Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 825.227
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
Diazz72 kaže...

Ma moze K.

Tip je poslao mob na servis i vratili mu ga sa lollipopom, ali tip je p*zda pa ne zeli uplodati rom.

Vidim evo na xda, ne zeli da uploada. -.-

12 godina
Almin94 kaže...
Diazz72 kaže...

Ma moze K.

Tip je poslao mob na servis i vratili mu ga sa lollipopom, ali tip je p*zda pa ne zeli uplodati rom.

A sta da ti kazem, ima vise srece nego pameti.

Takvi su mi naj gori, pohvale se necime i onda kenjaju.

Pa budalo jedna onda radje drzi sa sebe i ko te...

15 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Barem znamo da je Lollipop pred vratima. 

15 godina
14 godina
neaktivan

Nisu loši ovi Lollipop romovi, al nemre se koristit Xposed Framework, pa sam ostao na KitKat.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...
Almin94 kaže...
Diazz72 kaže...

Ma moze K.

Ja mislim da je to fake.

EDIT: Moderator mu zatvorio temu

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2015 12:09 (Denyken).
12 godina
windir_zg kaže...

Nisu loši ovi Lollipop romovi, al nemre se koristit Xposed Framework, pa sam ostao na KitKat.

http://forum.xda-developers.com/xposed/official-xposed-lollipop-t3030118

12 godina

DELETED

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2015 18:50 (Diazz72).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Vezano za ovaj kineski ROM, DIAZZ72 ga je očito isprobao pa bih ga molio da podijeli iskustvo. Vidim da se samo flasha PDA (ili AP) putem ODINA i TW kernel v1 od Audisma putem TWRP ili sl., ali me zanima kako radi u praksi, kakvo je trajanje baterije, rootanje i sve ostalo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2015 22:22 (Javors).

0 0 hvala 0
12 godina

Vec sam pisao o iskustvu sa tim ROMom, po meni je OK...ja ga koristim na dnevnoj bazi i sve pet.

Baterija traje kao i na KitKatu ( mozda mrvicu vise ), meni je stabilan ( jos mi se ni jedanput nije desio reboot ), rom koristi malo vise RAM memorije ( no uredjaj ima 2gb memorije sto je sasvim dovoljno i nikad necete ostati bez potrebne memorije ), tu i tamo TW launcher malo lagga na sekund ( ja sam stavio Googleov launcher i sve 5 )...jedino sto me smeta ( ali to je stvar kernela ) jest sto uredjaj ne pamti WiFi PW te ga moram svaki put kucati.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Hvala, mislim da ću ga instalirati.

14 godina
neaktivan

I ja cu. Od sluzbenog izgleda nista ovaj mjesec.

0 0 hvala 0
12 godina

Ma ja ne znam kaj samsung izvodi sa tim updejtima...postali su stvarno užasni, ovo će biti zadnji telefon od samsunga koj sam kupio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I mene tocno zivciraju. Neznam koja im je fora sa ovim.

0 0 hvala 0
15 godina

za nas koji imamo tu nesrecu GT-I9515 ima nade, polako su poceli radit kernele s kojima mozemo flashat romove za I9505 a da touch i wifi radi, zasad jos samo bluetooth ne rade a vjerujem da ce se i to rijesit uskoro.

kernel: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-develop/kernel-s4-value-edition-i9515-t3031044

prilagoden recovery za I9515 model: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/general/rom-cyanogenmod-11-i9515-t2974148

rom u kojem uzivam i koji radi s ovim kernelom: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-develop/i9505xxugnj8-4-4-2-xeo-ambasadii-s5-t2958250

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i9505 Lollipop system dump

ipak je onaj lik bio u pravu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Da ali opet ne radi WiFi, opet problem sa kernelom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 11:06 (Javors).

0 0 hvala 0
12 godina
Javors kaže...

Da ali opet ne radi WiFi, opet problem sa kernelom.

Sad ga stavljam gore pa cemo vidijeti...javim se kroz jedno pola sata/sat kad vidim malo kako radi...ma da nebi trebalo biti problema.

15 godina
neaktivan

Ne radi wifi opet ni sa jednim kernelom. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Opet neki polu-proizvod..

0 0 hvala 0
12 godina

Ma da ovo je neka mucka, WiFi ne radi, PIN zakljucavanje ne radi, Google Play ne radi, OS koristi mnogo vise rama nego sto je potrebno...itd ;(

EDIT: Ako ovo nije mucka onda fakat je samsung u k. jer do dana danasnjeg nisu rijesili wifi i ostale probleme

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 13:36 (Diazz72).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Siguran sam da je već negdje pitano u ovoj temi nekad u prošlosti, no iskreno, prelijen sam da prelistavam stranice i tražim pa da direkt pitam..

Gdje da nabavim zaslon za S4? Ne želim neki zamjenski LCD ili nešto, htio bi baš AMOLED, al nikako da ga nađem negdje na ebayu... Spreman sam dat i 100$ ako je to to, samo ne želim neki zamjenski šrot kakvog mi je neki lik u servisu htio uvalit pa sam ga ujedno sterao i u 3 lijepe.

900 kn za zamjenu je htio uzet, i reko aj još ću pregrmit, al kad sam vidio zaslon, sve sam mu po spisku. Tako da sam mu ponudio 200 kn i reko uzmi il vrati mi sve moje potrgano, lik je ladno uzeo, al hoću ga oformit da bude pravi onaj.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi, nudi mi jedan kolega oko 100KM, odnosno 400kn i Nexus 5 za moj galaxy S4 Black Edition. Oba su ocuvana maksimalno. Ne znam sta da radim. Ovaj mi je puno ljepsi od Nexus-a, a zna se da je Nexus strojnica za ovaj S4. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Almin94 kaže...

Ljudi, nudi mi jedan kolega oko 100KM, odnosno 400kn i Nexus 5 za moj galaxy S4 Black Edition. Oba su ocuvana maksimalno. Ne znam sta da radim. Ovaj mi je puno ljepsi od Nexus-a, a zna se da je Nexus strojnica za ovaj S4. 

Ja bih na tvom mjestu uzeo tu ponudu.

EDIT: Ako nista znas da ces dobiti iduce Android updejte.

Za S4 je JAKO upitno dali cemo dobiti ( sluzbeni necemo sigurno, ali upitno je i costume rom dali cemo dobiti jer GPE uredjaji neceju dobiti novi updejt tako da pitanje je kernela )

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 14:12 (Diazz72).
13 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Nexus je zvijer, a ako ćeš još pare dobit, što da ne. Samo uzmi ;)

Kamera je bolja na S4 i memorija, a bome i baterija, al nexus je brži i čisti android i sve... kasnije lako prodaš nexusa i kupiš s4 opet ako ti ne paše ;)

15 godina

daje ti uredaj s jacim chipsetom i jos ti nadoplacuje 400 kn? ja bi uzeo odma

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Sad sam malo prcko po romu i cini se da ovo je sluzbena verzija, samo kaj imamo samo system dump bez kernela te ovaj tip je koristio kernel od 9508 ROM-a ( koij nosi build date jan 19, a officijalni 9505 build date je jan 29 ).

E sad stvar je u tome kaj ekipa ne zeli ROOTati svoj uredjaj kako bi napravila backup kernela.

Bez toga jedino kaj se moze je napraviti kernel fix kao za 9508, no onda sa time nista nismo dobili jer opet dolazimo na isto kao i sa 9508 buildom.

Mozda bi bilo naj bolje kad bi ekipa otvorila kickstar stranicu da se tipu skupe pare za novi S4 te da on ROOTa ovaj i napraviu kernel dump.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma jeste, ali kod nas su iste cijene, S4 mozda malo i skuplji. Takoder poslije cu se lakse rijesiti S4 nego ovog Nexusa. Kod nas svako zeli Samsung. Sta mislite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislim da je pitanje dana kad ce I9505 dobiti update.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice