdo nisam imao problema ko ti, al stvar koju sam ja napravio je ta da sam roknuo krmaču-antenu {#} i sad guštam u full brzini.

E da...ajd napišite koju ste najbrzu brzinu neta imali na H+ mobilnom internetu?!

Ja sam imao 7,98 Mbps download i 1,23 Mbps upload na Tele2

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!
17 godina
Koji uzitak sa titanium zamrznuti/obrisati aplikacije od samsunga koje se ne koriste :-)
Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
chingy-os kaže...
Koji uzitak sa titanium zamrznuti/obrisati aplikacije od samsunga koje se ne koriste :-)

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
neaktivan

ajd onda vi koji ste tako nahvalili sygic moze neki link s mapama i uputama?! {#}

0 0 hvala 0
14 godina
To se skida preko mobitela
17 godina

Sve ti je rečeno:

skineš aplikaciju na onoj zločestoj stranici, instaliraš ju. Automatski će ti ponuditi sve karte Europe, odabereš koje hoćeš i skineš.

13 godina
Vokhee kaže...

Sve ti je rečeno:

skineš aplikaciju na onoj zločestoj stranici, instaliraš ju. Automatski će ti ponuditi sve karte Europe, odabereš koje hoćeš i skineš.

a koja je to zločesta stranica? :D Nije valjda da se ne smije spomenuti kao ni Voldemortovo ime u Harry Potteru.. :D

13 godina
bocic kaže...

Jedna i jedina institucija koju treba spomenuti u ovom slučaju je Državni inspektorat. Rade brzo i učinkovito (barem ovi u Osijeku) i bez pogovora izlaze na teren i po internet prijavi. Dapače, nakon moje prijave Todorićev Konzum je dobio kaznu i to zbog, blago rečeno, njihove sitne gluposti. {#}

Od silne muke i razmišljanja sta napraviti, kontaktirao sam udrugu za zaštitu potrošača, i dobio od njih odgovor, pa evo da podjelim s vama, zlu ne trebalo nekome radi problema sada s SGS2 ili nekim drugim mobitelom/uređajem.. 

Poštovani;

Svaki puta kada je Vaš uređaj na servisu za taj broj dana Vam trebaju produljiti jamstvo.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača (NN 79/2007 I 79/2009) i članku 5. imate pravo na zamjenu proizvoda u tijeku cijelog jamstvenog roka, na popravak ili sniženje cijene uslijed materijalnog nedostatka proizvoda. Zatražite od trgovca kada je uređaj pokvaren da Vam isti zamijeni. Ukoliko to trgovac ne želi prijavite ga državnim inspektorima, te mu napišite I pošaljite preporučeno pismo s povratnicom u kojem ćete zahtijevati povrat novca uz navođenje roka jer Vam trgovac ne želi zamijeniti proizvod.

Kada prođu rokovi prijavite trgovca državnim inspektorima prema mjestu trgovine i Sudu časti HGK. 

Vratit cu mob na tvornicki firmware, resetirati brojač flashanja, i u ponedjeljak pravac T-centar, i sve kako mi je receno napraviti, pa da vidimo dokle cemo tako se pre*ebavati.. U zdrav mozak cu ih je*ati dokle god ne dobijem ono sto sam i platio, a to je uređaj koji ce raditi bez greške.. A ne da svaki drugi dan neko novo sranje ne radi..

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 14:43 (majdo).
15 godina
neaktivan
majdo kaže...
Vratit cu mob na tvornicki firmware, resetirati brojač flashanja, i u ponedjeljak pravac T-centar, i sve kako mi je receno napraviti, pa da vidimo dokle cemo tako se pre*ebavati.. U zdrav mozak cu ih je*ati dokle god ne dobijem ono sto sam i platio, a to je uređaj koji ce raditi bez greške.. A ne da svaki drugi dan neko novo sranje ne radi..

svakako javi kako je prošlo, jer 16. planiram nositi svoj na servis, naime u 8 sati ne korištenja ostalo mi 48 % baterije, jupiiiiiiii.....

16 godina
neaktivan

Mi moze neko dati link za ovaj stock firmware? Posto sam shvatio da svaki custom rom koji sam probao je grozan, a ne mogu naci ovaj rom koji sam vec imao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam SGS2 kupljen nov prije 15 dana kod operatera. Na njemu je 2.3.3, I9100XXKE4 verzija. Nisam nista dirao i nudi mi nadogradnju softvera preko Kiesa, sto sam vas vec pitao o tome. Medjutim, nekoliko pokusaja re-instalacije svega i svacega ipak nisam uspio nadograditi i vise stvarno nemam volje.

Ovako dole ide u slikama...

Moje pitanje je da li mi predlazete da ga otkljucam i krenem sa klasicnim flesanjem putem Odina i ostalim nacinima ili da ipak nista ne diram?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 19:43 (Denyken).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Promjeni USB utor a ako to ne bude radilo pogledaj da li imas updejtan KIES. Ako imas onda izbrisi i ponovo skini KIES sa Samsungove stranice i instaliraj ga.

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!
15 godina
neaktivan
Denyken kaže...

Imam SGS2 kupljen nov prije 15 dana kod operatera. Na njemu je 2.3.3, I9100XXKE4 verzija. Nisam nista dirao i nudi mi nadogradnju softvera preko Kiesa, sto sam vas vec pitao o tome. Medjutim, nekoliko pokusaja re-instalacije svega i svacega ipak nisam uspio nadograditi i vise stvarno nemam volje.

Ovako dole ide u slikama...

Moje pitanje je da li mi predlazete da ga otkljucam i krenem sa klasicnim flesanjem putem Odina i ostalim nacinima ili da ipak nista ne diram?

da-da, to je taj famozni kies, koma od programa

osobno ne mislim stavljati custom rom, jer sam i ovako prezadovoljan mobom, a pogotovo ako bude radi problema sa matičnom morao često na servis, razlog više da se držim oficijalnog roma

vidi kada instaliraš dali skroz sačekaš da ti se driveri instal, jer nakon uspješne instalacije kiesa u pozadini ti se instaliraju driveri, mislim da je to glavni problem ili ako nisi isključio usb debugging mode onda ti on zna praviti probleme

15 godina
neaktivan

Jao danas mi s pola metra od parketa čopi mobitel, pregledo ga nigdje se nije ništa ogrebo ili sl, al mi stražnja maska kad ju pritiskam malo škripi... što bi.. a nije ništa puklo... pregledao detaljno... 

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dodge_167 kaže...

Mi moze neko dati link za ovaj stock firmware? Posto sam shvatio da svaki custom rom koji sam probao je grozan, a ne mogu naci ovaj rom koji sam vec imao...

Nisam siguran dal je to ovaj: klik{#}

15 godina
neaktivan

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona tu imaš sve i za t-mobile, i za vipnet... orginalne ... 

Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Namjeravam kupiti s2 bijeli u t-mobile, ali čitam komentare na http://www.gsmarena.com/samsung_i9100g_galaxy_s_ii-reviews-4327.php

gdje navode da "bijeli i crni" galaxy s2 nisu isti aparati. Da bijeli ima slabiji procesor od crnog...

Dal je to istina?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 22:58 (quetin).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
quetin kaže...

Namjeravam kupiti s2 bijeli u t-mobile, ali čitam komentare na http://www.gsmarena.com/samsung_i9100g_galaxy_s_ii-reviews-4327.php

gdje navode da "bijeli i crni" galaxy s2 nisu isti aparati. Da bijeli ima slabiji procesor od crnog...

Dal je to istina?

Glupost, ja sam jučer držao svoj bijeli i crni od frenda, sve isto, rade i quadrant test je isti, čak boljuju od iste gluposti na ekranu.... 

17 godina
odjavljen
quetin kaže...

Dal je to istina?

Ma isti su... oba imaju Exynos chipset... možda je jedan od tih koji su na testu 9100G

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
14 godina
neaktivan

onda jednostavno "djeca" na http://www.gsmarena.com/samsung_i9100g_galaxy_s_ii-reviews-4327.php nešto kakaju....

valjda...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Al nemre ni bit kad su to identični mobiteli...  i da nije ti isto I9100 bijeli i I9100G, to su različiti mobiteli, bijeli SGS 2 koji je u RH je I9100 meni piše ispod baterije.... 

crni = bijeli

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 23:14 (Zvjerkan).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
a ne znam...ovako kažu:
This isn't the phone of the year for 2011, It's a totally different phone with the external shell of the SGSII. The phone of the year is the SGSII i9100 international(EXYNOS). What this is , is just a phone that has been watered down to make it affordable (Asia only) and just happens to use the SGSII look to fool people into thinking it's a different phone (Marketing).
pa ti sad misli..
14 godina
neaktivan
ako ti imaš bijelog onda ti vjerujem...
15 godina
neaktivan

Ja kažem da su unutra i izvana identični osim boje maske, i stražni poklopac je na crnom hrapava a na bijelom galdak, i da ja ima bijeloga... :) a jučer sam se igro i na crnome... ;), aje ako postoji kakva aplikacija da isčita hardware pa da metnem SC rado... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 23:19 (Zvjerkan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo zadnji dio 1. misije... po meni bih rekao da mi je ovo i najbolji dio... možda jer najmanje govorim :)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 0:51 (Mitsuoka).

4 0 hvala 2
14 godina
Mitsuoka kaže...

Evo zadnji dio 1. misije... po meni bih rekao da mi je ovo i najbolji dio... možda jer najmanje govorim :)

Ostavio sam ti tamo komentar.

Btw. nisam ni primjetio da imam tako dobru crnu boju ekrana, ONO JE CRNO, stvarno crno.
A da, znate, imate isti uređaj {#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
quetin kaže...

Diplomat isto ima bijelog, pitaj njega ako te baš zanima.

Kolega isto ima bijelog, isto sve kao na mom crnom..
GT-I9100 

13 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...
quetin kaže...

Diplomat isto ima bijelog, pitaj njega ako te baš zanima.

Di je zapelo? xD

15 godina
neaktivan
quetin kaže...
a ne znam...ovako kažu:
This isn't the phone of the year for 2011, It's a totally different phone with the external shell of the SGSII. The phone of the year is the SGSII i9100 international(EXYNOS). What this is , is just a phone that has been watered down to make it affordable (Asia only) and just happens to use the SGSII look to fool people into thinking it's a different phone (Marketing).
pa ti sad misli..

vidi to je skroz drugačije tržište od našeg i može biti da je kod njih drugačiji uređaj, tj. možda je netko imao neki izvana, kina, indija.... pa je kod njih drugačiji uređaj

naime neki sgs2 imaju tegru a ne exynos

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Mitsuoka kaže...

Ostavio sam ti tamo komentar.

Btw. nisam ni primjetio da imam tako dobru crnu boju ekrana, ONO JE CRNO, stvarno crno.
A da, znate, imate isti uređaj {#} 

crno ko noć....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice