Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.557.772
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

ovo što je dodge i ja stavio za 2.3.3 iste su upute, al na dvije različite stranice, isti file-ovi su za download, samo ovo moje možda izgleda malo ljepše objašnjeno pa ako se tko dvoumi isto mu je

@dodge imaš Original Kernel XXJVK instaliran naknadno ili neki drugi

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 23:13 (brane_og).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
brane_og kaže...

ovo što je dodge i ja stavio za 2.3.3 iste su upute, al na dvije različite stranice, isti file-ovi su za download, samo ovo moje možda izgleda malo ljepše objašnjeno pa ako se tko dvoumi isto mu je

@dodge imaš Original Kernel XXJVK instaliran naknadno ili neki drugi

Custom Kernel....

Samo sto ga ne mogu naci.... probat cu uploadat na rapidshare...

14 godina
neaktivan
e super ajde stavi pa da to riješim sve od jednom danas.

i jel ima taj JVK rom hrvatski jezik, googlao sam, al ne izbacuje me

0 0 hvala 0
14 godina
Ajd stavi koji screenshoot
14 godina
neaktivan
preporuke ROM-a??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
evo stavio sam 2.3.3, root i CWM gore, još čekam taj kernel šta dodge ima

da pitam vas koji imate 2.3.3, ugasim 3G, al stalno se pojavljuje gore ikona na jedno vrijeme pa nestaje i tako non-stop, spojiti se na net ne može, al čemu stalno pokazuje da pali internet, jel zna tko kako to isključiti da ne radi, jel imam osjećaj da sigurno to cucla bateriju

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

jel stabilan taj 2.3.3.?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sve što sam isprobao radi, stvarno nikakve zamjerke i još ljepše izgleda nego 2.2.1, ubijam ga cijelo vrijeme, a baterija slabo curi, to mi se sviđa

0 0 hvala 1
14 godina
Jel ima hrvatski? Nogao si nabaciti koji ss
14 godina
neaktivan
hrvatski ima u izborniku, nema hr swype

a nemaš nekih previše vizualnih promjena, glavni izbornik je kao na 2.2.1, malo je drukčiji status bar, općenito je nekako malo tamnija boja i tako, drukčiji izgled ikona, a ovo ostalo sve ovisi o launcheru kojeg koristiš

nabacim poslije koji ss

@dodge hvala za kernel idem ga sada staviti gore odmah

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

ode i ja na to jer mi je telefon na ovom zadnjem darkiju malo pobenavio...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

i ja budem otišel sa darkya samo kad najdem malo slobodnog vremena.vjerovatno sutra pa javim dojmove.{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
brane_og kaže...
hrvatski ima u izborniku, nema hr swype

a nemaš nekih previše vizualnih promjena, glavni izbornik je kao na 2.2.1, malo je drukčiji status bar, općenito je nekako malo tamnija boja i tako, drukčiji izgled ikona, a ovo ostalo sve ovisi o launcheru kojeg koristiš

nabacim poslije koji ss

@dodge hvala za kernel idem ga sada staviti gore odmah

imas link za taj kernel?

14 godina
neaktivan

dodge jel ti ovo oznaka kernela ovoga ili, ja sam ga stavio preko odina, jer u CWM nije htio, al vidim da mi je oznaka ista kao i prije, lagfix je instaliralo normalno i quadrant je skočio

https://lh5.googleusercontent.com/_OETCC_Vxxww/TZ9LlZ7wlDI/AAAAAAAAAnM/TfresbO66-M/s512/SC20110408-195105.png

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 22:36 (brane_og).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
brane_og kaže...
jura kaže...
kak da se vratim na stock rom nakon svih tih silnih darkya???please link.thx

ne znam dal se varam, al šta ne bi trebalo samo flashati normalno ponovno novi rom unutra i to je to.

evo upute za 2.2.1

http://androidadvices.com/update-samsung-galaxy-s-gt-i9000-to-froyo-xxjpy-2-2-1/

i za 2.3.3 gingerbread, imaš odmah i linkove dolje za root i CWM instalirati

http://www.dkszone.net/install-android-2.3.3-gingerbread-samsung-galaxy-s-i9000-leaked-rom

na ovoj drugoj stranici isto imaš objašnjeno kako rootat 2.2.1, i staviti speedmod kernel i CWM( al s obzirom da si stavljao već i darky i sve bit će da imaš iskustva), ja ću baš probati staviti 2.3.3. sutra, sada ne stignem, a i baterija mi je prazna

samo jedno pitanjce.trebam prvo flashati na 2-2-1 ili mogu odmah flashati na 2-3-3.sad sam na darky-u?

