Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 464.494
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note II!
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ako i cucla na 4.1.2 jače bakteriju, možda ima i za to lijek, obzirom na komentar jednog forumaša koji je ostavio svoj komentar!!

I did not notice any difference. Someone have mentioned here that factory reset improves battery life. I regularly factory reset my phone after flashing. Maybe that is the reason.

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

A drugi spominje format SD kartice dok je u telefonu.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne znam kakva je ovo magija, cudo od battery lifea Na S3 sam imo doslovno duplo manje screen timea! A da ne govorim kolko je brzi i bolji za koristit.. S3 definitivno fali ova giga rama vise.

15 godina
protjeran
Ma jedina magija je 2gb rama, tu je s3 totalna katastrofa, multitasking skoro neupotrebiv (to kazem kao netko naviknut na stari ip4!).
Baterija je i sami uredjaj su veci puno od s3 tako da je screen on time razumljiv (i na s3 mi moze trajat 8h ako cu gledat filmove), al brzina je uglavnom podjednaka (imam s3 a koristio sam i note2).
Bolji za koristit definitivno nije jer je ergonomija debelo na strani s3...
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

bok ljudi...

koristim gmail app i koristim email app , problem je sljedeci...

kada mi dodje na mail na gmail sa nekim attachom od cca 8 mb, bez beda ga downloadam... ali kada dodje na neki od mailova na email appu ne mogu skinuti attach.. kaze da nemam dovoljno mjesta...

naravno, imam i na SD cardu oko 2gb i na samom uređaju isto toliko..ako nekom nije problem, moze li provjeriti da li mu to normalno radi... dakle neki attach veceg formata... slike, pdf te doc fileove skine bez beda... a za ovo nema mjesta... weird :S

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ja sam jucer cudom, samo na WIFI, screen brightnes na minimalno, bex power savera, net, messanger cijeli dan posto sam bolestan dobio sam 5h i 45min screen ona, stock 4.1.2 sto mi je fakat puno za Galaxy S3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
@BMK
a sve ovisi sta radis na njemu. kazem, gledanjem filmova (stock app obavezno!) na ne pretjeranom brightnessu i bez ukljucenog synca, moze se 8h.
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ma znam ,ovo ja pricam o Galaxy S3.

Kad sam imao Note2, ovim tempom bih imao 11h screen on-a bez beda, bas prokleto razmazi covjeka ta ogromna baterija :D!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

@ATJLučko kako stojiš sa testiranjem baterije? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Meni je sve bilo popaljeno osim bluetootha. Bas sve kaj ima. Power sacer off naravno. Koristio sam ga za sve.. igrice, poruke, pozivi, chrome, facebook. Brightness na auto i na pola. 60% vremena na wlanu, ostalo mobilni net. Bas me iznenadio, skoro ko ipad.. baterija nikad da krepa.

1 0 hvala 0
14 godina
crash11 kaže...

@ATJLučko kako stojiš sa testiranjem baterije? :)

Evo da se oglasim kakvo je trenutno stanje sa testiranjem trajanja bakterije, oko 14.10 sati je bleknulo da još imam 15% bakterije, što će reći da sam na jednom ciklusu već oko 5 dana 5 sati i kusur, a iza 09.00 sutra će biti punih 6 dana uspješnog "korištenja" ciklusa, koji je punjen sedam sati via USB!

Nakon što iza 09.10 prođe punih 6 dana ciklusa jednim sa punjenjem, učinim SS pa ga stavim na forum!

Usprkos svemu, nisam i ne sumnjam u mogućnosti dugoročnog trajanja bakterije na mobu, ali brate dojadi čekanje {#}, makar sam umjereno koristio i WiFi, SMS, mailove, razgovor, slikanje, igrao sam dva puta Ninja Fruit, Google Play obišao nekoliko puta, ipak sam maaaalo kao u minusu da mi je prosjek potrošnje 16% na dan! Usprkos svemu, nadam se da će ovakva činjenica pokazati moć ovog moba i u odluci da ga i oni kupe, ako su do sada i malo dvojili, ako su samo sumnjali zbog povećih dimenzija, koje su po meni njemu ustavri samo prednost, i to veeelika {#} !!!! 

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Koristim iphone godinama i uvijek me zelja vuce k androidu. Par puta mi je trebao sekundarni mob i uvijek je to bio neki slabasni androidic koji mi je pokazao opcije OS-a ali ga nije mogao vrtiti u svoj svojoj ljepoti. Zato ce mi iduci mob biti samsung note. Prije par mjeseci sam vidio da je u Kini izasao note2 koji ima dual-SIM utore (http://www.engadget.com/2012/11/22/galaxy-note-ii-with-dual-sim-official-in-china/). Posto zivim van Hr, imam i lokalnu i Hr karticu pa bi me ovo spasilo vucaranja 2 telefoma, 2 punjaca itd ...

Inace koji god review pogledam - telefon je predobar. Ima jos i onaj mali docking station koji doda HDMI port i 3 usb porta s cime se telefon pretvara u racunalo/media centar. Samo da dodje taj s 2 sim kartice ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ansha kaže...
Ma jedina magija je 2gb rama, tu je s3 totalna katastrofa, multitasking skoro neupotrebiv (to kazem kao netko naviknut na stari ip4!).
Baterija je i sami uredjaj su veci puno od s3 tako da je screen on time razumljiv (i na s3 mi moze trajat 8h ako cu gledat filmove), al brzina je uglavnom podjednaka (imam s3 a koristio sam i note2).
Bolji za koristit definitivno nije jer je ergonomija debelo na strani s3...

Slazem se, ali u dizajnu je Note 2 bolji i u smjestaju gumba.

Samsung Galaxy i9305 je way to go za mene, quad 4420 1.4, 2GB rama i LTE na 4.7"

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Samsung Galaxy i9305 je way to go za mene, quad 4420 1.4, 2GB rama i LTE na 4.7"4.8''

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ako vam malo mogu pozornost skrenut na ovu temu.

Radi se o malom zahebu tomatove Zestoke tarife pa, di bolje pisat o tome nego tamo di se koriste mobiteli i, ta tarifa :D?!

Pa odvojite tren i nabacite svoje misljenje :)!

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/prijevara-tomatove-zestoke-tarife/177931.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Uspio sam nekako dogurati do punih šest dana neprestanog korištenja svojega moba, na jednom jedinom punjenju bakterije što po mojem skromnom razmišljanju ovaj mob diže u sam vrh vrhova kvalitete i kvalitetom njegove baterije, i makar ga nisam teretio nešto pojako, ali ipak sve jedno, ipak, to je nešto malo uber 144 sata, što opet znači da vikend koji je počeo u petak, mirno se može privesti kraju u ponedjeljak {#} {#} {#}!!!!

Uspješno trajanje 6 dana! Uspješno trajanje 6 dana!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Koliko ti je radio ekran?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PLASMAorLCD kaže...

Klikni sliku, pa ćeš vidjeti kako stoji 13%, a ako je 100% 144 sata, pa ti razmisli koliko je delao ekran, ako sam u pravu sa tim što stoji {#}?!?! 

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Klikni sliku, pa ćeš vidjeti kako stoji 13%, a ako je 100% 144 sata, pa ti razmisli koliko je delao ekran, ako sam u pravu sa tim što stoji {#}?!?! 

to je preko 18 sati...ne vjerujem bas

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

I nije bilo usputnih nadopunjavanja preko USB-a ili tako nešto???

el presidente http://www.speedtest.net/result/1631331270.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Šta ne možeš tu kliknuti na njega i prikaže ti se točno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Mene zanima ona druga slika kad se otvori onaj graf znači one pojedinosti...ova lijeva slika

el presidente http://www.speedtest.net/result/1631331270.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hsatUSA kaže...

I nije bilo usputnih nadopunjavanja preko USB-a ili tako nešto???

Gle, ako mi ne vjeruješ, što ti kazati, tvoja stvar, a da budem malo zločest, da je generalno bilo i malo punjenja, to bi se vidjelo na grafu budi bez brige, a ako i opet ne vjeruješ, pokušaj na svom mobu pripuniti jednom tijekom ciklusa pražnjenja, budeš vidio uzlaznu crtu gore!

PLASMAorLCD kaže...

Šta ne možeš tu kliknuti na njega i prikaže ti se točno?

Na žalost, više ne mogu jer mi je ubrzo nakon toga počela se bakterija malo više trošiti obzirom sam uključio WiFi signal, a on je pocuclao 2% samo tako, jer sam provjerio mailove, Google Play, malo internet i odeeeee ono malo što je ostalo, tako da ostaje samo ova slika, nažalost!!!!

I da, u pravu ste svi koji kažete da sam IPAK trebao učiniti još koji SS koji bi ostalo pokazao u još boljem svjetlu! Ako bude sreće i zdravlja, budem ponovio test, ali ću slikavati SS svakog dana, čisto da se ima link sa ciklusom pražnjenjenja, evo svečano obećavam {#} !!!!  

ATJ Lučko
14 godina
hsatUSA kaže...

Mene zanima ona druga slika kad se otvori onaj graf znači one pojedinosti...ova lijeva slika {#} !!!!

U redu, ne vičite na mene toliko {#}, budem drugi puta prilagao uz osnovnu sliku svaki puta i "ovu lijevu sliku" tako da se vidi što i kako Musa dere jarca {#} !!!!

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
Shaka111 kaže...
ATJLučko kaže...
PLASMAorLCD kaže...

to je preko 18 sati...ne vjerujem bas

Moguće je, uskoro ću ja slike svoje baterije objavit :)

17 godina
neaktivan

Evo ga 7 dana u komadu, bez ikakvog dopunjavanja i sl. Na slike sam stavio "watermark" da se ne bi uokolo širile.

Moja baterija note 2 slika 1 Moja baterija note 2 slika 1
Moja baterija note 2 slika 2 Moja baterija note 2 slika 2
16 godina
neaktivan

koliko sati ekrana?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

Piše ti na slici 13%, sad preračunaj kolko je to.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice