Samsung galaxy s plus pomoooč!

poruka: 4
|
čitano: 2.427
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

imam problem instaliro sam novu nadogradnju za ovaj mobitel (android 4.1.2 jelly bean) i stvarno mi se nesviđa nemogu doslovno ništa. nemogu instalirat nikakve aplikacije čak nema ni ikone za datoteke. zanima me gdje mogu skinut staru verziju androida za ovaj mobitel ako se ne varam bila je 2.3.6. tražim i nigdje nemogu naći :S
hvala unaprijed na odgovorima :) 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Samsung galaxy s plus pomoooč!
samotehno kaže...

imam problem instaliro sam novu nadogradnju za ovaj mobitel (android 4.1.2 jelly bean) i stvarno mi se nesviđa nemogu doslovno ništa. nemogu instalirat nikakve aplikacije čak nema ni ikone za datoteke. zanima me gdje mogu skinut staru verziju androida za ovaj mobitel ako se ne varam bila je 2.3.6. tražim i nigdje nemogu naći :S
hvala unaprijed na odgovorima :) 

Možda si nešto krivo napravio. Prije flashanja si obrisao data, cache i dalvik cache? Nakon flashanja roma si flashao googleove aplikacije (gapps)?

Ja koristim recovery mode (TWRP) za flashanje, ako ti koristiš Odin onda je drugačija procedura.

Flashao sam jelly bean (CyanogenMod 10 by ivendor - Alpha 6) i super mi je, nemam nikakvih problema a čim izađe novi update mobitel mi ponudi da ga skine i da se sam instalira. Isprobao sam puno različitih romova.

Obavezno si zabilježi ove dvije stranice (tamo je sve za taj mobitel pa si biraj ROM):

http://forum.xda-developers.com/wiki/Samsung_Galaxy_S_Plus

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1270

Is it weird that this gave me an orgasm?
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 20:03 (DragonShit).
12 godina
neaktivan

ja sam flesao sve lijepo imam cm10 na mobu i kad sam flesao rom odmah poslije i gapps i nikad da imam gapps kad upalim mobitel nema pa nema gdje grijesim???

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

evo ja korisim cm10 vec od alpa izdanja a prije toga san bio na cm9 (koji mi nije bas dobro radio kao cm10), sad sam na beta 3 i castagnait kernel v10.6 te google apps portane sa 4.2 androida i mobitel radi ko sat... nikad bolje, cak je i bolji od stock GB roma. jedino sto je bitno kad dolazis sa stock roma je tribas napravit full wipe data, cache, dalvik i fix permission.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice