Samsung Galaxy ili Nokia 5530 XM

poruka: 78
|
čitano: 18.927
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
LG, Samsung ili Sony Ericsson?

Dosta ljudi se zali na taj Samsung,ja ti predlazem da uzmes nokiu ili jos sacekas...

Meni je pravo mocan ovaj novi SE Vivaz,samo on jos nije ni izasao,morao bi ga malo pricekati.

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2010 21:24 (stevan94).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: LG, Samsung ili Sony Ericsson?
stevan94 kaže...

Dosta ljudi se zali na taj Samsung,ja ti predlazem da uzmes nokiu ili jos sacekas...

Meni je pravo mocan ovaj novi SE Vivaz,samo on jos nije ni izasao,morao bi ga malo pricekati.

Zbog cega tocno su se zalili na Samsung? A ovaj Vivaz ce biti skup pa ga necu moc uzet...

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2010 21:32 (Fićo_CoD 5).
16 godina
neaktivan

Vivazu ce cijena na obicnom trzistu biti oko 300 eura...uz pretplatu moci ces ga dobiti vrlo jeftino....

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Imas ovdje temu o galaxy-u pa je pregledaj malo....

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

hvala, sad sam u jos vecoj nedoumici, vidio sam da ih se dosta zali na Galaxy, a hardverski i softverski se Galaxy cini puno bolji od 5530, u Vipu je Nokia 799,00 kn a Galaxy 1.199,00 kn...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Samsung Galaxy ili Nokia 5530 XM
Fićo_CoD 5 kaže...

hvala, sad sam u jos vecoj nedoumici, vidio sam da ih se dosta zali na Galaxy, a hardverski i softverski se Galaxy cini puno bolji od 5530, u Vipu je Nokia 799,00 kn a Galaxy 1.199,00 kn...

ako ne zelis jos cekati,onda galaxy bez dileme. jednostavno je bezveze porediti galaxy sa 5530XM...ili sacekaj jos da dodju novi modeli ili kupi galaxy

16 godina
neaktivan

onda uzimam Galaxy al onu futrolu bacam odmah u smece Cool hvala puno na savjetima Osmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

onda uzimam Galaxy al onu futrolu bacam odmah u smece Cool hvala puno na savjetima Osmijeh

nek ti je sa srecom! nadam se da ces nam napisati jedan posten rewiev i svoje misljenje iz prve ruke!Namigiva

16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

nek ti je sa srecom! nadam se da ces nam napisati jedan posten rewiev i svoje misljenje iz prve ruke!Namigiva

thx..,ocu ocu sigurno, i necu ga pravdat i branit ako bude zaje*avo taj galaksi Belji se

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 23:11 (Fićo_CoD 5).
16 godina
neaktivan

da li je istina da mu bluetooth sluzi samo za bt slusalicu, i da se ne mogu prebacivati pjesme itd???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

da li je istina da mu bluetooth sluzi samo za bt slusalicu, i da se ne mogu prebacivati pjesme itd???

mislim da samo sluzi za bt slusalicu kako si ti i rekao...ovo sam procitao na gsm areni:headset support only

16 godina
neaktivan

Ima li netko galaxy da nam napise kratku recenziju, mane i vrline?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

galaxy-a ima dosta clanova,nadam se da ce ubrzo vidjeti poruku i napisati recenziju moba!Namigiva

17 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

Imam Galaxy cca, 2 mjeseca. Nije los mob al ima nekih musica. Moja preporuka je pa probas uzet HTC Hero.

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Imam Galaxy cca, 2 mjeseca. Nije los mob al ima nekih musica. Moja preporuka je pa probas uzet HTC Hero.

Ne mogu vec sam narucio Galaxy, mozes li nabrojati te 'musice' pliz... i moze li se srediti da bluetooth sluzi i za prebacivanje podataka a ne samo za bluetooth slusalicu

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 19:47 (Fićo_CoD 5).
17 godina

Pa neke od musica su da se zna ponekad (sam od sebe) restartat (neznam dali je to nekog programa ili sta), wi-fi zna isto malo radit-ne radit, bateria 2-3 dana top (ugaseno sve moguce 3g,wi-fi,gps...cca. 2-3 poruke na dan). Nemogu se sad bas sjetit svega jel sam otupio od tih musica, al bluetoth ne sljaka za prebacivanje podataka (probavao i sa nekim programom al nis).

S druge strane, imas puuuuuuuuuuunoooooooooo free programa za instalirat preko Market-a (ja sam ih skinuo masu pa sam poslije deinstalirao), ekran je super (boje, rezolucija...).

Kad ga budes dobio ces vidjet, a i malo probaj pro-guglat i vidi sta drugi ljudi kazu. Izlanuo se

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
16 godina
neaktivan

Evo dosao je Galaxy, a ovdje sam otvorio novu temu, pa ako bi mogli ostaviti koji komentar http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-pitanja/48649.aspx?page=0&jumpto=801318&sort=asc&view=flat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ovo je site sa svim uputama za Gps, isprobano na Galaxy i radi OK.

http://www.red-gsm.net/t45335/

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice