dali se i kod vas na galaxyu događa da čim se napuni baterija 100% ne prikazuje odmah zelena ledica nego par minuta malo kasnije, jer meni se upali zeleno nakon što se napuni nekih 5-10 min ne znam točno pa me zanima dali je to normalno??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koje je bolji i zasto i9500 ili i 9505
nis ne kuzim
po ovoj starnici ispada da je i9500 bolji a na par videa na youtube u komentarima sam vidio d aljudi pricaju da je i9505 bolji
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_i9500_vs_i9505-review-930p5.php
Kod nas je zastupljen model I9505. Jedina značajna razlika je u procesorima, I9500 ima octa-core dok I9505 ima quad-core. Iako I9500 ima octa-core procesor razlike u preformansama između dva modela su jako male.
Još jedna stvar model I9505 je puno zastupljeniji kod developera pa tako ima i puno više custom romova i ostalih modova za razliku od I9500.
Prema tome uzmeš li I9500 ili I9505 potpuno je svejedno, jedino ako ćeš kasnije htijeti napravit root mobitela i stavljati custom romove sa I9500 imati ćeš puno manji izbor.
Da li netko ima iskustava sa zamjenskim punjačima? Kupio sam microUSB kabel i upario ga sa usb utikačem od starog iPhone-a i punjenje je zamjetno sporije. Ima li netko sličnih iskustava?
S4 dolazi sa različitim kabelom od standardnog microUSB-a! Tako se može dogoditi da, iako je punjač sposoban za 2A, zbog neodgovarajućeg kabela telefon vuče 1A. Tako nekako, ni meni nije jasno :))
Koliku struju punjenja uopće može dati taj punjač od ajfoneta?
Edit: pet minuta kasnije mnogo mi je jasnije:
http://www.instructables.com/id/Modify-a-cheap-USB-charger-to-feed-an-iPod-iPhone/
Da li netko ima iskustava sa zamjenskim punjačima? Kupio sam microUSB kabel i upario ga sa usb utikačem od starog iPhone-a i punjenje je zamjetno sporije. Ima li netko sličnih iskustava?
kupio sam si zamjenski punjač (punjač od galaxy s2) za 40 kn i puni dosta dobro, negdje sam pročito da su s3 i s4 punjači slabije kvalitete, ali ja sam odluku donio radi duljine kabla (i nekako mi se logično čini da sporije puni, isto kao da ga uključiš u pc..
nego ja također imam pitanje, u nekim slučajevima mi se default browser neće ulogirat na stranice (najčešće studomat) preko chroma ide al neznam zasto ga zeza default.. ima itko ideju?

Taman kad sam ja prodo svoj S4 da ga isprobam :/
Amo ekipa, jel probo itko? :)
Evo i par slika kako izgleda. Nisu neke vele promjene što se tiče sučelja, ništa od Magazine UX/I..
Koju aplikaciju koristite za notifikacije na lockscreenu?
Htio bi neku diskretnu, da ne zauzima cijeli ekran, mala ikonica i broj obavijesti...
Čovjek bi mislio da će mi na Windows phoneu falit stvari sa androida, a meni je obrnuto, od kad imam S4 fale mi stvari sa windowsa...
Koju aplikaciju koristite za notifikacije na lockscreenu?
Htio bi neku diskretnu, da ne zauzima cijeli ekran, mala ikonica i broj obavijesti...
Čovjek bi mislio da će mi na Windows phoneu falit stvari sa androida, a meni je obrnuto, od kad imam S4 fale mi stvari sa windowsa...
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.nurik.roman.dashclock&hl=en
Ja koristim ovu i super mi je.
Znaci izlazi cca u 2.mj. VIP i tele2 u 3. a za t-mobile mozemo ocekivat u 5. mjesecu...
Barem je 4.4.2 :), tko zna kad ostali mogu ocekivati. (od drugih proizvodjaca)
Znaci izlazi cca u 2.mj. VIP i tele2 u 3. a za t-mobile mozemo ocekivat u 5. mjesecu...
S tim da će verzije od VIPa i Tele2 imati bugove koji će biti ispeglani do 5. mjeseca. :)
Ima li načina da se fino podesi glasnoća zvuka za notifications na galaxy S4, sve je u nekim koracima a ne da fino klizi, pa tako kad stavim "klizač" na najmanje osim totalno do kraja, opet je preglasno.Inače na Omegi 19 sam i probao sam s nekim programom XVolume koji "korake" klizača treba proširiti sa 10 ili 15 defaultnih na 30 ali ne radi. Isto važi za sve zvukove ali notifications sound mi je najvažniji.
pitanje gdje nositi na popravak mobitel koji je kupljen u VIP centru. znaci nebi ga nosio u vip jer to dulje traje. ja sam svog htc-a nosio direktno u agram servis i bio je gotov za tri dana. dal i vipovi mobiteli idu u agram. sevis trebam u zagrebu za galaxy s4 naravno. krepala je baterija kupljen je u 8 mjesecu mislite da ce dat novu?
ne vip..
u zagrebu Mibis electronic.
ili Europatrade.
za bateriju nisam ziher dal je garancija 2 godine..
Gledam po netu di je tocno taj mibis i na nbihovoj stranici ubiti ispada mo mob moram odfurat u mobis
http://www.mesc.hr/ContentDetails/62/gcg/27/lang/HR/MESC-ZAGREB.wshtml
da, u Heinzelovoj je servis..
preporučam da prije nazoveš..
Hvala ti. Zasto bi zvao?
da se informiraš o uvjetima garancije.. kažem nisam ziher za bateriju..
Još uvijek nitko nije stavio? :D
Svi se boje gubitka garancije
Meni je knox 0x1 al necu jos stavljat. Kad omega izbaci onda. Jos ima problema se kernelom al rijesit ce. A to sa garancijom na xda pisu da garancija vridi.

piše da vrijedi al trebamo potvrdu nekoga tko bude s nekim kvarom došo u europatrade servis i knox 0x1 da to službeno potvrdi.
Poslao sam pitanje na servis@europatrade.hr pa javim sta mi odgovore

Ovaj leak-ani 4.4.2 navodno ne triggera Knox... jer se radi o "official" updateu.
Tak se priča :)
ja sam svog preko odina prebacivao sa onog t-mobile roma na noviji njemački sa samsungmobile znači sve službeno i ipak mi je knox warranty na 0x1..

samo da tam ne rastegnu priču jer brijem da se poziv prema tom broju plaća 6kn po minuti.
edit, ipak nije, piše 30 lipa.