Samsung Galaxy S+

poruka: 78
|
čitano: 19.681
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy S+

Ja imam taj model od skoro prvog dana kada je došao u tmobile ponudu i evo već mjesec dana radi kao sat. Bez nekakvih problema, gašenja i restartanja.

I rather like the restless nights
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S+

a jel mozes slati smsove kad su duzi od jednog..to sam isto citao da ne salje ak prekoracis 150znakova tj 1 sms..

0 0 hvala 0
15 godina
klinik kaže...

a jel mozes slati smsove kad su duzi od jednog..to sam isto citao da ne salje ak prekoracis 150znakova tj 1 sms..

Kod mene sljaka sve bez greske....a slao sam pun kufer SMS-a u jednome i nikada nije nista zastekalo.

Wifi je upaljen gotovo stalno i nema greske...ista stvar i sa nekim restartanjem, prva glas i nije mi se do sada nikada mob restartao.

Do sada sam ga vec dobro izmucio u ovih par dana i nisam primjetio bas nikakvu gresku.

Jedini minus (bar meni) je to sto poklopac za bateriju nije "metalni"....no ok, prezivjeti cu ili ako necu bas moci izdurat {#} kupiti cu na eBay-u cim se pojave (a biti ce ih).

Nego, gdje kupiti u ZG ok shield za S+?

Izgleda da izbor nije neki pa ostaje ocito opcija narucivanje iz vana (hint: eBay).

P.S.

Koji browser koristite?

Dali Firefox radi ok na njemu ili mozda bolje stavit Operu?

Pitam posto sam do sada bio iskljucivo na iOS-u, RIM-u te Win Mobile-u tj. RIM i dalje koristim posto mi je za posao i mail BB i dalje No 1.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 0:25 (win32).
15 godina
protjeran
Samsung Galaxy S+

Lol ja odem u ponedjeljak i predbilježim se u T-Centru i ženksa mi kaže da neće bit do početka iduće godine, kad jutros zove iz T-Centra ženska i kaže došao vam je aparat pa dođite do nas. Lol tko je tu lud? Sad napokon imam mobitelčinu i prčkam po njemu, znate onaj osjećaj kad kupite novi mob

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 16:41 (Kora).

1 0 hvala 0
17 godina
Kora kaže...

Lol ja odem u ponedjeljak i predbilježim se u T-Centru i ženksa mi kaže da neće bit do početka iduće godine, kad jutros zove iz T-Centra ženska i kaže došao vam je aparat pa dođite do nas. Lol tko je tu lud? Sad napokon imam mobitelčinu i prčkam po njemu, znate onaj osjećaj kad kupite novi mob

Pozdrav,

Molim uslugu ako nije problem. Ja sam instalirao neku verziju OSa sa interneta, a zanima me koju verziju tmobile daje tvornički isporučenu na uređaju.

Pa ako nije problem, upiši u telefon *#1234# i napiši mi sve što piše na ekranu (trebalo bi izgledati slično kao na screenshotu).

Hvala.

I rather like the restless nights
15 godina
protjeran
Bladepu kaže...
Kora kaže...

Pozdrav,

Molim uslugu ako nije problem. Ja sam instalirao neku verziju OSa sa interneta, a zanima me koju verziju tmobile daje tvornički isporučenu na uređaju.

Pa ako nije problem, upiši u telefon *#1234# i napiši mi sve što piše na ekranu (trebalo bi izgledati slično kao na screenshotu).

Hvala.

E dam ti odgovor kasnije, nisam ga još upalio, još se puni. Piše da prije prve upotrebe trebam napuniti mob pa čekam da se napuni

Dinamo živi vječno
15 godina
Kora kaže...

Ajde, drago mi je da je napokon uletio mob...eto, isplati se malo sacekat. {#}

Nego, jesi zadovoljan? Meni je ok mob...za sada, samo trazim neki ok protector za njega ali nema nista na zalost kod nas.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
protjeran
win32 kaže...
Kora kaže...

Nego, jesi zadovoljan? Meni je ok mob...za sada, samo trazim neki ok protector za njega ali nema nista na zalost kod nas.

Ma zvjer šta  reć, ima sve što meni treba, zasad sam ultra zadovoljan :)

Edit-jel zna netko gdje bih mogao kupiti/naručiti bijelu zadnju masku za Galaxy S Plus ali original Samsungovu?

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 14:27 (Kora).
15 godina
protjeran
Kora kaže...
win32 kaže...
Kora kaže...

Ma zvjer šta  reć, ima sve što meni treba, zasad sam ultra zadovoljan :)

Edit-jel zna netko gdje bih mogao kupiti/naručiti bijelu zadnju masku za Galaxy S Plus ali original Samsungovu?

BUMP

Mob je čudovište lol, upravo stavio ripovani bluray Final Destination na njega, ma kristalna slika, oduševljen sam. Odmah skinuo winamp, bs player, firefox i Operu Mini

Dinamo živi vječno
15 godina
Samsung Galaxy S+

Kako radi BS player na njemu i dali ti je bolja Opera ili Firefox?

Nekako mi se gadi Opera posto mi se na RIM-u zgadila totalno pa bih probao neki drugi browser jer mi je gore jos uvijek onaj default na njemu.

Jesi nasao neki case za uredaj? 

Ja jos nisam nista nasao, jedino imam par opcija na eBayu no volio bih kod nas kupiti tj. odmah prekosutra nesto uzeti no ocito nista nece biti od toga.

Koji je program ok za citanje newsa (neki free, kao npr. na kompu Thunderbird).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
win32 kaže...

Kako radi BS player na njemu i dali ti je bolja Opera ili Firefox?

Nekako mi se gadi Opera posto mi se na RIM-u zgadila totalno pa bih probao neki drugi browser jer mi je gore jos uvijek onaj default na njemu.

Jesi nasao neki case za uredaj? 

Ja jos nisam nista nasao, jedino imam par opcija na eBayu no volio bih kod nas kupiti tj. odmah prekosutra nesto uzeti no ocito nista nece biti od toga.

Koji je program ok za citanje newsa (neki free, kao npr. na kompu Thunderbird).

BS player je super, iako nemogu naći jedan film što sam prebacio  na mob a uspio sam ga pokrenuti sa default playerom, no sa BS playerom kad browsam nemogu ga naći. Firefox sam mislio da će biti bolji no naučio sam na Operu još na iPhonu pa nju koristim. Za news neznam, ja čitam dnevno normalne portale (jutarnji, večernji, sportske)

Dinamo živi vječno
15 godina
Kora kaže...

BS player je super, iako nemogu naći jedan film što sam prebacio  na mob a uspio sam ga pokrenuti sa default playerom, no sa BS playerom kad browsam nemogu ga naći. Firefox sam mislio da će biti bolji no naučio sam na Operu još na iPhonu pa nju koristim. Za news neznam, ja čitam dnevno normalne portale (jutarnji, večernji, sportske)

Meni je na iPhone-u Safari bio zakon, dok mi se na BB zgadila Opera toliko (nesto mi je stekala cesto, a i BB nije bas za surfanje pa mozda i zato) da mi se sada ne stavlja ni na ovaj Samsung.

Tek sam jucer stavljao neke aplikacije i odmah ih pola maknio. {#}

Trazio sam neki ok cleaner, ali nista mi se nije bas svidjelo pa sam ih sve maknio. Treba mi nesto jednostavno kao CCleaner na kompu. Imas mozda kakav prijedlog?

Koliko ti trosi bateriju mob tj. koliko ti traje baterija? Meni je max bilo 2 dana i 23 h no vec vidim da ce i na ovome biti punjenje svaki drugi dan (ili cu naci neku malo bolju bateriju, ako je ikako moguce no nije presudna stvar).

Za newse mislim news grupe, ne na ove stvari tipa portali i sl. (klik do Wikipedije).

P.S.

Pod  "Samsung Apps" sam nasao jos dosta zanimljivih stvari pa se isplati instalirat.

Na jednom forumu mi je ekipa spomenila Dolphin kao odlican browser. Jesi mozda probao taj?

Dolphin HD

Malo o Dolphin-u:

Dolphin Browser HD is the FASTEST, EASIEST and most FUN mobile Web browser

Dolphin Browser® is the world's first Gesture, Webzine and Add-on enabled mobile web browser on Android. It is FAST, FUN and very EASY to use.

★ #1 Mobile Web Browser on Android Market

★ Over 10,000,000 total downloads

★ #2 on CNET’s 100 Android Apps for 2011

★ #1 PC Mag’s "The 40 Best Free Apps for 2011" 

★★★★★ Dolphin Browser's Gestures and sidebars make Web surfing fast, intuitive and fun while on the go. - USA Today

★★★★★ “…it’s a great, simple browser that feels more at home on a touchscreen device than pretty much anything else you’ll try. - Lifehacker

Features: 

★ Gesture - Let your inner artist out and create a personal Gesture (symbol) to access the mobile and desktop websites you use the most.

★ Webzine - Fast Web page loading, with no ads. Dolphin Webzine simplifies the way you read your favorite mobile content, from news to blogs and websites. 

★ Add-on – Beef up your mobile Web/Internet browsing experience by installing the Add-ons for the tasks you need at your fingertips. With more than 60 and counting, Dolphin Add-ons enables any action to be done right within the browser. 

★ Speed Dial - Visit you favorite mobile and desktop websites on the go with one touch.

★ Tabbed browsing - No need to toggle between screens, tabbed browsing lets you open and switch between Web pages fast as lightning.

★ SideBars - Make the best of mobile interface via Dolphin SideBar. 

Here are a couple of cool features that you can add to your Dolphin Browser by installing Dolphin Add-ons:

• Box for Dolphin

• Dolphin.fm

• Dolphin QRCode Share

• Bookmark to SD

• Dolphin YouTube Search

• Dolphin: Wikipedia Search

• Dolphin eBay Search

• Dolphin Alexa Rank

• PDF Viewer for Dolphin

• Web to PDF

• Dolphin Translate 

• Dolphin Brightness

• Dolphin Password Manager Lite

• Password Manager Pro

• Lastpass for Dolphin Browser HD*Prem

• Xmarks for Dolphin HD*Premuim

• Dolphin Google Services

• Dolphin Reader

• Google Reader Notifier

• Softpedia.com RSS

• Dolphin Screen Cut

• Dolphin Tweet

• Bookmarks Widget

• Dolphin Desktop Toggle

15 godina
protjeran
Samsung Galaxy S+

Šta će ti cleaner? Men je Opera super, jednostavna, praktična, pregledna sve ok. Što se tiče baterije, pa bolja svakako od baterije na mom prijašnjem iPhonu haha, al pošto sam stalno prčkao po njemu normalno da je otišla recimo nakon 2 dana, al to ne znači ništa, stalno sam nešta prčkao po mobu pa se ne čudim. Pri optimalnom korištenju će sigurno dulje trajati

Što se tiče applikacija, još isprobavam raznorazne gledam na Samsung Marketu koja ima zanimljiva i onda ju besplatno skinem na Blackmart Alphi, sigurno znaš što je to. Al ma najjače mi je da oko krekiranih applikacija nema zajebavanja sa skidanjem na komp, jailbrakanjem, sinkroniziranjem sa kompom it itd, jednostavno skineš aplikaciju i instaliraš sve unutar 30 sekundi. Bez raznoraznih komplkacija, zajebavanja i piz...i materini haha

Probat ću ovaj Dolphin čini se zanimljiv, sviđaju mi se kako su sredili tabove gore i bookmarke onako lijevo

Mrzim jedino što mu pri mirovanju kad kliknem home treba sekunda da se ekran aktivira, to bi trebalo instanto da se desi

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 16:08 (Kora).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ponosan vlasnik S+. 

mobitel je super. gledao sam na xda da su napravili cranium rc5 kojim ga clockaju na 1800 itd itd.

jedno pitanjce?

da li vam se zna isključiti zvučnik?   recimo stavite ga na vibru i onda nakon par sati kad ga želite staviti na zvonjavu zvučnik ne radi i ne daju se reproducirati mp3 fileovi.

onda ga restartam i sve je ok?

jel se kome to dogodilo??   :)

15 godina
protjeran
tomek88zg kaže...

Ponosan vlasnik S+. 

mobitel je super. gledao sam na xda da su napravili cranium rc5 kojim ga clockaju na 1800 itd itd.

jedno pitanjce?

da li vam se zna isključiti zvučnik?   recimo stavite ga na vibru i onda nakon par sati kad ga želite staviti na zvonjavu zvučnik ne radi i ne daju se reproducirati mp3 fileovi.

onda ga restartam i sve je ok?

jel se kome to dogodilo??   :)

Meni ne, jedino što mi smeta je odziv kad je u mirovanju, da bi se aktivirao treba 1-1,5 sekunde da se aktivira ekran

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 16:48 (Kora).
17 godina
Samsung Galaxy S+

Džaba izgleda i milijun puta rezervirati i cekati vise od mjesec dana da dode ovaj mobitel,

valjda cekaju da im tutnem nesto ispod pulta da mi se smiluju i daju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Samsung Galaxy S+

vidim pišu (neki) ljudi na gsmareni da vjerojatno neće biti dostupan ICS upgrade za ovaj mobitel.

ima tko iz prve ruke kakvu informaciju o ovome? navukao sam se na ovaj mobitel da ga kupim ovih dana, al me sad ovako nešto malo razočaralo. ako je istina naravno.

tnx... pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Cican kaže...

vidim pišu (neki) ljudi na gsmareni da vjerojatno neće biti dostupan ICS upgrade za ovaj mobitel.

ima tko iz prve ruke kakvu informaciju o ovome? navukao sam se na ovaj mobitel da ga kupim ovih dana, al me sad ovako nešto malo razočaralo. ako je istina naravno.

tnx... pozdrav

http://www.theverge.com/2011/12/23/2657132/samsung-no-ics-upgrade-for-galaxy-s-and-galaxy-tab

Ne kaže da li to vrijedi za S Plus, no možda to i ne bude vrijedilo za S Plus jer ima 1,4 Ghz procesor za razliku od S-ovog 1,0 Ghz

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 21:35 (Kora).
15 godina
Cican kaže...

tnx... pozdrav

Biti ce dostupan ICS upgrade...bar po onome sto sam citao po netu za i9001.

Imas bas i na GSM Areni dosta toga o ugrade-u (pogledaj malo medu komentare):

Samsung to rethink plans for ICS on Galaxy S and Galaxy Tab

Ako Samsung "zaboravi" na S+ (makar ne vjerujem posto ce ljudi dobiti slom zivaca, bruse se vec nozevi diljem neta {#}) bude isao gore malo drugacijim putevima upgrade ili ako nista drugo ode mob na bubanj (ovo je zadnja opcija i gotovo nemoguca).

Necus S ce imati ICS upgrade zar ne?

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3620&idPhone2=3908

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 11:51 (win32).
15 godina
neaktivan
win32 kaže...
Necus S ce imati ICS upgrade zar ne?

http://mob.hr/nexus-s-dobio-sluzbenu-nadogradnju-na-ics/

15 godina
protjeran
Samsung Galaxy S+

Jel zna netko gdje mogu kupiti bijelu masku za ovaj mob, ali original Samsungovu, ne nekakvu kopiju? Dakle mislim na zadnju masku. Gledao sam po Ebayu al svi prodaju nekakve štitnike, covere i nazovi original maske

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 15:05 (Kora).

0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy S+

Koliko se u prosjeku čeka od predbilježbe pa da te nazovu da je stigao? :)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
doxdm kaže...

Koliko se u prosjeku čeka od predbilježbe pa da te nazovu da je stigao? :)

To nevjerojatno oscilira od centra do centra, npr ja u Sl.Brodu sam naručio 21.12. i dobio ga 23.12., dok neki ovdje čekaju mjesecima već

Dinamo živi vječno
15 godina
Samsung Galaxy S+

29.12. sam zvao u tele2 centar u čakovec, rekli da im stiže drugi dan oko 13h. otišao drugi dan navečer oko 19h i kupio ga (slobodna prodaja).

ram mi se neozbiljno puni na njemu. jel ima tko kakvu ideju kako da se to malo skreše? npr. aplikacije poput facebooka, google maps, google usluge, email... stalno rade u pozadini. jel ima potrebe za tim uopće? ne koristim ih tako često a stalno se same pokreću.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Cican kaže...

29.12. sam zvao u tele2 centar u čakovec, rekli da im stiže drugi dan oko 13h. otišao drugi dan navečer oko 19h i kupio ga (slobodna prodaja).

ram mi se neozbiljno puni na njemu. jel ima tko kakvu ideju kako da se to malo skreše? npr. aplikacije poput facebooka, google maps, google usluge, email... stalno rade u pozadini. jel ima potrebe za tim uopće? ne koristim ih tako često a stalno se same pokreću.

Same se sigurno ne pokreću, a ja svoje sam gasim kad ih više ne koristim, tj mičem sa liste procesa, nešto tipa task managera na androidu

Dinamo živi vječno
15 godina
Samsung Galaxy S+

ugasim u task manageru, al nakon npr. pol sata odem pogledati u listu aktivnih procesa i opet rade. mob nije spojeni na net i ugasio sam sinkronizaciju tak da do toga nije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ako je tko root-ao mob nek napise jel sve bez problema nakon toga (radi li sve) i kojom metodom je to učinio... Hvala
13 godina
neaktivan
Android kaže...
Ako je tko root-ao mob nek napise jel sve bez problema nakon toga (radi li sve) i kojom metodom je to učinio... Hvala

imas ovdje

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1253707

easy :)

14 godina
neaktivan
Thank ya
16 godina
Samsung Galaxy S+

da li ovaj mob ima mogucnost hrvatskog izbornika?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice