Samsung Galaxy Note 4!

poruka: 968
|
čitano: 218.416
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Ma ne patim toliko na brojke da mi je SOT = 3, 4,5 ili 6 sati nego samo da uspijem koristiti mob bar dva dana.

Svjetlina mi je na auto i još na -3 otprilike, imam pun kufer isključenih aplikacija, mob mi je na 2G mreži, GPS, NFC, BT off, wireless po potrebi. Najviše što radim je tipkanje u whatsappu.

Ubije me što sam do sad mogao sa svakim mobom (note 2, huawei y300, iphone 5s, lg g2, Nokia 630, HTC 610) 2 dana bez greške sa punjenjem a sa ovime se natežem dan i pol. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

A nešto ti sisa,tko ili što???A to gašenje app više je kontraproduktivno,negoli što imaš koristi od toga.Claen install kad budeš prelazio na lizaljku,and unbranded firmware of corse.

provjera kamere danas,ulaz u kameru/iz kamere u galeriju ofenzivan,koja slija:

http://imgur.com/giAgXoR

http://imgur.com/8hg5Jng

http://imgur.com/t7URJaA

http://imgur.com/40LY3sY

http://imgur.com/V7vRAcj

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

I to je to?

Miro

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Evo ga i na sammobile-u:

Model: SM-N910C
Model name: GALAXY Note 4
Country: Poland
Version: Android 5.0.1
Changelist: 4144322
Build date: Fri, 06 Feb 2015 13:39:46 +0000
Product Code: XEO
PDA: N910CXXU1BOB4
CSC: N910COXA1BOB4
MODEM: N910CXXU1BOB4 http://www.sammobile.com/firmwares/download/43153/N910CXXU1BOB4_N910COXA1BOB4_XEO.zip/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Samsung Galaxy Note 4!

A da bi stavio nekada taj unbranded firmware trebam naprije rootati mob ili samo po postupku sa prethodne stranice kao što si objasnio za poljski?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note 4!
VWalentino kaže...

A da bi stavio nekada taj unbranded firmware trebam naprije rootati mob ili samo po postupku sa prethodne stranice kao što si objasnio za poljski?

Onaj postupak je bio za OTA update. Tebe zanima HOW TO INSTALL STOCK FIRMWARE WITH ODIN: http://www.droidviews.com/install-stock-firmware-on-samsung-galaxy-devices-using-odin/ Nikakav root nit koji bakrači.

15 godina
Samsung Galaxy Note 4!

kako upaliti mute all na lolipop note 4

to mi je takva glupost da su makli da ne mogu vjerovati

ima li kakva caka da se to upali

hvala

HTC ONE M8 !!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pasko kaže...

kako upaliti mute all na lolipop note 4

to mi je takva glupost da su makli da ne mogu vjerovati

ima li kakva caka da se to upali

hvala

Uđi u izbornik i pronađi widget isključi sve zvukove. Zakelji ga na početnu stranicu i to je to.

VWalentino kaže...

Ma ne patim toliko na brojke da mi je SOT = 3, 4,5 ili 6 sati nego samo da uspijem koristiti mob bar dva dana.

Svjetlina mi je na auto i još na -3 otprilike, imam pun kufer isključenih aplikacija, mob mi je na 2G mreži, GPS, NFC, BT off, wireless po potrebi. Najviše što radim je tipkanje u whatsappu.

Ubije me što sam do sad mogao sa svakim mobom (note 2, huawei y300, iphone 5s, lg g2, Nokia 630, HTC 610) 2 dana bez greške sa punjenjem a sa ovime se natežem dan i pol. 

Ja koliko sam primijetio, S5 i Note 4 cicaju bateriju solidno, ne znam ki vrag su sa softverom napravili.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 22:42 (explorer 4).
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Meni je baterija jedna od stvari na koju se nikako ne mogu žaliti. 

Kad stavljam mob na punjenje počeo sam si raditi ove SS

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 22:59 (Franjo15).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

6h.45min od punjenja,zaslon uključen 1h.43min,pozivi 1h.26min,69% ostalo,ma baterija mrak!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jutros pocela i nadogradnja za 910F modele 😊
HTC ONE M8 !!!!!!!!!
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Nabavio sam si Steelie

. Stvar sljaka izvrsno i nemam prigovora, osim sto S pen ne radi na oko magneta koji je na mobu. Ajd meni to ne smeta jer je meni S pen cisti promasaj i ne koristim ga gotovo nikad.

Ali za one koji ga koriste ovo

bi bilo bolje jer je magnet na podnozju, ne na mobu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2015 15:08 (draak).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

znaci nikako se preko note ne moze slusati fm radio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Ne, Samsung je počeo izbacivati radio sa S4. Naravno, preko interneta možeš i Ameriku slušat :D

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Meni je baterija jedna od stvari na koju se nikako ne mogu žaliti. 

Kad stavljam mob na punjenje počeo sam si raditi ove SS

Ovih 3, 3 i pol sata je kao i na mom G3. Po tome vidim da Exynos crpi baterija kao i Snapdragon. Najviše ih ubija ekran..pogotovo ako se puno surfa.

spajder68 kaže...

6h.45min od punjenja,zaslon uključen 1h.43min,pozivi 1h.26min,69% ostalo,ma baterija mrak!!!

Bez surfanja će većina mobitel toliko izdržat. Surfanje najviše troši bateriju.

13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

meni je relativno slaba bila baterija usporedno s vasim rezultatima, i prekjucer maknem viber jer ga uopce ne koristim i baterija mi se jako popravila :)

budem stavio rezultate kad je iscrpim do kraja :)

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Pozdrav ekipa. U potrazi sam za HD wallpaperima. Imate prijedloge? 

Hello...

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Na XDA forumu se već neko vrijeme raspravlja o velikoj potrošnji baterije od strane WiFi-a na exynos verzijama (N910c) uređaja. Moj je exynos verzija i mjereno GSam Battery Monitorom jednako se ponaša. Uz wifi piše oko 30% potrošnje baterije, radio WiFi ili ne radio ništa (standby/gašenje WiFi-a tijekom standbya, google location servisi pogašeni, WiFi ne skenira za free mreže itd.). Recimo imam Tab S 8.4 WiFi model i kod njega je potrošnja oko 3% čak i nakon tjedan dana (povremenog) korištenja na istom punjenju. Što se Notea tiće i s ovakvih 30-ak % potrošnje uz normalno korištenje baterija mi izdura 2 dana. Sad sam neko vrijeme imao skroz ugašen WiFi i koristio sam samo mobilni promet, i tako sam uređaj znao gurati i do 4 dana ako sam ga malo koristio. Mislim, nije da me to nešto posebno smeta, ali... Kakva su iskustva s tim kod vas koji koristiti exynos verziju uređaja i da li je netko probao kako stvari stoje s lollipopom ? SAJB, nisam previše pretumbavao starije postove.

Deckard
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Danny_5 kaže...

Pozdrav ekipa. U potrazi sam za HD wallpaperima. Imate prijedloge? 

Jesi pokušao sa Zedge aplikacijom ustvari učinjenom za wallpaperima i ostalim detaljima vezanima mobitele i ostale gadgete?!

ATJ Lučko
10 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Jesi pokušao sa Zedge aplikacijom ustvari učinjenom za wallpaperima i ostalim detaljima vezanima mobitele i ostale gadgete?!

Instalirana. Nego sam mislio da postate svoje favorite... Tesko mi se odlucit za neki... Zapravo nisam naisel na neki koji bi me odusevio.

Hello...
14 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Da ti budem prav, ja sam u principu najskloniji tamnim pozadinama, u bilo kojoj boji, ali primarno crno ili tamno plavo. 

Ako nešto kombiniram to su neki dani u godini, Božić, Nova Godina, snijeg na prvi dan zime, nešto ljetno na prvi dan ljeta i tako slično. 

Makar, niti neku dobar primjer prirode mi nije stran za postaviti. 

ATJ Lučko
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Jel digao tko lizaljku? Ja ju koristim već par dana i mogu reći da naspram 4.4.4, vidi se pomak. 

0 0 hvala 0
17 godina
Retonja kaže...

Jel digao tko lizaljku? Ja ju koristim već par dana i mogu reći da naspram 4.4.4, vidi se pomak. 

U kojem smjeru  ? Koje su glavne i iz aviona vidljive prednosti nad 4.4.4 ? Čitam po XDA forumu sve i svašta od onih koji su nadogradili, ima zadovoljnih, ima nezadovoljnih, ali još nisam naišao na konkretne i smislene postove da vidim isplati li se realno potrošiti dan na pretumbavanje svega i svačega u svrhu nadogradnje jer bih radio factory reset.

Deckard
10 godina
neaktivan
deckard kaže...

U kojem smjeru  ? Koje su glavne i iz aviona vidljive prednosti nad 4.4.4 ? Čitam po XDA forumu sve i svašta od onih koji su nadogradili, ima zadovoljnih, ima nezadovoljnih, ali još nisam naišao na konkretne i smislene postove da vidim isplati li se realno potrošiti dan na pretumbavanje svega i svačega u svrhu nadogradnje jer bih radio factory reset.

I ja sam jos skeptican pa cekam da stigne nas update. previše je kontradiktornih mišljenja po forumima...

Hello...
15 godina
Samsung Galaxy Note 4!

izbacivanje silent moda je najvece smece koje su mogli napravit

sad ima neki priority mode i mod gdje totalno sve iskopca cak i alarm

priority mode je ok zamisljen ali u praksi ne funkcionira dobro

jer pun klinac aplikacija prolazi kroz zabranu neke zvukom a neke vibrom

sto je neprihvatljivo meni po noci ( Viber, Whatsapp, messanger i sl. )

postoje neke app koje bi trebale ovo rijesavat

kao sto je https://play.google.com/store/apps/details?id=it.braincrash.volumeacefree  ili https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nightskeeper

pa ko je instalirao lilipop neka isproba

pozdrav

HTC ONE M8 !!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Evo da nije dosadno trlja brlja geekbench3 na cigli. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

U dosadi cekanja lolipopa evo SS mojeg nedavnog koristenja telefona

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
GrimReaperKC kaže...

U dosadi cekanja lolipopa evo SS mojeg nedavnog koristenja telefona

Impresivno,

ja nikako nemogu dobiti tu statistiku..

Molim te mi reci kako si to uspio? (battery save, custom rom ili kaj?)

jer meni za 2h pričanja i 3 ipo sata ekrane nebi izdržao do navečer,

pozz

13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

ja sam mislio da je to neki prosjek.. jer ovdje sam vidio da ljudi pisu da imaju po 6h screen-on timea,cak i 7..ovo je 3 i po. najvise sam 4 dobio.

sve je stock, ne usudim se rootati jer mi sve ok radi i zadovoljan sam(dapace, lansiran sam u svemir,jer sam presao sa galaxy s2).

kad rijese knox i da ga ja mogu odvuc na garanciju bez opasnosti onda cu ga rotati i ici na custom rom,al prije toga svakak cekam i stock lolipop.

wifi mi se gasi kad je mobitel u sleep modeu, 3g palim samo dok trebam(dok sam na poslu). doma mobitel ne koristim bas (osim za pozive ili koju fotku radi posla).

ta 3 dana sam radio popodnevne. mobitel drzim dosta minimalisticki slozen. imam textru za sms,skype i sygic navigaciju. sve sto mogu(da mi netreba) je disable-ano.tako da imam vrlo malo aplikacija i sav bloatware disablean.

na mobu najvise surfam(face,bug i jos par portala). youtube vrlo rijetko. pisem biljeske povremeno. nekad mi ne izdrzi ni 2 dana,kad ga bas zestoko koristim. svjetlina mi je na oko 35%.

imao sam prije viber instaliran al posto ga ne koristim sam ga maknuo. to mi je vidljivo poboljsalo bateriju. u svakom slucaju mi je super sto ga nemoram puniti svaki dan,nego svaka 2-3,i to se napuni za sat i pol od pet do 100%.

cekam sad lolipop, nadam se da ce biti manje bloata,i da ako bude da ce se sve dati obrisati/disableati...

Moj PC  
1 1 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice