Dosta ljudi se zali na taj Samsung,ja ti predlazem da uzmes nokiu ili jos sacekas...
Meni je pravo mocan ovaj novi SE Vivaz,samo on jos nije ni izasao,morao bi ga malo pricekati.
Dosta ljudi se zali na taj Samsung,ja ti predlazem da uzmes nokiu ili jos sacekas...
Meni je pravo mocan ovaj novi SE Vivaz,samo on jos nije ni izasao,morao bi ga malo pricekati.
Zbog cega tocno su se zalili na Samsung? A ovaj Vivaz ce biti skup pa ga necu moc uzet...
Vivazu ce cijena na obicnom trzistu biti oko 300 eura...uz pretplatu moci ces ga dobiti vrlo jeftino....
hvala, sad sam u jos vecoj nedoumici, vidio sam da ih se dosta zali na Galaxy, a hardverski i softverski se Galaxy cini puno bolji od 5530, u Vipu je Nokia 799,00 kn a Galaxy 1.199,00 kn...
hvala, sad sam u jos vecoj nedoumici, vidio sam da ih se dosta zali na Galaxy, a hardverski i softverski se Galaxy cini puno bolji od 5530, u Vipu je Nokia 799,00 kn a Galaxy 1.199,00 kn...
ako ne zelis jos cekati,onda galaxy bez dileme. jednostavno je bezveze porediti galaxy sa 5530XM...ili sacekaj jos da dodju novi modeli ili kupi galaxy
onda uzimam Galaxy al onu futrolu bacam odmah u smece
hvala puno na savjetima 
hvala puno na savjetima 
nek ti je sa srecom! nadam se da ces nam napisati jedan posten rewiev i svoje misljenje iz prve ruke!
hvala puno na savjetima 
nek ti je sa srecom! nadam se da ces nam napisati jedan posten rewiev i svoje misljenje iz prve ruke!
thx..,ocu ocu sigurno, i necu ga pravdat i branit ako bude zaje*avo taj galaksi 
da li je istina da mu bluetooth sluzi samo za bt slusalicu, i da se ne mogu prebacivati pjesme itd???
da li je istina da mu bluetooth sluzi samo za bt slusalicu, i da se ne mogu prebacivati pjesme itd???
mislim da samo sluzi za bt slusalicu kako si ti i rekao...ovo sam procitao na gsm areni:headset support only
Ima li netko galaxy da nam napise kratku recenziju, mane i vrline?
galaxy-a ima dosta clanova,nadam se da ce ubrzo vidjeti poruku i napisati recenziju moba!
Imam Galaxy cca, 2 mjeseca. Nije los mob al ima nekih musica. Moja preporuka je pa probas uzet HTC Hero.
Imam Galaxy cca, 2 mjeseca. Nije los mob al ima nekih musica. Moja preporuka je pa probas uzet HTC Hero.
Ne mogu vec sam narucio Galaxy, mozes li nabrojati te 'musice' pliz... i moze li se srediti da bluetooth sluzi i za prebacivanje podataka a ne samo za bluetooth slusalicu
Pa neke od musica su da se zna ponekad (sam od sebe) restartat (neznam dali je to nekog programa ili sta), wi-fi zna isto malo radit-ne radit, bateria 2-3 dana top (ugaseno sve moguce 3g,wi-fi,gps...cca. 2-3 poruke na dan). Nemogu se sad bas sjetit svega jel sam otupio od tih musica, al bluetoth ne sljaka za prebacivanje podataka (probavao i sa nekim programom al nis).
S druge strane, imas puuuuuuuuuuunoooooooooo free programa za instalirat preko Market-a (ja sam ih skinuo masu pa sam poslije deinstalirao), ekran je super (boje, rezolucija...).
Kad ga budes dobio ces vidjet, a i malo probaj pro-guglat i vidi sta drugi ljudi kazu. 
Evo dosao je Galaxy, a ovdje sam otvorio novu temu, pa ako bi mogli ostaviti koji komentar http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-pitanja/48649.aspx?page=0&jumpto=801318&sort=asc&view=flat