Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.559.965
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
Luka-san kaže...
Mourinho...mozes maknuti onu ikonici sms i staviti drugu ja sam to promijenio preko launcher pro...a za froyo istalaciju samo pokreni kies stavi update i pusti mob na miru

hmmm...meni ne pronalazi novi update...da li treba prethodno nešto podesiti ili?

14 godina
neaktivan

prije toga moras staviti azuriranje samsung kies-a i onda ce odmah naci

16 godina
odjavljen
Hose Marinho 46 kaže...
Luka-san kaže...
Mourinho...mozes maknuti onu ikonici sms i staviti drugu ja sam to promijenio preko launcher pro...a za froyo istalaciju samo pokreni kies stavi update i pusti mob na miru

Nisam ja Jose Mourinho,nego Hose Marinho ali nije bed {#}......vidio sam na youtubeu da se moze maknut ali neznam kako.i sta je to launcher pro?aplikacija neka ili?ne plivam ja bas dobro u tim vodama sorry...

mozes i bez launchera pro... ovako, odi u programe. kad si tamo opali po menu tipki tamo stisni edit. sad bi ti se oko svih ikona trebali pojavit kao neki okviri (dole na traci i gore na popisu) i sad ikone mozes razmjestat kako god hoces... cak i izmedju ekrana. jedino ne mozes decidiranu tipku za home/app mijenjat.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan

ADW je meni daleko bolji tj. brzi od louncher-a.

:)
14 godina
neaktivan
Luka-san kaže...
Evo kako mi pise. Znaci preko recovery pokrenem open update.zip i ovo.mi.pise...install from sdcard...finding update package..opening update package...verifying update package. .E: failed to verify whole -file signature..e: signature vertification failed...installation aborted

Dakle, updateom sa Eclaira na FroYo dobio si umjesto 2e Recoverya 3e Recovery  (to ti je ono s tri gumba). Što otprilike u konačnici znači da prima samo signed (veryfied) filove. Dakle klasični update.zip koji je uglavnom unsigned ne prima. Da bi to proradilo moraš vratit 2e Recovery. To je moguće ali ti treba rootan mob. Što nas vraća na početak. kako rootat mob? Još nisam saznao da li ovo s Voodoo lagfixom radi.

15 godina
neaktivan
Nix666 kaže...
Luka-san kaže...

hmmm...meni ne pronalazi novi update...da li treba prethodno nešto podesiti ili?

Ni meni ne pronalazi froyo update...

16 godina
odjavljen

kvragu... kakve komplikacije :/

malo trazim ali nis ne nalazim

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan

da, ni meni Kies ne nalazi froyu. Čini se da samo onima ke su u vip-u kupili nalazi, moj je iz tele 2.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i moj je iz tele2 ...a jedan lik koji ga je kupio u vipu tvrdi da je imao gore froyo dok ga je kupio...ko tu koga sad ?'?

14 godina
neaktivan

došo je za tmobile i vip, joj, joj, tele2 uvijek crna ovca, valjda bu došlo i za njega

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da ja sam dobio obavijest jučer,na T-Mobileu sam. Telefon mi je rootan i lgfix-an,da li sada uopće smijem raditi neke update-ove firmwarea????

Bojim se da mi se ne zbricka,da li moram maknuti root ili da ga samo apdejtam preko Kiesa?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

@ luka-san

ovo? http://www.techlivez.com/2010/07/how-to-root-samsung-galaxy-s/

e sad onaj moj podsjetnik :

ovako, sinoc nakon flashanja i nakon nekog vremena upotrebe telefona sam primjetio lagganje... i to dosta. nisam radio clean install nego sam instalirao preko postojece instalacije tako da su mi se sve postavke, programi i kontakti sacuvali... to je bilo super ali je mob stekao i to dosta. e onda, ja budala, sam nekako zakljucio da bi bilo dobro puknut gore OCLF jer sam mislio da je voodoo po defaultu iskljucen.. i tako je stavim to i ona sad radi to re- particioniranje ili vec sto radi i ide se rebootat i tamo zaglavi... :/

nis, usao u CWOM i napravio datawipe/ factory reset i dobio clean install. vratio sam mob u prvobitno stanje relativno brzo, znaci povratio sve kontakte, i neke applikacije koje sam imao instalirane...

uglavnom, pouka je da ipak, ako flashate, da uradite taj data wipe i da vam radi taj 3button combo...

reiko, nazalost tvoja metoda se meni na kraju pokazala kao nestabilna.. mislim radila je ali ocito ne dobro

Buraz, ja sam radio na clean install kuzis nisam imao nista prije toga instalirano.

Nakon flashanja meni ništa nije lagalo, laga malo jedino ako imaš live wallpaper onda zna zategnuti ali jako malo.

Skank, provjeri kao ti radi barcode scanner i google goggles itd. ako ne probaj "moj" fix.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 17:38 (ReiKo).
16 godina
odjavljen
gnjuss kaže...

da ja sam dobio obavijest jučer,na T-Mobileu sam. Telefon mi je rootan i lgfix-an,da li sada uopće smijem raditi neke update-ove firmwarea????

Bojim se da mi se ne zbricka,da li moram maknuti root ili da ga samo apdejtam preko Kiesa?

moras maknut lag fix.. to ce ga syebat.. root i nebi trebao zadavat neke probleme ali ako vec ides na sluzbenu nadogradnju makni i jedno i drugo pa nemas beda. ali nadam se da si  i vidio ove prijasnje postove koji kaze da nema roota za froyo... pa i vidi sto ti se vise isplati

@reiko

hocu ali ne danas... nemam vremena

15 godina

E ovako, nemrem nigdje naći onaj fix kojim recovery mode 3e vratim na 2e.

Prvi put sam naletio na njega na xd forumu a sada ga nemrem pa ako bi netko dao link,tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Izgleda da samo mi na Tele2 imamo problema sa Froyo updateom. Ako netko nadje rjesenje neka javi, makar mislim da se radi o mozda par dana cekanja. Iako mi ne ide u glavu kakvu ulogu ima operater kod updateanja firmwarea.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
8tom kaže...

Izgleda da samo mi na Tele2 imamo problema sa Froyo updateom. Ako netko nadje rjesenje neka javi, makar mislim da se radi o mozda par dana cekanja. Iako mi ne ide u glavu kakvu ulogu ima operater kod updateanja firmwarea.

jedino ako su ovo iz vip i tmobile branded telefoni pa se oni izbacili froyo, mislim da je ovaj iz tele2 unbranded pošto nije zaključan na mrežu...ovo je sve nagađanje

14 godina
neaktivan

evo uzeo ga danas od lika i tip mi dao garantni listic na kojem je imei,  zig od vipa i papiri al izgubio racun al veli mi da necu imat problema s garancijom da ne traze racun samo garantni listic i imei od moba jel to tako u vipu???????pliz ako neko zna??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nisu branded telefoni. To su internacionalne verzije. samo su zaključani na providera.

14 godina
neaktivan
fear619 kaže...

E ovako, nemrem nigdje naći onaj fix kojim recovery mode 3e vratim na 2e.

Prvi put sam naletio na njega na xd forumu a sada ga nemrem pa ako bi netko dao link,tnx

Evo linka. "Recept" je u jednom od postova, ali čitaj tekst s uputama i unutar teksta ti je link na odgovarajući post.

14 godina
neaktivan

Naravno zaboravio sam stavit link. Evo ga sad: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=821698

15 godina

Hvala docx ali u međuvremenu sam našao thread.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108&highlight=jpy

Za proces je potreban Odin i 20 sekundi, nakon što sam završio dobio sam superuser i 2e recovery.

Na kraju svakog od prva 3 posta nalazi se kernel za odgovarajuću verziju androida.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
oppteron kaže...

evo uzeo ga danas od lika i tip mi dao garantni listic na kojem je imei,  zig od vipa i papiri al izgubio racun al veli mi da necu imat problema s garancijom da ne traze racun samo garantni listic i imei od moba jel to tako u vipu???????pliz ako neko zna??

znali ko plizzzzz???

15 godina
oppteron kaže...
oppteron kaže...

znali ko plizzzzz???

Ja sam ga nosio na servis samo sa garantnim listom bez računa i nije bilo nikakvih problema, ukoliko budeš imao potrebu nositi ga u servis reci da si ga dobio na poklon i nisi dobio račun ili da si izgubio račun.

17 godina
neaktivan

Samo da potvrdim, danas sam sestri uzeo Galaxy S u VIP-u i čim sam ga spojio na komp KIES je ponudio update na Froyo. Sve radi, sve 5 - verzija je I9000XXJPP.

EDIT: I da btw, nemam registry hack niti sam ga ikad koristio tako da je ovo službeni update...

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 22:44 (Chronic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

sto da radim

Kies mi kaze da ne podrzava uredaj,novi update ima pise mi na kiesu,ali mi ne prepozbnaje uredaj,neznam sta cu,probao sam  i WIFI menager ali se na njega nemogu spojiti,mradio sam i master reset na mobu i nista.hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gorki8701 kaže...

sto da radim

Kies mi kaze da ne podrzava uredaj,novi update ima pise mi na kiesu,ali mi ne prepozbnaje uredaj,neznam sta cu,probao sam  i WIFI menager ali se na njega nemogu spojiti,mradio sam i master reset na mobu i nista.hvala

Kies ima puno mušica...probaj uštekat u drugi usb port ili instalirat kies na nekom drugom kompu i tam se probat prikopčat, u mobitelu se igraj sa onim funkcijama u usb. Obično ima neka kombinacija koja pali kod svakog.

14 godina
neaktivan
fear619 kaže...

Hvala docx ali u međuvremenu sam našao thread.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108&highlight=jpy

Za proces je potreban Odin i 20 sekundi, nakon što sam završio dobio sam superuser i 2e recovery.

Na kraju svakog od prva 3 posta nalazi se kernel za odgovarajuću verziju androida.

Znam za taj thread. Ti imaš Froyo službenu verziju za Hrvatsku? Koji si kernel uzeo? Moj mob je sad JPP, ne vidim tu verziju pa se nisam usudio probat.

14 godina
neaktivan

Eh nakon večere za Badnjak baktanja sa familijom i s dosta maligana u krvi, smogao sam hrabrosti i stavio Voodoo lagfix 5.0.1. Preko Odina. I proradilo je. Kao što sam već pisao taj lagfix (kernel) sadrži bazični root. Skinuo sam i instalirao superuser app prvo. Zatim sam skinuo i instalirao busybox. I voila! Lagfix radi, a mob rootan. Napominjem imam službenu verziju  Froyo 2.2 za VIP. Pa ako nekome pomogne.... Lagfix sam skinuo sa http://project-voodoo.org/download. Upute za instalaciju su na: https://docs.google.com/document/d/1BpoZycEkNHDr28bkUb1KdJy2xdQ7ZDowpHVMGpXheGc/edit?pli=1#. Upute su za neku raniju verziju ali postupak je isti. Sreća prati hrabre.

17 godina
neaktivan

Skank,

Ako ti se baterija pod WI-FIjem brzo prazni onda ovako:

1. Skini update-wifi-dxjpa.zip (http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10056736&postcount=6706)

2 Kopiraj na INTERNU SD karticu

3. Rebootaj u Recovery mod

4. Flashaj u CWM-u

Enjoy.

Ako ti ne radi rotacija ekrana samo si spusti notification bar i uključi automatsku rotaciju. Easy mode [on] =P

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice