Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.559.912
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Prvi put koristim android pa ne znam... Ali kad sam rutovao dobio sam CWM ima instal APK flash update i Flash kernel. Treba valjda ovo flash update?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
nisam siguran da ce ti htjeti odatle... u principu bi bilo to glasu update... ali bolje je da držiš power,home + volume up i onda install zip from sd card ...
15 godina
neaktivan

Vam se prikazujuaplikacije koje nisu free, na ovom novom marketu ???

14 godina
neaktivan
8rda3+ kaže...
nisam siguran da ce ti htjeti odatle... u principu bi bilo to glasu update... ali bolje je da držiš power,home + volume up i onda install zip from sd card ...

Nece probao sam nista nema veze pise Instalation aborted...

15 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Vam se prikazujuaplikacije koje nisu free, na ovom novom marketu ???

Nažalost ne. Na starijem marketu sam baš dobio opciju kupovine aplikacija i lijepo je vidjeti aplikacije koje se kupuju, ali ionako ih nebi kupovao... Barem sam zauzvrat dobio ljepši market.

17 godina
neaktivan

Čini mi se da market enabler ne radi na novom android marketu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sa ovog linka http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/guide-final-v10-1-official-darkyrom-gingerbread-jvh-noob-friendly.3080/ instalirah Ficeto JVH a onda fleshovah darky ROM 10.1 prilikom paljenja telefona pise mi Galaxy S2?? je li to normalno? Interesantno da mi ovaj ROM najbolje do sad radi jer su mi touch dugmad ikljucena potpuno a svaki prije osim JVK mi je kocio bas puno jer nesto ova dugmad su svitkala a nijesu radila pa je bagovalo i bilo sporo. Ovaj sad letii! :D

Ocu li ukljucit lagfix? Jer sam morao da ga disablujem tokom fleshovanja?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 12:17 (zola.mne).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zola.mne kaže...

Ja sa ovog linka http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/guide-final-v10-1-official-darkyrom-gingerbread-jvh-noob-friendly.3080/ instalirah Ficeto JVH a onda fleshovah darky ROM 10.1 prilikom paljenja telefona pise mi Galaxy S2?? je li to normalno? Interesantno da mi ovaj ROM najbolje do sad radi jer su mi touch dugmad ikljucena potpuno a svaki prije osim JVK mi je kocio bas puno jer nesto ova dugmad su svitkala a nijesu radila pa je bagovalo i bilo sporo. Ovaj sad letii! :D

Ocu li ukljucit lagfix? Jer sam morao da ga disablujem tokom fleshovanja?

Da, normalno je da piše Galaxy S2 :D
Super je ROM. Ja bi na tvom mjestu uključio lagfix.

I ovo ti piše u svakom tutorialu za flashanje.
NIKAD TI LAGFIX NE SMIJE BIT UPALJEN ZA VRIJEME FLASHANJA. 

16 godina

Može li mi netko preporučiti dobre aplikacije, widgete, igre za galaxy s?

Mobitel mi je došao sa 2.2 dali postoji official novija verzija i kako se to updatea (ne želim custom i leakane)?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 20:26 (s0me0ne).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
s0me0ne kaže...

Mobitel mi je došao sa 2.2 dali postoji official novija verzija i kako se to updatea (ne želim custom i leakane)?

Još nema updatea na 2.3 Gingerbread za Hrvatsku.

16 godina

Mislim da mi je lagifx jednom ostao upaljen dok sam flashao, i sad mi se mob svako malo soft reboota i na Juwe i na GingerReal, jeli do toga... 

3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
8ax kaže...

Mislim da mi je lagifx jednom ostao upaljen dok sam flashao, i sad mi se mob svako malo soft reboota i na Juwe i na GingerReal, jeli do toga... 

Ne bi rekao jer se ista stvar događala i meni. Na ginger real-u nije prestala, a na Juwe je odjednom prestalo.

16 godina

Imao sam Juwe 5.1 sa Talonom i kasnije Semaphoreom sad imam GingerReal sa Semaphoreom i sve sam wipeao, dalvik cache i cache, par puta, jos uvijek se dogadja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lambo741 kaže...
s0me0ne kaže...

Još nema updatea na 2.3 Gingerbread za Hrvatsku.

Imaš službeni update na 2.3.4. Samo što kod nas nije dostupan.

Možeš ga jednostavno instalirati preko odina.

Samo nemoj stavljati 2.3.3 jer ima problema sa baterijom.

Moja preporuka je 2.3.4 i s njim ne gubiš garanciju.

Evo link za 2.3.4

15 godina
neaktivan
sta ne gubiš? garanciju ? službeni ?

1. Nisam znao da se kyes odjednom zove odin i da se nesto flashano sa njim zove službenim ...

2. Garanciju gubiš (teoretski) čim ga spojiš na odina ...

3. razlika je izmedju leakanog roma koji ima vise bugova nego 2.1 skoro i službenog ...
14 godina
neaktivan
8rda3+ kaže...

1. Nisam znao da se kyes odjednom zove odin i da se nesto flashano sa njim zove službenim ...

3. razlika je izmedju leakanog roma koji ima vise bugova nego 2.1 skoro i službenog ...

A šta ako ga vratiš na službeni ROM preko Odina?
Mislim da će teško skužiti jesi li instalirao preko Odina ili Kiesa.

14 godina
neaktivan
Meni na ovaj darky 10.1 cesto pise nesto FORCE CLOSE kad otvorim bilo koju aplikaciju....

0 0 hvala 0
16 godina
8rda3+ kaže...

Evo pročitajte...

15 godina
neaktivan

Poz.Dvoumim se izmedju Samsung galaxy s i9000 ili galaxy s i9001 plus?Koja je razlika?

16 godina
Imbra12 kaže...

Poz.Dvoumim se izmedju Samsung galaxy s i9000 ili galaxy s i9001 plus?Koja je razlika?

Galaxy S plus ima 1.4 ghz proc i metalni poklopac za bateriju dok Galaxy S ima 1 ghz i plastični poklopac. Mislim da Galaxy S plus nema za kupiti kod nas.

16 godina
s0me0ne kaže...
Imbra12 kaže...

Galaxy S plus ima 1.4 ghz proc i metalni poklopac za bateriju dok Galaxy S ima 1 ghz i plastični poklopac. Mislim da Galaxy S plus nema za kupiti kod nas.

Ustvari mu je jedina prednost taj poklopac - 1GHz Cortex A8 je na razini 1.3GHznog Snapdragona, a i nećeš imat neki izbor ROMova i vjerojatno ćeš zaostat na Froyu 2.2.1.

15 godina
neaktivan

zašto bi zaostao na Froyu 2.2.1?ovi ostali 2.3.3 ili 2.3.4 nisu dobri?a nešto od htc-a da mi preporucite do 2000kn nemoram biti novo.

14 godina
neaktivan

Ovaj darky 10.1 extreme edition mi je djelovao fino radi brzo sve samo se po nekad restartuje iz cista mira i baguje izlazi iz aplikacija :(

Koja je razlika sa ovim Darky resurrection edition 10.1? I da li mogu odmah da ga instaliram preko ovog sto sad imam posto na upustvu kad ga instaliraju pise da imaju JVQ a meni je trenutno JVH deodxeed?

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 21:21 (zola.mne).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Instalirah ovaj darki ressurrection 10.1 ali ne znam kako da zamijenim na pocetnu stranicu izgled. Sad mi je drugacije imaju 3 ikonice CALL , MENI i NET. Kako da vratim ono po defautlu? I kad udjem u menu isto mi je drugacije moram da idem gore dolje po ekranu nije vise u stranu...?

0 0 hvala 0
16 godina
To je default launcher...
14 godina
neaktivan
Mogu li ga kako promijeniti da mi bude onaj sto dodje kad instaliram stock rom? Koji god sam rom instalirao bio je drugaciji meni u home...
Sad cu ponovo ubacit neki darky koji mi preporucujete ovaj darky resoccuration 10.1 ili darky JVQ base CWM ili ficeto JVP base rom?
Ili neki treci :) ali mi nesto najbolje rade darky romovi...

0 0 hvala 0
16 godina
Samo nemoj onaj us.rani TouchWiz, stavi LauncherPro.
14 godina
neaktivan
E taj touchWiz mi je bio i na njega sam se nekako navikao :) a sad mi je valjda taj lancher pro. Zasto usra*ni touchWiz? Ne znam kako da ga stavim?

0 0 hvala 0
16 godina
Nije ti launcher pro nego stock gingerbread launcher.

Mozes probat stavit TouchWiz 4.5 a usran je jer laga opako...
14 godina
neaktivan
Ali kako da ga instaliram? I reci mi koji mi rom preporucujes od darky?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice