Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 824.833
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
Almin94 kaže...
mstaglicic kaže...

Flashanjem preko ODIN-a necu promijenit KNOX na 0x1 ?

Knox ce ostati 0x0. Ja sam flashao bezbroj puta i sve je ok, ostaje na 0x0 jer je nabacen rom oficijalnim putem.

a ako promjeniš csc?

tipa hoćeš sa t-mobile na hrvatski nebrandirani rom?

i to misliš preko odina da je "službeni put"?

15 godina
neaktivan
marsovac zemaljski kaže...
Almin94 kaže...
mstaglicic kaže...

Knox ce ostati 0x0. Ja sam flashao bezbroj puta i sve je ok, ostaje na 0x0 jer je nabacen rom oficijalnim putem.

a ako promjeniš csc?

Da, mislim na "sluzbeni put". Izmjenio se i csc, medjutim knox je ostao 0x0. Ne znam kakvo je stanje sa t-mobile i nebrandiranim romovima. Ja imam ubranded S4 Black Edition. Siguran sam 100% da knox nece okinuti.

15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
marsovac zemaljski kaže...
Almin94 kaže...
mstaglicic kaže...

a ako promjeniš csc?

Da, mislim na "sluzbeni put". Izmjenio se i csc, medjutim knox je ostao 0x0. Ne znam kakvo je stanje sa t-mobile i nebrandiranim romovima. Ja imam ubranded S4 Black Edition. Siguran sam 100% da knox nece okinuti.

Flashao sam preko ODIN-a i dobio KNOX 0x1 , ali nebitno to sad. Najbitnije mi da mob radi kako treba , pogotovo WLAN.

15 godina
neaktivan
mstaglicic kaže...

Flashao sam preko ODIN-a i dobio KNOX 0x1 , ali nebitno to sad. Najbitnije mi da mob radi kako treba , pogotovo WLAN.

Ja sam flashao 100x do sad i knox je ostao 0x0. :S

12 godina
neaktivan

Zanima me moze li se zamijeniti samo ovaj "kromirani" rub i ako moze koja je cijena toga?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

Zanima me moze li se zamijeniti samo ovaj "kromirani" rub i ako moze koja je cijena toga?

Evo ukoliko misliš na bočni rub:

http://www.ebay.com/itm/Mid-Middle-Frame-Plate-Midframe-Chassis-Housing-for-Samsung-Galaxy-S4-IV-i9500-/251290103674?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item3a820eaf7a

Ne znam koliko ti je isplativo rastavljat cijeli mobitel samo da bi to promijenio. 

13 godina
neaktivan

pozz ljudi,htio bih vam postaviti pitanje.zelim si kupiti samsung galaxy s4 i pronašao sam nekog lika koji prodaje novi sa svom opremom (punjac slusalice bla bla),ali imam određenu dozu straha zbog svih tih kopija telefona koje su se našle na tržišu.znači ja bih otišao osobno po telefon pa me zanima kako bih se mogao 100% uvjeriti da se ne radi o kopiji?on ga cijeni 450KM (cca 1800kn) evo vam par slika iz oglasa pa mi recite ako može što vi mislite da li se radi o kopiji ili originalu.hvala :) Slike

http://i.imgur.com/m6TRjxe.png
http://i.imgur.com/c9meeub.png

http://i.imgur.com/KJbUfIO.png

http://i.imgur.com/pLmvb2Q.png

http://i.imgur.com/yJR0Zkd.png

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 15:34 (FFFFFUUUUUUUUUU).

0 0 hvala 0
15 godina

a gle po slikama izgleda u redu ali ako vec ides po njega onda skini antutu benchmark i tamo ti pise tocno koji je procesor unutra, ako je neki MTK onda ti je mobitel kopija...ako oces dam ti ja svog za 1600 kupljen u 7 mjesecu, u istom stanju kao i ovaj sa tvojih slika, radi na sve mreze

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

hvala na odgovoru otići ću sutra do tog lika pa ako ništa ne bude od toga javim ti se 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mstaglicic kaže...
zanimatelj kaže...

Evo ukoliko misliš na bočni rub:

http://www.ebay.com/itm/Mid-Middle-Frame-Plate-Midframe-Chassis-Housing-for-Samsung-Galaxy-S4-IV-i9500-/251290103674?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item3a820eaf7a

Ne znam koliko ti je isplativo rastavljat cijeli mobitel samo da bi to promijenio. 

Zasto mislis da nije isplativo rastavit mob pa da zamijenim taj rub?

12 godina
neaktivan

Koja je najtanja maskica za s4 i da se moze kupiti negdje u zgu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa ukoliko zelis rastavljat cijeli mob i slozit u taj novi okvir.

Mislim nije to neki problem, al vidim da je u mom slucaju to bio

problem ovima na servisu napravit jer im je ostalo praznog prostora malo izmedju zaslona i okvira.

15 godina
neaktivan

Ima li kakav nacin da se na S4 nabaci official Google Play Edition rom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Ima li kakav nacin da se na S4 nabaci official Google Play Edition rom?

Imas na xda GPE ROM za S4 i9505 ( Lolipop i Kitkat ).

12 godina
neaktivan

Koji je najbolji rom a da izgleda kao s5,note 4?

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 20:09 (zanimatelj).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

Koji je najbolji rom a da izgleda kao s5,note 4?

Imaš Note4 port za S4:

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-develop/rom-albe95-rom-t2967688

Još se neki bugovi moraju ispeglat, ali za daily ROM ga možeš koristit, jer sve radi kako treba. 

Imaš i S5 port ROM :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2706844 

12 godina
neaktivan

Koji ti preporucas note 4 ili s5?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

Koji ti preporucas note 4 ili s5?

Note4 ROM ima još nege sitne bugove koji će se s vremenom ispravit.

S5 ROM je već duže prisutan i popravljeni su svi bugovi.

Moja ti je preporuka da instaliraš S5 ROM jer i u njemu već imaš neke dodate sa Note4 a i sigurno nećeš imat bugova. 

14 godina
neaktivan

Ako mislis stavljati S5 ROM onda stavi ovaj http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2672053

Stabilan, brz i ima sve opcije kao S5

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima na xda, ali su custom sa nekim izmjenama. Koji GPE rom preporucujete (Lollipop), a da je najvise slican stock GPE.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Je li neko isprobao Google Play Edition rom (xda)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Almin94 kaže...

Ima na xda, ali su custom sa nekim izmjenama. Koji GPE rom preporucujete (Lollipop), a da je najvise slican stock GPE.

Ja koristim KANGAPOP, meni je poprilično ok.

15 godina
neaktivan

Sta mislite koja verzija ce prva biti nadogradjena na Android 5.0 Lollipop, i9500 ili i9505?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

i9506 Zašto se tako malo spominju? Cuo sam da je najjaci?

sup bro?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pa je, S800 chipset a kod obicnog je S600, ovaj prvi ima malo manje od 40000 na antutu dok s600 ima oko 30000, tocno se osjeti ta nijansa u radu fino, spominje se malo zato sto je rijedak...btw ako neko hoce kupit S4 u savrsenom stanju nek mi se javi ili ako neko slucajno ima LG G2 a da bi mjenjao isto mi to pase

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Almin94 kaže...

Sta mislite koja verzija ce prva biti nadogradjena na Android 5.0 Lollipop, i9500 ili i9505?

Za nadogradnje se najviše spominje i9505 (Snapdragon S600) a onda bi neka logika bila i9515 (Snapdragon S600 drukčiji touch i wifi) jer je hardwareski najsličniji

i9506 se ne spominje premda je najjači S4 (Snapdragon S800), a 9500 isto zasad ne (Exynos 5 Octa 5410).

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 12:39 (igy).
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...

pa je, S800 chipset a kod obicnog je S600, ovaj prvi ima malo manje od 40000 na antutu dok s600 ima oko 30000, tocno se osjeti ta nijansa u radu fino, spominje se malo zato sto je rijedak...btw ako neko hoce kupit S4 u savrsenom stanju nek mi se javi ili ako neko slucajno ima LG G2 a da bi mjenjao isto mi to pase

Vidim da su cjene slicne ili iste kao u I9505 verzije. Nije li onda bilo bolje uzeti S4 sa Snapdragon 800?

17 godina
Naravno ako se može naći
15 godina

Šta napraviti kad Android os troši najviše baterije? Nakon resetiranja je neko vrijeme sve ok a onda opet počne divljati. Mobitel se ne koristi, a jako se zagrije. Androod os je na prvom mjestu potrošača baterije sa preko 60-70 %

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ako je nakon reseta dobro neko vrijeme a onda ne vrlo vjerojatno je problem neka aplikacija i treba otkriti aplikaciju ili proces. Mobitel ne bi trebao grijati dok ne radi ali ako proces radi u pozadini onda i procesor ne miruje.
Ja bih na tvom mjestu nakon reseta stavio ažuriranja na ručno i puštao jedno po jedno i između ažuriranja pratio neko vrijeme ponašanje ako već ne možeš otkriti među aplikacijama
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice