Ne moze se dogoditi da jedim na stolici pored rutera on ima jednu crticu signala na mobu, sjednem samo 2 metra dalje na fotelju on se odspoji.. U kaficu sam sjedio za sankom, iznad glave mi je ruter bio, on se ne moze spojiti, kod bratica pored rutera sjedim on pokazuje 1 crticu, izadjem iz sobe on se odma odspoji, kao nema signala..
Ne mozes mi reci da je to do antene na ruteru, jer prije nego je doso s ovog servisa je radilo sve, cak i kad sam u podrumu bio kod kuce, signal mi bio pun, na ulici pun, kad pređem cestu tek onda izgubi 1-2 crtice.. a sada ni pomisliti ne mogu da izađem na ulicu..
To je ipak do mobitela.
Matična ili što već.
Slažem se da je do mobitela ali isto tako da znate puno je tu parametara za wi-fi signal.
Npr. način na koji držite mobitel u ruci, da li oko routera ima još kakvih el.uređaja, kabela bla bla bla...
majdo nisam imao problema ko ti, al stvar koju sam ja napravio je ta da sam roknuo krmaču-antenu i sad guštam u full brzini.
E da...ajd napišite koju ste najbrzu brzinu neta imali na H+ mobilnom internetu?!
Ja sam imao 7,98 Mbps download i 1,23 Mbps upload na Tele2