Samsung galaxy mini 2 (S6500) Tele 2 internet

poruka: 4
|
čitano: 2.935
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Samsung galaxy mini 2 (S6500) Tele 2 internet post

Kao sto sam u naslovu naveo imam navedeni mob i imam problema sa internet i MMS postavkama.

Nikako ne mogu natjerat mobitel da radi preko data paketa od Tele 2 (takodjer ni MMS ne radi).

Zamolio bi nekog tko se kuzi da mi napise koje tocno postvke treba upisati da to sranje proradi.

Probao sam automatski sa  porukom "Tele 2" na 777 al ne ide.Takodjer sam probavao i rucno al isto sranje.

Mala napomena: ne znam dal je bitno...koristim bonove,ne pretplatu.

Internet i mms rade na drugom telefonu.

Zvao sam Tele 2 al tam su tolko zbunjeni da nista ne znaju osim slanja automatske poruke.

(digli su mi zivce pa sam im poklopio slusalicu)

Ako netko ima definirane navedene postavke za ovaj mob.neka napise, bio bi zahvalan!

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

itko ???

nek se jave ovi uspod 2 promila u krvi :)

0 0 hvala 0
17 godina

Jesi uopce ukljucio podatkovni promet na mobu. znaci tamo sa lijeve strane drzi zipku za paljenje i gasenje i tamo ukljucis podatkovnu vezu.  Šta se tice mms nikad ga ne koristim pa niti neznam jel mi radi ili ne.  Uglavnom za to koristim viber jer je besplatno. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo samo da nipisem rijesenje.

Znaci nije bilo do mobitela vec do same kartice koja je stara ko zna kolko i nakon stavljanja nove sve je najnormalnije proradilo.

Sve to su mi rijesili u Tele 2 centru...sat vremena su razbijali glavu zasto data promet ne radi, a na kraju se uspostavilo da je u kartici problem.

Mogao sam ja drljat po postavkama do imendana.

Pozz

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice