daj o cemu pricate vi,13% od 7dana??...pa to je 21h screen on,sta je vama?to je prakticki nemoguce...to sto vi postate mogu i ja napraviti sa svojim,ostavim ga na stolu tjedan dana i toe to...
daj o cemu pricate vi,13% od 7dana??...pa to je 21h screen on,sta je vama?to je prakticki nemoguce...to sto vi postate mogu i ja napraviti sa svojim,ostavim ga na stolu tjedan dana i toe to...
Ma daj ekipa je pijana.
S takvim usageom su dobili MAX 4h screen ona, kakvih 21h i tih 13% sa preracunavanjem aahahahahahhaha.
Kakvi ste vi likovi, ne vijerujem
Piše ti na slici 13%, sad preračunaj kolko je to.
to znači da je 13% baterije potrošilo, a ne 13% vremena, mislim što je toliko teško stavit i tu sliku di pokazuje koliko je ekran radio, to svih najviše i interesira
Da da sorry krivo sam rekao, evo slike :D
tako vec da...to je realno trajanje ekrana u tih 6-7 dana...
Kad ce Tele 2 update ? imam li kakvih info?
šta si nisi kupio nokiju 3310 ako ti je u tjedan dana upaljen svega 3h
Mene zanima da li je itko probao kakve romove pa da moze malo napisati o njima. Iako mi je ovo prvi mobitel koji jos nisam pozelio rootati :)
Mene zanima da li je itko probao kakve romove pa da moze malo napisati o njima. Iako mi je ovo prvi mobitel koji jos nisam pozelio rootati :)
Iskreno rečeno, zaboli me palac !!!!
Šala mala, jer TEKAR kada bi mi netko predamnom to pokazao kako se radi, pa još na njegovom, i da funkcionira barem 100% bolje od stock roma, a da shvatim što je i kako sa "onim" brojanjem mjenjanja ROM-ova, kernela i čega god već ne, onda bih možda i probao učiniti nešto, pa ovako !!
Mene što iskreno pere je ulaz i izlaz T Mobile tanananNa zvuka, to kada bih mogao maknuti kada ga odbrendiram, to bi mi za početak jako puuuno značilo, malo više ipak!!
Iskreno rečeno, zaboli me palac !!!!
Šala mala, jer TEKAR kada bi mi netko predamnom to pokazao kako se radi, pa još na njegovom, i da funkcionira barem 100% bolje od stock roma, a da shvatim što je i kako sa "onim" brojanjem mjenjanja ROM-ova, kernela i čega god već ne, onda bih možda i probao učiniti nešto, pa ovako !
Mene što iskreno pere je ulaz i izlaz T Mobile tanananNa zvuka, to kada bih mogao maknuti kada ga odbrendiram, to bi mi za početak jako puuuno značilo, malo više ipak!!
pa samo si preko odina stavis nebrendirani..sve ti bu official..tak sam si ja napravio..i maknut ce ti se sve tmobile aplikacije
@Tonček, budem učinio vjerojatno, ali ću prvo učiniti odbrendiranje po zahtjevu T Mobile operateru, a ondak ako ne budem zadovoljan učinjenim, javim se na sat naukovanja postupanja po Odinu !!
Mene također jako živcira taj T-mobile logo i zvuk prilikom paljenja i gašenja mobitela...volio bih imat stock Samsung start i shoutdown uređaja...grrr...jel mozda netko zna koji je najbolji način da se to makne a da ne sjeb** moba ili nekaj slično. Ako netko ima neki link ili tutorial za to...hvala puno! :D
Najjednostavniji način je da uopće ne gasite telefon
Ima nešto i u tom tvom komentaru, ALI, ALI, kada znaš da je ON tu negdje, skriven, ćući negdje u nekom ćošetu i ne možeš ga NIIIKAKO maknuti, skorom kao zubobolja !!!!
Ma da je makar kvalitetniji zvuk koji se čuje, zvući upravo neobjašnjivi šuplje izlizano !!!!
Nije.
Android ima debilan multitasking kad bi usporedivao s iOS-om (to mu jedino zamjeram), cak i na 2GB RAM-a se nakupe nepotrebni procesi i nakon 6-7 dana znacajno uspore paljenje aplikacija, najvise phone i sms te sync-ovi.
Tako da morate gasit uredaj svakih 5-6 dana, da se ociste, ili napravit fast reboot (moze i bez roota, ima app)
Pa ne bih baš rekao. Kod mene UP TIME skoro 1400 sati, a mob nije ništa sporiji.
Pa ne bih baš rekao. Kod mene UP TIME skoro 1400 sati, a mob nije ništa sporiji.
U to sam uvjeren, ALI, koliko imaš i kakvih instaliranjih aplikacija, koje se koliko puta na dan, tjedan, mjesec sincayu, a da nisi možda niti cashe počistio ?!?!
Ocito ne koristimo uredaj na isti nacin.
Eto kod mene iPad 3 ima uptime 841h, nesto vise od 35dana.
Galaxy Note 2 ne moze izdrzat vise od 7dana kod mene bez da pocne trzat kod paljenja ekrana ili pozivanja, makar imam relativno puno aplikacija (150 system + 89 user)
U to sam uvjeren, ALI, koliko imaš i kakvih instaliranjih aplikacija, koje se koliko puta na dan, tjedan, mjesec sincayu, a da nisi možda niti cashe počistio ?!?!
Skype / msn rade 24/7, sinhronizacija maila uključena, WeatherPro svakih 15min... ima još dosta toga, ali to vjerujem nije toliko bitno (bluetooth povezivanje s auto radiom) i sl.
Skype / msn rade 24/7, sinhronizacija maila uključena, WeatherPro svakih 15min... ima još dosta toga, ali to vjerujem nije toliko bitno (bluetooth povezivanje s auto radiom) i sl.
Dobro da si spomenuo Skype i MSN, daj mi reci koliko ti koji konkretno cucla baterije?!
Obzirom i sam imam dva mail accounta, sada, nisam baš koliko se često oni sicayu obzirom kada ih pogledam, ako nakon nekog vremena ne vidim nove, ja ih podsjetim na syncanje sam, a i sam imam nekoliko vremenskih prognoza, ali sve manje otkada sam skinuo jednu applikaciju sa Google Playa, konkretno YR.NO, probaj ih odlični su, dugoročni i vrrrlo precizni u danim podatcima!!!!
Prezadovoljan sam sa WeatherPro, daju dosta podataka, a i vrlo su precizni. Sto se tiče Skype-a i Msn-a, od prekjučer sam se ulogirao na msn preko Skype-a, pa sad mi samo on radi u pozadini. Ali to je toliko zanemarivo, što se vidi na slici gdje ga ni nema na početku popisa. Screen je na 2h 10m trenutno.
odbrendiranje po zahtjevu T Mobile operateru, !!
a to se moze..kak to ide?
I mene to zanima ako je moguče.... I zanima me ako skinem neki od ovih Firmware-ova 4.1.2 dali ću moći staviti na Hrvatski jezik i dali će se maknuti logo kod paljenja i gašenja moba? Link ovdje:http://samsung-updates.com/device/?id=GT-N7100
I koji je od tih je najbolje staviti,tj od koje države? hvala :D
Mene užasno zivcira zvuk kamere koji se cuje i kad je na mute! Na S3 mi nije bilo tak.. izgleda da cu samo zbog te gluposti rootat. -.-
I mene to zanima ako je moguče.... I zanima me ako skinem neki od ovih Firmware-ova 4.1.2 dali ću moći staviti na Hrvatski jezik i dali će se maknuti logo kod paljenja i gašenja moba? Link ovdje:http://samsung-updates.com/device/?id=GT-N7100
I koji je od tih je najbolje staviti,tj od koje države? hvala :D
http://www.hotfile.com/dl/188303262/e57646d/N7100XXDLL7_N7100DBTDLL2_DBT.zip.html
ostat ce ti hrv.jezik
Mene užasno zivcira zvuk kamere koji se cuje i kad je na mute! Na S3 mi nije bilo tak.. izgleda da cu samo zbog te gluposti rootat. -.-
ja imam na s3 widget ugasi sve zvukove iliti turn off all sounds pa se ne cuje, probaj s tim, nemoj samo na silent stavit
A logo i zvuk od paljenja i gašenja uređaja će biti Samsungovi? Želio bih maknut sve što ima veze s T-mobileom van s moba.... Užasno me to smeta...grrrrr :S
Otiđi na Sammobile i flashaj neki nebrendirani official ROM.
Da ne povjeruješ, sam od sebe mi je profunkcionirao Kies instaliran na kompu nakon što sam stavio mob puniti na USB, da ne povjerujem, načisto !!!!
Sada ću morati probati saznati, možda kako skinem 4.1.2 JB, ili odnekuda možda izleti neka beta Key Lime Pie, ako ima za moj brendirani, za sada !!
Pozdrav, od danas sam i ja posto dio društva sa Note 2. Jel može netko reći must have app? Koje se koriste najviše? Koja je najbolja tipkovnica? :D Hvala!