14 godina
neaktivan
možeš odmah na 2.3.3, ja sam točno instalirao sa tih linkova i rootao i sve, radi sigurno sve provjereno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ekipa, jel itko od vas koristi ove slušalice šta dolaze sa Galaxyem? Ja sam uzeo u Vipa i dobio slušalice koje su najgore koje sam u životu imat. Nema teorije da stoje u uhu, ni pola sekunde, odmah ispadaju. Da mi je samo znat koji ih je ovo dizajner dizajnirao...

Jel ima još netko kakvih iskustava ili je problem u mom uhu???

To su ove

http://ecx.images-amazon.com/images/I/41rhMHwTRGL._SL500_SL160_.jpg

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni su ok.tj. ne ispadaju mi ali da su mogli bolje napraviti po pitanju zvuka mogli su.k 750 je imal bolji zvuk nego ove.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Meni ne rade neke igre na 2.3.3, tipa angry birds, asphalt 5...cak ni tetris. Je li tebi to radi dobro?
14 godina
neaktivan

stvarno igrice nisam ni isprobavao, probam pa javim, nego ne mogu nikako instalirati busybox na 2.3.3 to me jedino zeza jer ne mogu maknuti bez toga ove glupe system aplikacije koje dolaze s njim, jel ima koje rješenje

nedostatak koji sam primjetio je kad je naprimjer na docku ili kad neka aplikacija dimms screen(ne znam kako objasniti), donje tipke uvijek ostaju upaljene, tako i to me zanima ako netko zna riješiti ako ima koja aplikacija

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2011 8:32 (brane_og).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
brane_og kaže...

stvarno igrice nisam ni isprobavao, probam pa javim, nego ne mogu nikako instalirati busybox na 2.3.3 to me jedino zeza jer ne mogu maknuti bez toga ove glupe system aplikacije koje dolaze s njim, jel ima koje rješenje

nedostatak koji sam primjetio je kad je naprimjer na docku ili kad neka aplikacija dimms screen(ne znam kako objasniti), donje tipke uvijek ostaju upaljene, tako i to me zanima ako netko zna riješiti ako ima koja aplikacija

prvo stavi ovaj root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108   pa onda pukni ovaj darky hacked kernel ima cwm i tar za odin http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/kernel-hacked-ginger-kernel.2072/

14 godina
neaktivan
fredy26 kaže...
brane_og kaže...

prvo stavi ovaj root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108   pa onda pukni ovaj darky hacked kernel imas  cwm i tar za odin http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/kernel-hacked-ginger-kernel.2072/ p.s. meni radi angry birds

17 godina
neaktivan
iceman89iceman kaže...
Meni ne rade neke igre na 2.3.3, tipa angry birds, asphalt 5...cak ni tetris. Je li tebi to radi dobro?

evo ja isprobal upravo sad angry birds i meni rade.kak to misliš da ne rade?nece se igra otvoriti ili nekaj drugo?inace jucer sam stavil bas 2.3.3 imal sam do sad darky-a.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2011 10:27 (jura).
14 godina
Kad pokrenem samo se srusi uz onaj standardni error kad se aplikacija srusi... Vratio sam se na darkya 9.2
17 godina
neaktivan

imam problem sa baterijom kak sam si stavil 2.3.3.napunil sam mob oko 12 sati i bil sam mozda 4 put na internetu samo da si provjerim reze na kladi i baterija mi je na 35%!!!koj se vrag sad događa?kaj da radim?da ga probam 2-3 put ispraznit pa napunit ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Baš sam bio čitao da se ljudi dosta žale da im je baterija loša, ali se ipak nađe i koji kome traje 2-3 dana. Probaj vidjet jesu li uspjeli rješiti to.
14 godina
neaktivan

telefon riknuo,nemoguće ući u download mod ,sa vol. up i home dobije se "FORCED UPLOAD by KEY PRESSING" ,nemoguće flashat preko odina i preko kiesa,nema se jig

tko zna kako dalje?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
feboslav kaže...

telefon riknuo,nemoguće ući u download mod ,sa vol. up i home dobije se "FORCED UPLOAD by KEY PRESSING" ,nemoguće flashat preko odina i preko kiesa,nema se jig

tko zna kako dalje?

nema dalje, napravi jig ili naruči, košta par kuna svega il na servis

14 godina
neaktivan

ja sam iz pasivnih krajeva gdje nema matrijala za jig.znaš li možda gdje se može narućiti jig ili  tko to servisira

14 godina
neaktivan
feboslav kaže...

ja sam iz pasivnih krajeva gdje nema matrijala za jig.znaš li možda gdje se može narućiti jig ili  tko to servisira

http://193.25.220.110/samsung-galaxy/prodajem-jig-301k-samsung-galaxy-oglas-2484374  http://cgi.ebay.com/Fix-Download-Mode-USB-Jig-Samsung-Captivate-Galaxy-S-/140520601309

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice